Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה שהמנוע מעט רזה יותר או בעל זמינות טובה יותר של כוח לא עושה אותו לחסכוני יותר.

בסופו של דבר רכב מוגדש בעל נפח 2.0 ליטרים יצרוך לא מעט דלק ברגע שהמגדש יעבוד חזק,אין פה קסמים ,גם מנועי הTSI בעלי הנפח הצנום -1.2 ליטר חסכוניים כשהם ננהגים בעדינות ,קצת משקל על דוושת האצה והצריכה נעשית גבוהה בצורה ניכרת.

לדעתי מעבר לכוח והאצה ישנה חשיבות גבוהה להתנהגות ושם הבימר תהיה מענגת יותר.

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
האם זה מניסיון ? 1-5 זה נתון דיי זוועתי...

יש לי רכב עם מנוע כזה.

אגב, גם עם השירוקו 1.4 הצריכה לא הרבה יותר טובה בסשיין תובעני באשתאול(מנסיון על 1.4TSI כפול מגדשים בפולו GTI).

מי שמסר לך את המידע המוטעה הוא אחד מהבאים:

1. שקרן.

2. לא יודע לחשב צריכת דלק.

3. מעולם לא נהג חזק ברכב בכבישים הנכונים(ואני לא מדבר על פתיחות ברמזורים).

תחליט אתה לאן לסווג כ"א.

פורסם
האם זה מניסיון ? 1-5 זה נתון דיי זוועתי...

1:5 אפשרי ואני גם קיבלתי 1:4 (GTI עם צ'יפ) אבל זה במצבים שאתה עם גז ברצפה כל הזמן ועליות חזקות. זה רחוק ממצב נורמלי של נהיגה אז אין לך מה להבהל. הצריכה של השירוקו 2.0 דומה מאוד למשפחתית 2.0 סטנדרטית, מה שאומר 1:9 בעיר, 1:12 בחוץ.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני לא מדבר על צריכת הדלק הכבדה ביותר שניתן להגיע אליה, אם כי על נסיעה מלאת לחיצות בביש 6\בין רמזורים... אם במקרה כזה הרכב עושה 1\9 זה מצויין מבחינתי.

האמריקאיות למיטב ידיעתי לא יגיעו לצריכה כזו באותה הנסיעה.

לגבי הבימר - אכן הנסיעה בה יותר נוחה, וגם כמובן אוחזת יותר טוב ובכלל... אני מעדיף הנעה אחורית.

מצד שני - אם לוקח לה 10 שניות למאה קמ"ש לעומת שירוקו שעושה את זה ב-6 שניות זה כבר הבדל מאוד מאוד משמעותי.

כרגע אני בן 26 ויכול להרשות לעצמי אוטו קטן עם 2 דלתות והרבה כוח.

בטוח שבעתיד יהיו לי הרבה הזדמנויות לרכב מנהלים/משפחתי שהוא יותר רגוע ויושב טוב יותר על הכביש אבל עם פחות כוח.

למרות ש... אם הייתי מוצא בימר שנתון 2008-2010 עם 200 כ"ס ומעלה אני בטוח שאעדיף את זה על השירוקו.

הבעיה שמזה זמן מה אני בודק ואין.

פורסם

אני נאלץ לתת לך את ההרצאה הקבועה שאני נותן לגילאי ה20 שמבזבזים מאות אלפי שקלים על מכונית.

אתה רק מתחיל את החיים-תחסוך לדירה ותתחיל משכנתא.

אחרי שתהיה לך קורת גג תתחיל לחשוב איך אתה נוסע.

עד אז סע באוטובוס או באיזה יונדאי.

נקודה למחשבה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

חשבתי על זה.

נכון שאני רק מתחיל את החיים אבל:

א. רמת ההכנסה שלי מאפשרת לי גם לחסוך לדירה זולה להשקעה (סגנון באר שבע), גם לשלם שכ"ד וגם לרכוש רכש נחמד.

ב. אני לא רואה את עצמי בגיל 40 נוסע על שירוקו. ככה שזה הזמן ל"שגעונות"... ואני חושב שחשוב להוציא כסף על תחביבים בחיים.

זה אחד התחביבים שלי :)

חשוב להדגיש שהרכב משמש אותי לעבודה, והיום אני משלם 3800 בחודש על ולוסטר שכורה.

קנייה של רכב סביבות ה-130K למעשה "חוסכת" לי כסף בהשוואה למצב היום על פני טווח של 3 שנים.

דבר נוסף - "עלות" הרכב היא לא 130K, אלא ירידת הערך שלו על פני 3 שנים + ביטוח + טיפולים + טסט + תקלות.

נכון שאפשר לנסוע על יונדאי גטס ב-30K , אבל אני רוצה קצת להנות בחיים וכמו שאמרתי, רמת ההכנסה מאפשרת.

פורסם
חשבתי על זה.

נכון שאני רק מתחיל את החיים אבל:

א. רמת ההכנסה שלי מאפשרת לי גם לחסוך לדירה זולה להשקעה (סגנון באר שבע), גם לשלם שכ"ד וגם לרכוש רכש נחמד.

ב. אני לא רואה את עצמי בגיל 40 נוסע על שירוקו. ככה שזה הזמן ל"שגעונות"... ואני חושב שחשוב להוציא כסף על תחביבים בחיים.

זה אחד התחביבים שלי :)

מכיר הרבה בני 40 שנוסים בשירוקו ובכל מיני מכוניות ספורטיביות.

אין שום בעיה עם זה.

תחשוב על זה טוב לפני שאתה קונה את האוטו

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

החיים המוטוריים רק מתחילים בגיל 40, או אז אתה חופשי לבחור בלי לוותר יותר מדי עבור העתיד.

פותה"ש, שזה לא יגביל אותך.

פרנסה והנאה לרוב.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
החיים המוטוריים רק מתחילים בגיל 40, או אז אתה חופשי לבחור בלי לוותר יותר מדי עבור העתיד.

פותה"ש, שזה לא יגביל אותך.

פרנסה והנאה לרוב.

אז מה בעצם אתה בא להגיד?

אתה מצדד בגישתי או סותר אותה?

פורסם
זה חשוב לך? כתבתי לפותח השרשור.

לשאלתך, התשובה היא כן.

לא חשוב,

על מנת להבין את הדיון בצורה טובה יותר.

פורסם

עד אז סע באוטובוס או באיזה יונדאי.

ורצוי שהיא תהיה ג'נסיס קופה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
ורצוי שהיא תהיה ג'נסיס קופה.

אני חושב שהוא הבין את הכוונה.

יונדאי-רכב זול ובסיסי.

פורסם

תודה רבה לכולם על העצות. עשיתי את ההחלטה שלי בנוגע התקציב כבר לפני שפתחתי את השרשור הנ"ל לאחר מחשבות רבות.

אני נוסע כרגע לראות 325i נוספת, שנתון 2007, יד ראשונה עם 102K.

מדובר על סוכנות... שזה קצת מדאיג, אבל אמרתי שווה לעשות סיבוב ולראות אם הרכב "עגלה" כמו הקודמת או שהוא נותן בראש ושווה לשקול אותו. המחיר שהוא מבקש 107 אלף ש"ח.

אם לא אוהב את הרכב - אני מדבר עם בעל השירוקו ומתחיל לבדוק מחיר לארבעה R1R :-D

או שכדאי לשקול את הצמיג שהם מפרסמים כספינת הדגל? (http://toyotires.com/tire/pattern/proxes-1-max-performance-summer-tires)

• תוכן חדש...