Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קח את האוטו למוסך רון שיסתכל מה הולך שם. הוא גם יוכל להגיד לך בוודאות איזה מנוע. אני לא הייתי סומך על אף אחד אחר בכל הקשור לVW, מנסיון מר שלי ושל אחרים.

לגבי המנוע, הTSI טוב יותר מהTFSI מבחינת אמינות ומבחינת פוטנציאל שיפורים. בTFSI יש כמה מחלות (ידועות ומטופלות, ועדיין). הTSI יכול להגיע להספקים מופרעים עם החלפת טורבו בלבד, אם זה הקטע שלך. הTFSI צריך יותר אהבה.

לTFSI מומלץ דלק 98, הTSI מומלץ 95.

לגבי ברקסים, ממליץ לך לקנות נוזל בלמים Motul 600 (שני מיכלים), ללכת למוסך שאתה סומך עליו (שוב, רק רון מבחינתי) ולבקש שטיפה יסודית של המערכת (להעביר בקבוק אחד לשטיפה, ועוד אחד למילוי). זה יפתור הרבה בעיות. אח"כ יש רפידות, ממליץ על Hawk HPS ואם תרצה עזרה בלייבא כאלו, תגיד (לא יודע אם אפשר לקנות בארץ). לי בGTI יש פתחים אופציונליים לגריל התחתון שמאווררים את הדיסקים הקדמיים, ממליץ מאוד, לא יודע אם יש לשירוקו.

לגבי הצמיגים, אני נוסע על R1R אבל: אני נוהג חזק על האוטו, אני נוהג מעט על האוטו ולא למרחקים ארוכים. הצמיג הזה קשה, לא נוח, נשחק מהר (מחליף קדמיים כל 10K בערך, אחוריים 30K), מרעיש, והאחיזה שלו פוחתת משמעותית במחצית החיים שלו. אני ממליץ עליו רק למי שיודע בדיוק למה הוא נכנס. תבדוק גם את היוקוהמה AD08, צמיג נוסף בז'אנר הזה, יקר מעט יותר. שוב, אני לא ממליץ על הצמיגים האלו סתם ככה. זה רק אם אתה יודע בדיוק מה אתה עושה.

מאוד ממליץ לקחת את האוטו לפיט סטופ שירכיבו עליו תוכנה APR. עולם אחר. האוטו נעשה אלים.

שמור על הגיר של האוטו. לא צריך פול גז בראשון ולא צריך הורדות לראשון. הם אמינים באופן כללי, אבל כדאי להזהר בכל מקרה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
החלטתי ללכת על השירוקו 2.0 TSI.

החלטה מצוינת (כבעלים לשעבר של אחת מהראשונות שיצאו לכביש ב2008) - תהנה!

אגב שאלה, מאיפה שכרת את הוולסטר?

פורסם

אני בטוח שהמנוע הוא TSI לכן אתייחס רק אליו:

הדבר הכי חשוב שצריך לבדוק הוא המותחן שרשרת טיימינג. ברשת יש המון מידע על זה וזה הדבר הראשון שאתה צריך לבדוק.

מעבר לזה, לסרוק תקלות וזהו פחות או יותר.

על הכשל במותחן טיימינג:

http://www.golfmk6.com/forums/showthread.php?t=47128

לגבי נוזל בלמים, יש להחליף אחת לשנתיים-שלוש. אני ממליץ רק על נוזל בלמים מקורי (אם אפשר DOT 4.1 בכלל טוב) כי הוא מתאים לנסיעה יומיומית ולא צריך להחליף אותו בתדירות גבוהה. המוטול מיועד יותר לימי מסלול.

פורסם

תודה לכולם על הייעוץ, הבעלים של הרכב שרציתי החליט "לדחות" את המכירה... כנראה רצה לגזור עוד כמה שקלים.

אחרי שבוע שבו הוא לא מצא אף אחד - כמובן שפנה אלי שוב לראות אם אני עניין מעוניין.

לעניין - האם לטעמכם כדאי ללכת למכון בדיקה (קומפיוטסט) או למוסך רון ע"מ לבדוק את הרכב טרם הקנייה?

אולי לשניהם? או שזה לשגע אותו יותר מידי?

תודה!

• תוכן חדש...