Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוצא לי לנהוג הרבה על 320 של אמי שנת 2009.

התנהגות באמת מדהימה, גם את העיצוב אני אוהב. אבל אם האצות מעניינות אותך פשוט רד ממנה.

עם רכב מלא (4 נוסעים) האוטו בכלל מרגיש כמו 1.6 ליסינג מבחינת כח.

אם כוח לא בראש סדר העדיפויות שלך אז תחפש אחת עם מסך וזיכרון, אני מניח שמאובזרת לא תעלה הרבה יותר מאשר אחת לא מאובזרת ומבחינת הרגשת הפאר זה עולם אחר.

ואם כבר, אז חפש איזו 325 או 330.

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מחפש בנרות 325 או 330 אבל פשוט אין בשום מקום! ואלו שכן קיימות מגיעות מכפרים שלא הייתי רוצה לגעת ברכב.

ההאצה של ה-320 באמת דיי איטית לפי מה שאני קורא, היא דיי שווה ליונדאי ולוסטר.

והרי אני מחפש יותר מזה...

אני מניח שאחכה עוד שבוע ואם לא אמצא 325 ומעלה, או S3 (אוטומטית) במחיר טוב אני כנראה אלך על השירוקו וזהו.

מקסימום עוד כמה שנים אגיע להנעה אחורית :)

לגבי ה-i drive מסכים איתך שזה באמת נראה שונה לגמרי. בכלל כל העיצוב הפנימי של הסדרה 3 מדהים בעיני.

פורסם

היא פורסמה היום, מחר אני הולך לראות את הרכב.

אם כי - קצת מפחד לרדת לשנתון 2006, תקלות כאלה ואחרות שעלולות לעלות... קיוותי גם שיהיה ברכב iDrive..

פורסם
כלמוביל פרסמו עד לא מזמן ולוסטר טורבו משומשת באתר שלהם, לדעתי רכב הדגמה או משהו בסגנון, אולי כדאי לך לבדוק אצלם.

לא להתקרב. זה רכב אנוס ושחוט.

נ.ב

נראה לי שהיא נמכרה כבר.

אגב, שמתי לב שמישהו מהפורום מוכר S3 (לא כתוב ידנית או אוטומט). אולי תהיה רלוונטית אלייך.

הינה לינק: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=476885

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

נפגשתי עם הבעלים של ה-325i ועשיתי עליה סיבוב.

האוטו עצמו נראה בסדר גמור, מצב חיצוני טוב ומצב פנימי גם כן טוב... יש קצת בלאי של שפשופי צבע בפנים אבל לא משהו נורא.

אהבתי את הנסיעה ואת איכות הבניה, כל הפיצ'פקס הקטנים של BMW.

אבל מצד שני... אחרי שנהגתי על שירוקו 256 כ"ס ה-218 של ה-325i הרגישו לי ממש ממש חלשים.

מדדתי 0-100 ויצא 10 שניות ככה שמשהו לא הגיוני. או שהמנוע שחוט ברמות או שאני לא יודע מה....... בכל אופן הרכב מרגיש לי חלש מאוד.

חושב שאנסה למצוא אחת כזו 2009, עם iDrive אני חושב שאתאהב ברכב!

פורסם

325 אמורה לסוע טוב ודיי חזק. ברור שלא כמו שירוקו משופרת, אבל עדיין, מוזר לי שאתה כאחד שנוהג על וולוסטר טוען שהיא חלשה. כנראה באמת המנוע לא בשיאו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

רד מה 320. אין לה מה להציע לנהג הישראלי. היא כבדה ללא תאוצה ומלבד שילדה יפה כל הזמן מרגיש שחסר שם משהו.

זה כמו להיות עם ולהרגיש בלי.

בלי ליצור סכסוך המוני קח את הגולייטה לסיבוב אולי תופתע :)

בהצלחה

פורסם

משהו בהחלט דפוק ב-325 שנסעתי עליה, 218 כוח סוס שמרגישים כמו 140... משהו לא הגיוני בעליל.

גם שירוקו לא משופרת מרגישה הרבה יותר חזקה ממנה.

וכהוכחה ראו את זמן ההאצה ל-100.... 10 שניות !!! הרכב אמור לעשות את זה ב-6.

אני מניח שאם לא אמצא 325\328 בקרוב אני אוותר על ה-BMW ואלך על שירוקו. אולי בעתיד מתישהו...

אני מאוד לא אוהב את המראה של הג'ולייטה, ואם אקח אותה זה רק עם גיר אוטומט ורצוי את התלתן ירוק. (כרגע אין אוטומטית בתקציב שלי)

פורסם

לשירוקו מנוע טורבו וגם שוקלת פחות מהבימר, היא תהיה מהירה יותר גם במצב סטוק ובפער ניכר.

לא חושב שיש תלתן אוט', ממה שזכור לי ידנית בלבד.:-)

פורסם
לשירוקו מנוע טורבו וגם שוקלת פחות מהבימר, היא תהיה מהירה יותר גם במצב סטוק ובפער ניכר.

לא חושב שיש תלתן אוט', ממה שזכור לי ידנית בלבד.:-)

מה הקשר שיש לה מנוע טורבו ?

זמן האצה ל-100 הוא זהה ב-2 המכוניות על הנייר.

ייתכן שהבימר כבדה יותר, אך יש לה 218 כ"ס לעומת 200 בסטוק שירוקו (מודל 2009)

הן אמורות להיות אותו הדבר...

פורסם
מה הקשר שיש לה מנוע טורבו ?

זמן האצה ל-100 הוא זהה ב-2 המכוניות על הנייר.

ייתכן שהבימר כבדה יותר, אך יש לה 218 כ"ס לעומת 200 בסטוק שירוקו (מודל 2009)

הן אמורות להיות אותו הדבר...

אתה צריך לעשות קצת ש.ב והגעת למקום הנכון. אחד היתרונות של מנוע מוגדש, הוא זמינות כח מצויינת. 218 כ"ס אטמוספרים ממש לא שווי ערך ל-200 גודשים.

בנוסף, הבימר שוקלת משמעותית יותר והגיר הרבה פחות יעיל מאשר תיבת ה-DSG.

מכאן, השירוקו משמעותית מהירה יותר. אל תתייחס כ"כ ברצינות לנתוני היצרן.

לשם קבלת פרופורציה, Z4 3.0 של חבר נשארת מאחורי לאון FR ובפער.

פורסם

מניח שהבימר יכולה לעשות 0-100 ב-9-8.5 שנ'. עדיין השירוקו הרבה יותר מהירה, בטח מגלגול.

לכן, אם ביצועים זה מה שחשוב לפותח הפוסט אז שיקנה שירוקו.

• תוכן חדש...