Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול חתכתי מישהו וכמעט פגעתי בו. הוא השתגע כל כך שעקף אותי בחזרה ממש צמוד וכמעט שיפשף לי את האוטו. אחר כך נעצר מלפני משום מה ופשוט הסתכל אחורה בעצבים. פגיעה לא הייתה באף אחד מהמקרים ויש שתי עדים שהיו איתי באוטו. אני חושש שהוא יפנה למשטרה וימציא שפגעתי בו וברחתי או סתם יפנה בהאשמה כלשהי. מה יכול לקרות במצב כזה ומה עלי לעשות?

פורסם

אני לא רואה איך יש לך מה לעשות. בנוסף, הוא המשיך לנסוע, ולא עצר כדי להפיל עליך אשמה כלשהיא, כך שלדעתי אין לו קייס.

להבא, תשתדל לא לחתוך, ואם כבר קרה שעשית את זה בטעות, תניף את היד לאות סליחה וזהו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אתמול חתכתי מישהו וכמעט פגעתי בו.

למה עשית את זה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יש ביחה על בחור נשוי שטוען שהוא מז**ן כמעט כל יום:

אתמול כמעט, שלשום כמעט וכו'.

שמעת על ההוא שכמעט זכה בפרס הראשון בלוטו?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ברור שהוא התעצבן ואני יכול להבין אותו - למה לא עצרת? אולי כן פגעת בו ולא שמת לב? אתה בורח?

גם אותי מישהו חתך בכיכר דו-נתיבית ולא עצר אחרי זה - מיותר לציין שבאותו הרגע לא שלטתי בעצמי.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
מיותר לציין שבאותו הרגע לא שלטתי בעצמי.

אם אתה מרגיש שאתה לא שולט בעצמך פשוט עצור בצד ותרגע.

ולפותח שרשור: אני מקווה שלמדת את הלקח ופעם הבאה לא תחתוך רכבים אלא תנהג בזהירות ובנימוס ותאותת תמיד. למזלך אחרי האירוע יכולת לכתוב ולשתף אותנו בפורום מה עבר עליך, יש מקרים שנגמרים אחרת.

חברים: תנהגו בזהירות ואדיבות, אל תתעצבנו בכביש ואל תנסו לחנך או להחזיר למישהו על זה שהיה לא בסדר. כביש זה לא מקום לפרוק בו עצבים, זו לא זירה למלחמה. אל תהפכו את הכביש לגהנום, תנהגו רגוע ובהנאה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אם אתה מרגיש שאתה לא שולט בעצמך פשוט עצור בצד ותרגע.

אתה צודק.

אבל הרכב הפוגע, במקרה שלי לא פגע (אחרי שיצאתי ובדקתי), הייתי בטוח שהוא שפשף אותי והמשיך בנסיעה!

סימנתי לו לעצור בצד והוא ממשיך, בסוף "תפסתי" אותו ברמזור והוא פותח חלון ואומר "אני מצטער ולא צריך לעשות סיפור" משהו כזה.

מה לא צריך לעשות סיפור?! אני מבין שאתה ממהר לאנשהו אבל תבין שאותי מה שמעניין כרגע זה אם דפקת לי את הרכב או לא!

אז אולי יש לך פגישה בעוד 10 דקות, אבל עכשיו אתה תעצור בצד ונחליף פרטים, אולי אפילו נזמין משטרה - אבל לברוח?!

אני כולי "מתנפח" כשאני נזכר עכשיו בסיפור הזה... כזה חוצפן חסר בושה.

Just daily

פורסם

תרשום את מספר הרכב שלו. צא ותבדוק אם נגרם לך נזק. אם לא- יופי, לא היית צריך לרדוף אחרי אף אחד, ולא בזבזת עבים. אם כן - צלם את הנזק, גש לתחנת המשטרה, ויש לך תיק פגע וברח שזכית בו ב99%.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא ברור לי עדיין למה חתכת אותו?

קורה שאנשים לפעמים טועים אבל לפי מה שהבנתי חתכת אותו לא ממש בטעות ואני באמת

חייב להבין למה? למה לא לנהוג בצורה רגועה, מנומסת והכי חשוב בטוחה? להגיע ליעד אתה תגיע

וחסכת לעצמך עוד 2 דקות בזה שעברת באדום או חתכת שתי מכוניות בכביש מהיר או שנסעת 180,

ופה ענית על השאלה ''מתי אני אגיע?''

תעשה לכולנו טובה אמיתית ואל תתן לעצמך לשאול את השאלה ''האם אתה תגיע ליעד או לא?''

אני מבין את האיש בכמעט פגעת בו ולמרות שאני לא מסכים עם דעתו, עוד טיפוס שמנסה לצאת חכם על הכביש.

תן לי לספר לך משהו אמיתי- גילוי נאות שלי.

לפני כחודשיים נסעתי ברחוב יפת ביפו ובאחת הצמתים עשיתי פרסה.

הפרסה היתה חוקית, ומנגדי שמתי לב שלא מגיע אף אחד הבעיה היא שאת הפניית פרסה

עשיתי דיי בפתאומיות כך שהאיש שנסע מאחריי לא שם לב וכמעט פגע בי. זאת בהחלט היתה טעות שלי

ולא הייתי בסדר. הבעיה שנפלתי על אחד חמום מוח.

הבן אדם עצר את הספיריט השחורה שלו בצד, יצא מהרכב והתקדם לשלי, התנועה היתה דיי עמוסה לכן נסעתי פחות ממטר לאחר הפרסה כך שהוא הספיק להגיע אליי לרכב, ולפתוח לי את דלת הנוסע מקדימה בהפתעה ומבלי ששמתי לב.

התחיל לצעוק, לקלל ולאיים, כמובן שלא עניתי לו חוץ מהמשפט ''למה אתה פותח לי את הדלת? תסגור את הדלת!!!''

לא ניבלתי את הפה רק כשאמרתי את המשפט הזה אמרתי את זה בטון דיי גבוה והבן אדם כמעט והשתמש עם הידיים

אבל בדקה ה- 90 הוא עצר והלך והתקדם לרכב שלו. ישר סגרתי את הדלת ונעלתי את הדלתות וחכיתי שייסע משם.

במזל לא קרה כלום חוץ מזה אבל מה שאני מנסה להגיד לך זה שאתה לא יודע מי יושב מאחורי ההגה ולפעמים גם אם

אתה עושה משהו בטעות על הכביש זה עלול לעלות לך בחיים. על הרבה פחות אנשים היום רוצחים בלי לחשוב פעמיים

ותאמין לי, מה שעשית מרגיז עד כדי איבוד שליטה. הבן אדם שכמעט פגעת בו הוא כנראה לא ממן בין החכמים שיש,

הוא היה מוכן לסכן את עצמו ואת הרכב שלו בשביל להתנקם בך, באותה מידה הוא יכול להשתמש באלימות פיזית,

כמו שקרה אצלי.

מה שאני מנסה להגיד לך הוא- פשוט תנהג בזהירות קודם כל כדי לשמור על עצמך ועל השוהים ברכב שלך,

מה גם אתה צריך את כל כאב הראש של נזק לרכב? תאמין לי מניסיון מר זה גם מדכא לראות את הרכב אחרי מכה.

סע בזהירות גם כדי לא להגיע למצב שהנהג השני מתנקם בך, לא על הכביש ולא באלימות פיזית כי לך תדע מה יהיה.

מאחל לך שתסע בזהירות ובדרכים טובות ובטוחות.

שלומי.

פורסם
למה עשית את זה?

ל'

לא ברור לי עדיין למה חתכת אותו?

קורה שאנשים לפעמים טועים אבל לפי מה שהבנתי חתכת אותו לא ממש בטעות ואני באמת

חייב להבין למה?

הגישה הזאת כל כך מעצבנת....זה כמו שקורבן ברצח יהיה גם האשם.

מה זה משנה למה הוא חתך? קורה שאנשים עושים טעויות ?

אתם מקווים שאם פותח השרשור היה יותר זהיר אז הנהג השני לא היה מגיב ככה, אבל זאת גישה שלא תמיד נכונה, בגלל הבעיה הפשוטה שישנם אנשים בכביש ועבריינים ביניהם שפשוט לא מתנהגים בצורה רציונלית.

יש מקרים הרבה יותר קשים שנבעו מסיבות הרבה יותר קלות, מכיוון שהאנשים הללו שמתעצבנים על הכביש מתחלקים לשני סוגים:

1. הסוג שמתעצבנים אבל חושבים בצורה רציונלית

2. כאלה שלא מתנהגים בצורה רציונלית שמחפשים צרות ומחפשים להתעמת עם אנשים שבמקרה הזה , אני מצטער אבל שום דבר לא יעזור לכם בגישה המתגוננת שלכם. שום סליחה ושום בטיח.

יותר מזה אני אפילו יכול לתת דוגמא הזוייה שקרתה אצלי , שמישהו עבר באדום , כמעט נכנס בי ועוד אחרי זה התעצבן והתחיל לצעוק..

לפותח השרשור למקרים הבאים אני ממליץ כפי שכתבו לך פשוט להוציא את היד כאות סליחה ולקוות שלא תיפול על האנשים מסוג-2.

מיותר לציין שבאותו הרגע לא שלטתי בעצמי.

סימנתי לו לעצור בצד והוא ממשיך, בסוף "תפסתי" אותו ברמזור

מיותר לציין שאנשים כמוך שלא שולטים בעצמם בדרך כלל הם אלו שמקבלים את הדקירה, נראה אותך גבר אם תיפול יום אחד על הבחור הלא נכון.

פורסם
מיותר לציין שאנשים כמוך שלא שולטים בעצמם בדרך כלל הם אלו שמקבלים את הדקירה, נראה אותך גבר אם תיפול יום אחד על הבחור הלא נכון.

אתה מוציא דברים מהקשרם. אני לא רדפתי אחריו, במקרה הגעתי אליו כשעמד ברמזור.

בזמן שבין הפגיעה לכשהגעתי אליו התקשרתי למשטרה ודיווחתי על פגע וברח עם מס' הרכב שלו.

כמובן שמספיק והייתה באמת מכה קטנה הייתי שובר את הטמבון ותובע את הביטוח שלו, והפגיעה מתועדת ב-DVR.

Just daily

פורסם
הגישה הזאת כל כך מעצבנת....זה כמו שקורבן ברצח יהיה גם האשם.

מה זה משנה למה הוא חתך? קורה שאנשים עושים טעויות ?

אתה העורך דין שלו?

זה פורום שואלים כאן שאלות כדי לפתח דיון אם לא שמת לב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אתה צודק.

אבל הרכב הפוגע, במקרה שלי לא פגע (אחרי שיצאתי ובדקתי), הייתי בטוח שהוא שפשף אותי והמשיך בנסיעה!

סימנתי לו לעצור בצד והוא ממשיך, בסוף "תפסתי" אותו ברמזור והוא פותח חלון ואומר "אני מצטער ולא צריך לעשות סיפור" משהו כזה.

אני לא ממליץ לנסות לשחק במשחקים כאלה. אתה לא שוטר ולכן הוא לא חייב להשמע ולעצור.

במזל זה הסתיים טוב כי נפלת על סתם נהג פזיז, אבל אם היית פוגש איזה ערס חמום מוח זה עלול להסתיים אחרת.

לכן אני באופן עיקרוני נגד מרדפים וניסיונות לחנך מישהו או לסחוט סליחות. הרכב שלך לא נפגע? נפלא! סע לשלום ושכח מאירוע הזה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...