Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי A6 2008 או אאודי A4 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שוב.

ההחלטה איזה רכב לרכוש מתגבשת.

ואלו המועמדים הסופיים בתקציב שלי.

יש לי מכר שיש לו את האודי A6 דגם LUXERY 2.4 והוא רוצה למכור. אבל אני קצת מפחד מה A6.

מהתצרוכת דלק, מלהתקע אתו כשארצה למכור.

ה A4 2009 באה כבר עם מנוע חדיש יותר אני חושב. 1.8 טורבו או 2.

משהו מכיר את העובדות על הרכבים האלו ויכול להמליץ לי איזה לקחת ?

תודה

פורסם

אם אתה לא זקוק לגודל של הA6, תלך על הA4

גם יותר נוח לתמרון וגם לא פחות רכב בסופו של דבר, אחד הדברים שאני מאוד אוהב באאודי זה שהחל מהרכב הכי קטן שלהם אתה מקבל תחושה טובה מאוד של פינוק, באמת מרגישים אצלם שמדובר בחטיבת יוקרה של קונצרן גרמני.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

במקומך הייתי לוקח את הA4 עם מנוע 1.8T או אפילו 2.0T אם תמצא.

הA6 עם 2.4 אמנם לא איטית, אך ביצועים זה לא הצד החזק שלה..

בתאוצה מהמקום האוטו מרגיש אנמי משהו, גם אם אני לא טועה בA4 בשנים האלה כבר התחילו לשדך לה תיבת DSG במקום הגיר הרציף.

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם

מניסיון עם שני הרכבים, הa6 מרגישה איכותית יותר. זה מתבטא בשיוט, במרחב הפנימי, במושבים, בבידוד רעשים.

אמנם בתאוצות מהמקום ה a4 תהיה יותא .

זריזה אבל ה2.4 לא פראייר בכלל

בשני הרכבים התייבה היא רציפה ומכונה מולטיטרוניק.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

• תוכן חדש...