Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 523
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני מגבעתיים ואכן אפרסם בשרשור המכירה

הזמנתי מוצרים נוספים גם מ http://www.cleanyourcar.co.uk/

וגם מ i4detailing.co.uk

בקרוב אפרסם תמונות וסקירה על המוצרים

אפשר לדעת איזה מגבות הזמנתה? גם אני מחפש מגבת גדולה עם ספיגות גבוה.

הייתי קונה מימך בכייף אבל אנחנו לא מאותו אזור.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

קיבלתי את המגבת ;)

באמת מרגישה איכותית, מקווה שגם תיתן תוצאות בהתאם.

אשמח לשמוע ממי שכבר התנסה עם המגבת איך כדאי לייבש איתה ואיך לשמור עליה שתחזיק כמה שיותר כמו חדשה ושיכולות הספיגה שלה ישמרו (בכל זאת אין להשיג אותה בארץ, ומי יודע מתי הפעם הבאה שאני אזמין)

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

שאלה, אם אני מזמין מגבת גדולה ממיקרופייבר אבל שמיועדת למקלחת, זה גם יתאים לרכב?

פשוט זה יוצא מאוד זול, והמגבת גדולה מאוד

http://www.ebay.com/itm/New-Absorbent-Soft-Microfiber-Bath-Towels-Baby-Towel-70X140cm-/171108074352?pt=Bath_Towels_Washcloths&var=470280723929&hash=item27d6d60370

פורסם

^

honda97

אתה לא מסתפק בתשובה אחת בשרשור אחד? כאילו הבן אדם הגיב לך, בחרת שלא לפתח את זה ולא להשיב, ועכשיו התעוררת בשרשור נוסף? התנהגות כזו הופכת את הפורום הזה לאוסף של שרשורי ספאם (לדעתי האישית).

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=496913&page=4

אם לא הבנת את תשובתו של sharki25 היית צריך לשאול שוב באותו השרשור ולמען האמת אין פה יותר מדי מקום להסתבך ולא להבין.

מוצר זול לא תמיד (ולרוב) יספק תוצאה איכותית, עכשיו תחליט האם אתה מחפש תוצאה בינונית או משהו יותר רציני. כשתדע מה אתה מחפש ומה התקציב שלך תמצא מוצרים שמתאימים לך.

לא תקבל תשובות ברורות כי הסיכוי שמישהו רכש מגבת כזו והעדיף אותה על פני מגבת ייעודית ואיכותית שואף לאפס, אלו שימליצו לך הם כנראה אותם האנשים שמעולם לא קנו מגבת נורמלית ואין להם מקור טוב להשוואה, תשאל אדם שעובד עם ג'ילדה מה דעתו על מגבת של סנו שמיועדת לרצפה והוא יגיד לך שישנו הבדל של שמיים וארץ לטובת הסנו. תשאל אדם אחר שרכש מגבת של UBER והוא יגיד לך שאת הסנו תשאיר לאשה או לאמא.

לגבי המגבת הזו ספציפית אני יכול לומר שהיא עולה פחות ממגבת ייבוש מקצועית שקטנה ממנה בהרבה ולא סתם.

ואם נניח היא הייתה באמת איכותית אז הייתי אומר לך שמגבת גדולה זה מאוד לא נוח והיא מאוד מגושמת לצורכי דיטיילינג.

אני מניח שכבר הבנת שיש חשיבות לטכניקה נכונה ולפדים איכותיים ("אין ספק שהבעיה היא בפדים, אשמח אם מישהו ימליץ לי על פדים טובים ואיכותים עדיף מאיביי כדי לחסוך עלות משלוח."). אז יש גם חשיבות למגבת איכותית ובגלל שאין לך מספיק ניסיון עדיין אגלה לך שאת רוב הswirls שלך תקבל בזמן השטיפה הידנית ושלך הניגוב.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
^

honda97

אתה לא מסתפק בתשובה אחת בשרשור אחד? כאילו הבן אדם הגיב לך, בחרת שלא לפתח את זה ולא להשיב, ועכשיו התעוררת בשרשור נוסף? התנהגות כזו הופכת את הפורום הזה לאוסף של שרשורי ספאם (לדעתי האישית).

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=496913&page=4

אם לא הבנת את תשובתו של sharki25 היית צריך לשאול שוב באותו השרשור ולמען האמת אין פה יותר מדי מקום להסתבך ולא להבין.

מוצר זול לא תמיד (ולרוב) יספק תוצאה איכותית, עכשיו תחליט האם אתה מחפש תוצאה בינונית או משהו יותר רציני. כשתדע מה אתה מחפש ומה התקציב שלך תמצא מוצרים שמתאימים לך.

לא תקבל תשובות ברורות כי הסיכוי שמישהו רכש מגבת כזו והעדיף אותה על פני מגבת ייעודית ואיכותית שואף לאפס, אלו שימליצו לך הם כנראה אותם האנשים שמעולם לא קנו מגבת נורמלית ואין להם מקור טוב להשוואה, תשאל אדם שעובד עם ג'ילדה מה דעתו על מגבת של סנו שמיועדת לרצפה והוא יגיד לך שישנו הבדל של שמיים וארץ לטובת הסנו. תשאל אדם אחר שרכש מגבת של UBER והוא יגיד לך שאת הסנו תשאיר לאשה או לאמא.

לגבי המגבת הזו ספציפית אני יכול לומר שהיא עולה פחות ממגבת ייבוש מקצועית שקטנה ממנה בהרבה ולא סתם.

ואם נניח היא הייתה באמת איכותית אז הייתי אומר לך שמגבת גדולה זה מאוד לא נוח והיא מאוד מגושמת לצורכי דיטיילינג.

אני מניח שכבר הבנת שיש חשיבות לטכניקה נכונה ולפדים איכותיים ("אין ספק שהבעיה היא בפדים, אשמח אם מישהו ימליץ לי על פדים טובים ואיכותים עדיף מאיביי כדי לחסוך עלות משלוח."). אז יש גם חשיבות למגבת איכותית ובגלל שאין לך מספיק ניסיון עדיין אגלה לך שאת רוב הswirls שלך תקבל בזמן השטיפה הידנית ושלך הניגוב.

קודם כל תודה על התגובה, שנית לא ראיתי שהגיבו לי, וחיפשתי את אותו הדיון עם השאלה שלי ולא מצאתי, אז שאלתי שוב.

אני לא עד כדי כך בנאדם כזה שיגיבו לי על שאלה ששאלתי ואני התעלם וישאל שוב את אותה שאלה, חשבתי פשוט שהשאלה נשארה באיזה דיון שכבר עבר כמה עמודים ואף אחד לא שם לב לשאלה הזו.

פורסם
קודם כל תודה על התגובה, שנית לא ראיתי שהגיבו לי, וחיפשתי את אותו הדיון עם השאלה שלי ולא מצאתי, אז שאלתי שוב.

אני לא עד כדי כך בנאדם כזה שיגיבו לי על שאלה ששאלתי ואני התעלם וישאל שוב את אותה שאלה, חשבתי פשוט שהשאלה נשארה באיזה דיון שכבר עבר כמה עמודים ואף אחד לא שם לב לשאלה הזו.

ממליץ לך בחום להשיג מגבת uber, במידה ועושים קניה של מספר אנשים (3-4) המחיר לא יקר, כ 70 ש"ח.

בנוסף ממליץ לך להכיר את הסוחר הקוראיני שמייצר מוצרים ברמה מאוד גבוהה, יש לי בערך את כל המגבות שלו והן מהטובות שקניתי בחיי. שוות כל שקל ואף יותר.

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם
קיבלתי את המגבת ;)

באמת מרגישה איכותית, מקווה שגם תיתן תוצאות בהתאם.

אשמח לשמוע ממי שכבר התנסה עם המגבת איך כדאי לייבש איתה ואיך לשמור עליה שתחזיק כמה שיותר כמו חדשה ושיכולות הספיגה שלה ישמרו (בכל זאת אין להשיג אותה בארץ, ומי יודע מתי הפעם הבאה שאני אזמין)

עזרה בבקשה

Instagram:

VWPolo6R

פורסם
עזרה בבקשה

אחרי שטיפת הרכב אתה מיבש איתה ע''י קיפול המגבת לחצי מניח על חלק רטוב ברכב, נותן על המגבת כמה לחיצות וליטופים

מרים אותה ועובר לחלק אחר.

לשמירה שלה אתה צריך לכבס בכביסה עדינה עם מרכך, מומלץ כביסה ידנית בתוך גיגית.

http://www.youtube.com/watch?v=JE9qQPxrs_Q דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

פורסם
אחרי שטיפת הרכב אתה מיבש איתה ע''י קיפול המגבת לחצי מניח על חלק רטוב ברכב, נותן על המגבת כמה לחיצות וליטופים

מרים אותה ועובר לחלק אחר.

לשמירה שלה אתה צריך לכבס בכביסה עדינה עם מרכך, מומלץ כביסה ידנית בתוך גיגית.

http://www.youtube.com/watch?v=JE9qQPxrs_Q דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לא לא לא לא לא לא, אסור מרכך, אסור מרכך, מרכך יהרוס את המגבת, הכביסה צריכה להיות עדינה עם נוזל (לא אבקה) והייבוש בצל.

(בתור מרכך אפשר להשתמש בחומץ סינטטי שניתן למצוא בכול סופר).

עריכה: במקום מרכך ניתן להשתמש בחומץ סינטטי שפעולתו זהה לפעולת המרכך אך לא פוגעת בבדים

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

honda97

תוסיף לפני ההודעות שלך האזהרה לגבי תוכן דברייך שכן אתה לא תשלם לאחרים על קניית מגבת חדשה.

על כל מגבת MF איכותית תמיד תופיעה האזהרה no softener| no bleach

המרכך יהרוס את המגבת ויפגע בתכונות שעבורן רכשת אותה.

מרכך לא בריא גם לבגדים שלך ולמגבות הרגילות שיש לך בבית.

שים לך מה מופיע בצד שמאל למטה של התמונה הבאה (מקווה שרואים ברור)

בערך מכל פוסט שני שלך ניכר שאתה בשלב ההתלהבות אבל חסר לך כמויות של הבנה וידע ולכן כמו שכבר אמרו לך אלפים לפני תתחיל לקרוא ידידי, לקרוא ולהפנים.

igold

חיפוש קצר בפורום יענה לך על השאלות.

C1799.jpg

פורסם
לא לא לא לא לא לא, אסור מרכך, אסור מרכך, מרכך יהרוס את המגבת, הכביסה צריכה להיות עדינה עם נוזל (לא אבקה) והייבוש בצל.

(בתור מרכך אפשר להשתמש בחומץ סינטטי שניתן למצוא בכול סופר).

קודם כל לא אמרתי שום אבקה! אמרתי מרכך , כמו כן אמרתי כביסה עדינה, ולא ציינתי שום חומר, אלה סגנון החומר.

''בתור מרכך אפשר להשתמש בחומץ סינטטי שניתן למצוא בכול סופר'' גם אתה השתמשתה באותה מילה, אני לא המלצתי על שום חומר כל שהו.

• תוכן חדש...