Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

לעניין הרכב הבא, מניח שעוד שנה וחצי-שנתיים, הסקאלה מגוונת: 159, מיאטה NC, במוו 3, GTI 5/6.

יש רשימה מקבילה, רשימת הלא-פוליטיקלי קורקט: אימפרזה GT (חייב לסמן V על הדבר הזה), 156V6,

147/156 GTA, אלפא GT 3.2.

גם לרכב של אשתי יש תוכניות ברורות: חצי שנה מהיום, בראבו או i30.

פוסט מאפריל 13׳.

ביעד של הבראבו לא רק עמדתי, אלא קיצרתי משמעותית. בערך שבועיים אחרי הפוסט.. מאוד מרוצים ממנה.

המחליפה של ה-147 באה גם קצת לפני הזמן אך כלל לא מהרשימה הנ״ל.

בדקתי ולמדתי על רוב האופציות שם, אך העניין שהאבארט יצרה גרם לכולן לזוז הצידה לטובתה. בקרוב אעלה עליה פוסט.

אם נמשיך את רוח השרשור, אז מניח ששנה-שנה וחצי מהיום אחפש 159tbi או אולי GTI6 (או עוד מכונית מפתיעה :) ).

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תגובות 176
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מכרתי את הבהמה חזרתי לליסינג וחוסך הכסף בצד לדירה גדולה יותר.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

אז זה מה שכתבתי לפני שנה וחצי:

בהנחה שלא ייפול עליי סכום כסף מטורף:

1. סופר מיני.

2. ידני.

3. אירופאי כנראה. כנראה לא יהיה VAG.

4. מנוע טורבו דיזל אם הנסועה תשאר דומה לזו שיש עכשיו, ואם לא אז מנוע טורבו בנזין.

5. ההחלפה כנראה אחריי השחרור, או בזמן הקבע אם אני אצא לקצונה. (שזה אומר עוד כשנתיים וחצי - 3 שנים)

יכול להיות שזו תהיה קליאו דור רביעי, אם הנוכחית תהיה טובה מבחינת אמינות וכו'. (בנתיים כן)

ואם כן ייפול עליי סכום כסף מטורף איכשהו:

זה עדיין ישאר סעיפים 1-3

רק שזה יהיה רכב ספורטיבי, עם מנוע טורבו בנזין חזק.

מה נשאר:

1. סופר מיני

2. העדפה לגיר ידני, למרות שגם רובוטי כפול מצמד או רציף בא בחשבון

3. לא בטוח שיהיה אירופאי, יש סיכוי שהרכב הבא גם יהיה יונדאי או קיה, כנראה VAG עדיין לא.

4. טורבו דיזל לא יהיה, אלא אם כן פתאום יביאו סופר מיני לוגמת סולר ב75-80 אלף ש"ח (לא יקרה). הנסועה שלי הולכת להצטמצם בצורה מהותית.

5. ההחלפה כנראה אחרי השחרור, ככה"נ בשנה - שנה וחצי הקרובות.

דור רביעי כנראה לא יהיה כי עם ה0.9TCE היא קצת יקרה לי מדי.

לגבי סכום הכסף הגדול, דווקא יכול להיות שכן היה במחיר הזה פולקסווגן או אודי כלשהם. יכול להיות פוקוס ST או מגאן RS.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
חלפה חצי שנה, ואין ספק שחלק מימשו חלומות ואחרים גיבשו חלומות - שתפו אותנו!

אהה, ברור - גם מי שהתחזית לא התממשה מוזמן להתנצל, להסביר או לתקן.

אתה מבקש כ"כ יפה, איך אפשר לסרב?!

אז עברה קצת יותר מחצי שנה והקורולה החזיקה מעמד בגבורה.

כיום היא עברה לשרת את אחי הסטודנט. כפי שחשבתי, המאזדה 6 של חמי עברה אלינו כי אשתי ממש אוהבת את הרכב הזה.

חמי החליף בהמלצתי לפריוס 2012 מליסינג. ההורים שלי העיפו את הגולף 2001, עקב כניסות מרובות למוסך, בתמורה לקיה סיד 2011 מלוקקת.

אני כיום מתנייד ברכב ליסינג נדיר אך משעמם (דרישה של העבודה החדשה) וחולם על היום שאני מעביר את הליסינג לאישה ונוסע במנטה שלי במקום.

לצערי לא רואה באופק (3 שנים) את האפשרות לרכוש משהו מעניין.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הרכב הבא זה Z4 או SLK משנתונים מתקדמים 12 13

ותמיד תמיד רציתי גולף GTI חדשה , ולהגיע איתה למקומות מטורפים אז זו גם אופציה.

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם
הרכב הבא שלי יהיה מאזדה 3 או טויוטה קורולה 2012 , אני כרגע גר עם אבא וזה מה שהוא רוצה אי אפשר להוזיז אותו ימינה או שמאלה .

אם זה הרכב שלך למה אבא שלך צריך להחליט מה תקנה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
היום קליאו ספורט דור 2. מוצעת למכירה.

בתקופה הקרובה מתחיל עבודה רחוקה + לומד די רחוק - לכן ארכוש לי איזו טורבו דיזל חסכונית.

בעוד כשנתיים, כשאסיים את התואר, כבר אהיה בשל לרכב "מכובד" ולכן כנראה אלפא 159/GT או לקסוס IS250 או משהו כזה.

במקביל, נחפש צעצועים.

הפוסט הזה מלפני שנה וחצי.

כעבור חצי שנה קניתי קורדובה 1.6 בנזין, ולא איזה טורבו דיזל חסכונית.

בנתיים נשאר איתה, למרות שמדגדג להחליף למשהו אחר.

משכנתא זה קל

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אאודי ידנית. רצוי A4, דגם B7. מתכוון להחזיק בה כשנתיים.

בגלל שלא פשוט בכלל למצוא אחת, כנראה שאקנה איזו טרנטה.

פורסם ב- 12.04.13

מה שקרה לבסוף הוא שקניתי פורד פיאסטה רק בשביל לנסוע, מצב מכני סביר, קלאץ' גמור, צבע שרוף, ספסל אחורי שבור, חימום לא תקין וחדירת מים מסיבית בכל גשם שיורד.

הבעלים גם השאיר לי המון ניירות טואלט מקופלים בכל רחבי הרכב וכמות חול ואבנים שתספיק לבניית חדר. שירתה אותי בנאמנות אבל ללא כל התרגשות או כייף. במקביל המשכתי לחסוך ולחפש גרמני וידני. עשיתי תאונה, מכרתי לפירוק והמשכתי לחפש.

יום אחד, בעודי בעבודה, עברתי כהרגלי על הלוחות וצדה את עיניי אלפא 147 ידנית ומעניינת, לא הכרתי את הדגם ובכלל הייתי בטוח שכבר נמכרה.

בכל זאת שלחתי הודעה, גיליתי שעדיין רלוונטית ואחרי כמה ימים היא כבר היתה אצלי. וויתרתי על גרמנית בשביל איטלקית. מאז נהנה כל יום מחדש.

זה גרם לי לפתוח את הראש גם לאיטלקי ולא רק לגרמני. הגדיל לי את המבחר.

בנתיים חוסך חזק למטרה אחרת, אבל בפעם הבאה (כנראה בעוד כשנתיים):

או אלפא 159 ידנית עם עור וגג שמש, או אלפא בררה ידנית עם מנוע גדול, אולי גולף GTI, אם אוטומטית אז מקווה לאחת עם מנוע V6 כמו BMW או מרצדס מאובזרות- גרסאות מעניינות בלבד. יהיה מעניין.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

הרכב הבא יהיה opc חדשה ככל הנראה, אם המצב הכלכלי יאפשר אז אולי גולייטה תלתן ירוק, ואם המצב הכלכלי יהיה טוב עוד יותר אז אינסיגניה opc. זה התחזית לשנתיים וחצי - שלוש הקרובות.

פורסם

קורולה רובוטית/סיויק 07-12/לנסר 1.8

אחרי קסנטיה אני עם מכוניות מיוחדות גמרתי. יותר כאב ראש והוצאות ממה שזה שווה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אולי גולף GTI דור 6, אולי אבארט 500, אבל הכיוון העיקרי הוא מגאן RS. שנתיים הקרובות בתקווה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...