Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לדעת בבקשה .

איזה שמן גיר אני צריך לשים .

בסקודה פילסיה 1998 תיבת גיר ידני

ומאיפה מרוקנים את השמן ומוסיפים?

פורסם

לגבי סוג השמן, אתה יכול לבדוק באתרים של יצרני שמן, ולמצא את הנתונים שם. למשל באתר של champion שמנים, או של ארול (eurol) וכנראה גם אחרים.

אני אישית קניתי את השמן שבחרתי, וביצעתי את ההחלפה אצל מכונאי, באוקטביה ידנית שלי.

אבל כאשר הייתה לי סקודה 94', עשיתי את זה בעצמי. היה בורג ריקון שקצת דומה לריקון השמן מנוע, ולמילוי הייתי צריך לפרק את איפה שהיה החיבור לספידומטר.. וזה היה מלא כאשר החלק של הספידומטר היה נרטב כאשר מכניסים אותו חזרה עד גובה מסויים.

אבל זה רכב אחר.

פורסם

צריך לדעת איך לעשות את זה.

כשעשיתי את זה (בעזרת מישהו שמבין כמובן) היה צורך "לדחוף" את השמן בעזרת מכשיר כזה עם וואקום (שכחתי את שמו).

אם אתה לא יודע תעשה במוסך ותסתכל כדי שתדע לפעם הבאה.

×
×
  • תוכן חדש...