Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1+ למור.

אך מכיוון שדיי ברור שההתקנה לא תתפרק לה ולא ישונו פה רכיבים, מקסימום במידה והבחור יתקע עם פאנצר הוא יכניס תיבה לסאב ויחזיר את הגלגל.

אאחל לפותח השרשור רק שיהנה מההתקנה היפה.

ולכולכם חג שמח!

SCANSPEAK

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אל תרתח אדון עזריאל,

לא מעניין אותי מה עושים בכל העולם ואני מאמין שגם אותך חינכו מגיל קטן שאם כולם יקפצו מהגג גם אתה תקפוץ?

ענית לעצמך טוב מאוד על עניין אופציית הקומפרסור כשם שעניתי לעצמי על עניין ספרי התיקן לפאנצ'רים.

בקשר לגרר? אענה לך בסיפור מנסיוני הקטן, שאם למשל הוא ייתקע ללא גלגל ספייר בערבה הוא יוכל לחכות הרבה יותר משעתיים וגם תלוי לאן הגרירה תתבצע זה יכול להיות כמה ימים כי מעבירים את הדרך (במקרה שלי צפון הארץ) בחלקים מהדרום למרכז לצפון כל פעם בגרר אחר וזה יכול להימשך כמה ימים.

אני בהחלט מעריך את עבודותיך והרמה אבל להגיב פה כאילו מישהו תקף אותך ישירות זה ממש לא מקצועי ולא מתאים לך, אין פה שום קשר אלייך ולעבודתך.

כמה אנשים מעירים סימן שיש משהו שלא פונקציונלי פה וזה לא רק נודניק אחד שמנדנד.

ממש לא ציפיתי שהבחור יילך ויפרק את הבנייה פשוט חורה לי שהוא מתנער מהבעיה כמו ילד קטן שלא חושב יותר מידי קדימה סטייל התשובה טוב חפרתם על פאנצ'רים.

אולי אולי יחשוב איך לתקן אותה כך שהגלגל יחזור לאוטו.

תאמין לי שלא מצרות עין אנחנו מעירים, ומקווה מאוד שמרפי באמת לא יהיה מניאק.

חג שמח גם לך.

עזריאל לא רותח בכלל. אין פה שום עניין של הערכה או חוסר הערכה לעניין המקצועי. יכול גם כל הפורום באופן גורף לחשוב שזה לא פונקציונלי. אותי בתור נותן שרות מעניין דרישת הלקוח וההבנה שלו במה זה כרוך. אם כל הפורום יהיה מרוצה מההתקנה והלקוח לא, אזי לא השגתי בזה כלום.

אין בעיה עם העברת ביקרת על דברים שלא נעשו נכון או שאפשר ליעל אותם, אבל זה לא המקרה כאן כלל ועיקר. לא מדובר כאן בהתאמת ציוד כושלת או במיקום לא נכון של רכיבי אודיו וכ"ו. מדובר כאן בבחירה של לקוח על צורת התקנה שגם דיי מקובלת בתחום (מה הקשר של הקפיצה מהגג?) צורת ההתקנה נבחרה ע"י הלקוח משיקולי מקום. יותר מעניין אותו שתיכנס עגלת תינוק ושתהייה מערכת אודיו במקום גלגל ספייר , אלה הם השיקולים והצרכים שלו. אני מניח שלך יש שיקולים וצרכים אחרים.

אם זאת הייתה באמת "בעיה" כמו שאתה מכנה אותה אז איך אתה מסביר שיש רכבים שוצאים ללא גלגל ספייר משערי מפעל הייצור?

scoob אני ממש לא חושב שהערות שלך באו מתוך צרות עין אלא מתוך זה שהגישה שלך לנושא כניראה שמרנית יותר.

פורסם

יוסי, לא חשבתי לרגע אחד שיש פה קשר אלייך בבחירה או התכנון, ואני בטוח ב100 אחוז שהלקוח יצא מרוצה עד הגג מהעבודה.

ברור לי שאתה כעסק מבצע מה שהלקוח מבקש ובשום תגובה כאן לא נאמר כלום נגדך או נגד העבודה אלא התכנון של הלקוח.

בגלל זה ציינתי שתגובתך פה לא במקום.

כבודך במקומך מונח ואין פה וויכוח.

היה דיון, אנשים הציגו טיעונים, מה שהצחיק אותי זאת התגובה של פותח השרשור (מעין התנערות מהמציאות ללא התייחסות מיוחדת לדיון).

זה הכל.

מעריך את שירותך הצבאי, כולנו היינו שם, כשזה יגיע אלייך בחייך הפרטיים שם אתה אדון לעצמך תדע להעריך את הפאקים האלה הרבה יותר טוב, (קרא את התגובה הקודמת שלי), גם אני לא התרגשתי מפאנצ׳רים וסמכתי על גרר במקרה הכי גרוע וכבר אמרתי לך שגם אני שקלתי רצפה כפול, מקרה אחד כמו שקרה לי שינה לי את דרך החשיבה.

לא שמרן בנושא ולא שום דבר.

• תוכן חדש...