Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח חובה

69
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שתחום ביטוח החובה נפתח לתחרות, אם כי ההפרשים לדעתי לא גדולים.

אני מניח שמכיוון שזהו ביטוח חובה (ולא מקיף) אך אין חשיבות לאמינות ולשירות של חברת הביטוח.

כשאני רוכש ביטוח מקיף, אני אולי אסכים לשלם מעט יותר, ע"מ לרכוש את הביטוח בחברה אמינה, עם שירות טוב ומוניטין (נניח שקיימת חיה כזו),

אבל בביטוח חובה - פשוט לקחת את מי שמציע הכי זול.

השאלה שלי היא בעצם האם ההנחה המודגשת הנ"ל נכונה, או שפיספסתי משהו ?

(ע"פ מחשבון ביטוח, יוצא שעבורי, חברות כמו ביטוח חקלאי, אליהו, איילון וכו' הם הכי זולות - האם יש מניעה לרכוש את ביטוח החובה דרכם ?)

שאלה נוספת במאמר מוסגר : עלי לחדש את ביטוח החובה בסוף ספטמבר השנה,

האם עלי להמתין עד מספר ימים בודדים לפני סוף החודש, או שניתן כבר כעת ?

תודה רבה ושנה טובה !

פורסם

אתה יכול לעשות ביטוח חובה אצל א'

וביטוח מקיף אצל סוכן ב'

אין כל מחוייבות לבצע את כל הביטוחים אצל סוכן אחד

לגבי חידוש הביטוח :

אתה יכול לבצע זאת כעת אבל שמועד תחילת הביטוח יתחיל בסיום מועד גמר הביטוח הקיים

פורסם

1000 סליחות על ההקפצה, אבל אני רוצה לסגור את הנושא עוד השבוע, אודה מאוד לתגובתכם :

אני מניח שמכיוון שזהו ביטוח חובה (ולא מקיף) אך אין חשיבות לאמינות ולשירות של חברת הביטוח.

בביטוח חובה - פשוט לקחת את מי שמציע הכי זול.

השאלה שלי היא בעצם האם ההנחה המודגשת הנ"ל נכונה, או שפיספסתי משהו ?

פורסם

גם בתביעות לביטח חובה אתה עומד מול חברת הביטוח, אז עקרונית יש חשיבות לחברה. אבל מצד שני אין יותר מדי מידע על טיב השירות בתביעות כאלה אז איך תחליט ?

לפעמים יש גם עוד שיקולים- עם מי הסוכן שלך עובד, הנחות אם אתה קונה חובה+מקיף ועוד...

פורסם

ידידה שלי עבדה כמתמחה במשרד עורכי דין שהתעסק המון עם תביעות ביטוח חובה.

מהנסיון שלה, דווקא חברות הביטוח הישיר לא עשו יותר מדי בעיות וכן שילמו את מה שצריך.

כך שלגבי ביטוח חובה - שווה לבדוק את הביטוחים הישירים.

(לגבי כל ביטוח אחר לדעתי לא להתקרב לישירים עם מקל, כי כדאי מאוד שיהיה סוכן שייצג אותך מול חברת הביטוח)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...