Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בואשית לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי נסיעה מתישה ומעייפת בדרך לירושלים בעלייה למבשרת החלטו כמה "בני מעוטין" לנסוע בכוונה על 20 בנתיב תוך כדי מגוון תנועות מגונות כאשר ניסתי להחליף נתיב הם פשוט לא נתנו לי וזגזג כאילו אין מחר וכל זאת על מנת לא לתת לי לעבור אותם,

רמת התסכול והעצבים שלי באותו זמן הייתה מטורפת במיוחד שהייתי צריך לקרוע את ההילוך השני כל העלייה וחלילה להוריד לראשון,

בקיצור לא משהו מיוחד בעיר הקודש.

ולמי ששואל, לא! לא עשיתי כלום לאותם חבר'ה אני מניח שמה שגרם לכך זה המדבקה של הגדוד שלי שפרוסה על השמשה.

ועכשיו לתכלס, תיכננתי פרוייקט בואשית קטן ממש כמו ברק"מ של מג"ב מין צינור שמשפריץ נוזל מסריח ביותר לעבר המפגינים,

האם יש מניעה בחוקי מדינת ישראל לבנות משאבה מים שתרסס מים(שקופים!) לרכב שנוסע מאחורי? ואפילו לא לשמשה

פורסם

כמו זה שמעליי אמר, שים כומתה של מג''ב על הדאשבורד והם יעלמו מהר מהאופק :twisted: ואומר את זה אחד מוותיקי גדוד שקד שאוטוטו משתחרר.

אין מה לעשות רק המשטרע יודעים לטפל בבני המיעוטים הנ''ל כמו שצריך.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

או כומתה של מג"ב, או סבחה על המראה, תלוי איזה אוטו יש לך (אם נראה ערבי אז סבחה).

אם זה היה קורה לי, פשוט הייתי נותן עליהם קיק-דאון ככה טוב, מצידי שיתהפכו, כל עוד אין עדים הכל טוב.

שום סובארו לא תעמוד נגד אמריקאית צמאה לדלק!

או שבנימה יותר רגועה, עוצר בשוליים ונותן להם להתרחק.

אם הם גם עוצרים, אז מתקדם לאט לאט ואז נותן פתיחה ובורח להם.

(שוב, הכל תלוי איזה רכב יש לך ועד כמה הוא חזק פיזית ומהיר.)

פורסם
הגבת נכון, אני דווקא הייתי פשוט גולש לשוליים ונותן להם להתנדף.

למיטב זכרוני לא היכן לעצור בבטחה.

או כומתה של מג"ב, או סבחה על המראה, תלוי איזה אוטו יש לך (אם נראה ערבי אז סבחה).

אם זה היה קורה לי, פשוט הייתי נותן עליהם קיק-דאון ככה טוב, מצידי שיתהפכו, כל עוד אין עדים הכל טוב.

שום סובארו לא תעמוד נגד אמריקאית צמאה לדלק!

או שבנימה יותר רגועה, עוצר בשוליים ונותן להם להתרחק.

אם הם גם עוצרים, אז מתקדם לאט לאט ואז נותן פתיחה ובורח להם.

(שוב, הכל תלוי איזה רכב יש לך ועד כמה הוא חזק פיזית ומהיר.)

גם בפוסט הקודם עזרת לי, רק להזכיר לך האמ האמ מנוע 1000 :)

פורסם

אז אתה צריך לשמור על פרופיל נמוך לצערך.

אני מתי שמתאים לי נכנס למכנסיים של הקילר.

דווקא במקרה שקרה לי, לאור הנסיבות ולאור זה שקיבלתי חינוך חזק, אני זה שברחתי 8)

פורסם

אבל איך בעצם זה יעזור לך ? אתה לא מכוון את לשמשה (לגריל אתה מכוון את זה ?) נגיד שהאזור הזה יהיה מסריח לכמה ימים מה זה יעזור לך ? נקמה ? לא עדיף משהו שהוא ישים לב מיד וישפיע מיד (האמת אני לא מצליח לחשוב על משהו עכשיו שלא מזיק לאחרים אבל כן יסמנו לנהג מאחוריך שהוא לא עושה משהוא טוב), וגם זה לא יעזור לך נגד אנשים כמו אלה שנתקלת בהם (רק אחרי שתעקוף אותם והם לא נותנים לך).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

כל העניין מתחיל לסטות, ונוגד את חוקי הפורום.

דבר שאני עשיתי ב406 שהייתה לי, היה אפשר לכוון את השפריצרים ידנית, היה בכל שפריצר, זוג מתזים קטנים, אחד שמתי על השמשה ואת השני כיוונתי יותר לכיוון הגג, ככה שבבינעירוני על 120, אם מישהו סינוור יותר מידי או היה עם אור גבוהה, הייתי נותן לו להצמד ומפעיל וישרים בלי סוף, זה עבד כמה פעמים (ובפיג'ו יש מיכל מים לוישרים ענק!).

כמובן מבלי לסכן אף אחד (הכוונה בלהצמד, זה תופס גם 20 מטר אחורה).

• תוכן חדש...