Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים!

בימים הקרובים אני אצטרך לבצע טיפול טיימינג+10000 לרכב שלי, דייהטסו שרייד 98 אוט'.

הבנתי שטיפול טיימינג דורש פירוק רחב יחסית של חלקים ונפתחת גישה לחלקים שהנגישות אליהם לא פשוטה.

אשמח לקבל הצעות לחלקים שכדאי להחליף על הדרך בטיפול טיימינג, כמו למשל המשאבת מים.

תודה רבה מראש!

פורסם

כדי להגיע אל רצועת הטיימינג נדרש להוריד את רצועות האביזרים כל שאם הם לא במצב הכי טוב עדיף להחליפם. כמו כן לבדוק אצ תושבות המנוע העליונה לפחות ולראות מה מצבה. משאבת מיים כמו שציינת וגם מחזירי שמן של גל הארכובה וגל הזיזים. רק לבדוק מה מצבם. יש איזה פרוייקט בפורום שבתוכו גם מוסבר על הטיימינג בשרייד תבדוק אותו. אתה הולך לבצע זאת לבד או במוסך?

:)
פורסם
כדי להגיע אל רצועת הטיימינג נדרש להוריד את רצועות האביזרים כל שאם הם לא במצב הכי טוב עדיף להחליפם. כמו כן לבדוק אצ תושבות המנוע העליונה לפחות ולראות מה מצבה. משאבת מיים כמו שציינת וגם מחזירי שמן של גל הארכובה וגל הזיזים. רק לבדוק מה מצבם. יש איזה פרוייקט בפורום שבתוכו גם מוסבר על הטיימינג בשרייד תבדוק אותו. אתה הולך לבצע זאת לבד או במוסך?

קודם כל תודה על ההזמנה חבר, מעריך את זה מאוד והייתי שמח לבצע את הטיפול עם מישהו שמבין עניין, אך אני מאיזור הדרום וזה קצת בעייתי.

אשמח אם מישהו יוכל לפרט לי על החלקים שציינת בהודעה.

רצועות האביזרים: מה תפקידם ואיפה הם נמצאים?

תושבת מנוע עליונה: "....."

משאבת מים: אגב שמתי לב שהרכב מאבד מים, כמות מאוד קטנה אך עדיין הייתי שמח לדעת אם זה קשור למשאבת מים בלויה?

מחזירי שמן של גל הארובה: "........"

גל הזיזים: "......."

תודה רבה מראש!

פורסם

הנזילה של המים אכן יכולה להיות מהמאשבה ויתכן והנזילה היא לכיוון המנוע או מקום אחר חם ולכן אתה מאבד מים אבל לא רואה לאן הן נעלמים.

תושבת מנוע זה (בשפת העם) "בולם" קטן שסופג את התזוזה של המנוע ומונע רעידות ברכב/מכה בהתנעה ו/או תחילת נסיעה.

מחזירי שמן תפקידם למנוע בריחה של שמן, קרי שמה, "מחזיר" כי הם "מחזירים" את השמן בחזרה...

אגב חלקים אלו אינם יקרים ובין כל הכל מפורק לצורך הטיימינג ורצוי להשקיע כעת עוד קצת במקום לפרק את הכל שוב בעוד חצי שנה בכדי להחליף איזה אטם.

כמו כן (אם יש ברכב שלך) מותחנים ופולי לטיימינג תבדוק גם אותם בעת העבודה ואם צריך - תחליף.

פורסם

רומן שלום רב !

למרות שאתה סטונדט עני מאזור הדרום, מומלץ שלא תחסוך בפרטים הבאים:

רצועות אביזרים: רצועת מזגן , רצועת הגה כח, ורצועת אלטרנטור(ברכבים מסוימים רצועת האלטרנטור והמזגן ,היא אותה רצועה).

בנוסף במה שקשור לטיימינג, מומלץ שיאתרו במוסך את הסיבות לאובדן מי הקירור, לפני תחילת הטיפול ברכב, ואם יתגלה שהבעייה קשורה למשאבת מים נוזלת, יש כמובן להחליפה, בנוסף לרצועת הטיימנג מותחנים, ומחזירי שמן.

כמובן שיש להחליף בהזדמנות את מי הקירור, למי קירור איכותיים המומלצים על ידי היצרן.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...