Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תהיה אדיב אך אסרטיבי ותוודא שהיא מתנדפת אט אט מחייך. אל תיתן לה תירוץ לבטא את התסביכים שלה על חשבונך.

בהצלחה ויישר כח.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
טוב, עדכון קטן.

כמו שאמרתי נתתי לה הזדמנות, וזה היה נראה טוב.

עד שלפני כמה ימים היא הייתה מוזרה שוב והיא שוב אמרה שהיא לא מרגישה כמו פעם.

החלטנו לסיים את הקשר.

אני חושב שהיא דיי ילדותית ומסתבר גם כמתוסבכת.

כבר שלושה ימים שלא ביחד והיא מנסה ליצור איתי קשר בהודעות.

ואומרת שהיא רוצה סתם לדבר כי היא מתגעגעת והיא מבינה שהקשר בעייתי בגללה.

אני לא יודע מה לעשות,

כל הפרידה נעשתה בטלפון והיא רוצה להיפגש ולדבר.

אני לא רואה עניין בזה (גם כל החברים) מאחר ואני רוצה לשכוח אותה עם כל הקושי.

כמו שכתבתי לך מקודם, לך ותסגור את זה פנים אל פנים. כל עוד זה נעשה בטלפון זה לא סופי ולא סגור, ובטח לא מכבד את מה שהיה לכם.

לך, תשדל לשמור על אדישות קצת, ותגמור את זה כמו גבר. אחרי שסגרת איתה את הסיפור פנים אל פנים (בצורה טובה וחברית!!!), אתה מוזמן ואפילו נדרש לסנן אותה ולהוציא אותה במכה אחת מהחיים שלך.. גם אם זה יהיה קשה לך \ לה, זה הדבר הנכון בשביל שניכם..

בהצלחה!

פורסם
לא חושב שאני אהיה מספיק חזק לעצור אותה אם תנסה משהו.

עדיין הייתם הולכים?

אני הייתי הולכת כדי לסגור את העניינים כמו שצריך.

תהיה גבר ותעמוד על שלך, אם אתה לא רוצה לשכב איתה או אפילו להתנשק איתה אז פשוט אל

וכן אני יודעת שזה קשה וזה מבאס, וסביר להניח שיהיה מתח ביניכם אבל תציב לעצמך מטרה שבגללה אתם נפגשים - לסגור את הקשר בצורה הכי טובה ומכובדת שיש.

בפגישה תסביר לה שאתה מעדיף להתנתק כרגע ולתת לכל אחד את הזמן שלו ושהעדפת להיפגש איתה פנים מול פנים כדי לסיים את זה יפה

פורסם
גם אין סקס, גם השמינה, גם עושה פוזות...

אני הייתי בועט בה.

אבל אני לא דוגמא (רווק בן 32).

אתה באמת לא דוגמא לכלום. איזו מין צורת התבטאות זאת?! מה זה בועט בה?? לא רק שלא תנהגים ככה כלפי אישה (בעצם שום בעל חיים), גם לא מדברים ככה.

החלטנו לסיים את הקשר.

אני חושב שהיא דיי ילדותית ומסתבר גם כמתוסבכת.

כבר שלושה ימים שלא ביחד והיא מנסה ליצור איתי קשר בהודעות.

ואומרת שהיא רוצה סתם לדבר כי היא מתגעגעת והיא מבינה שהקשר בעייתי בגללה..

אתה בוודאי מכיר אותה יותר טוב ממני, אבל עדיין העובדה שהיא מתקשה להיפרד למרות שהסכמתם על כך אינה מצביעה בהכרח על ילדותיות או מתוסבכות. ככה זה, בעיקר לאנשים צעירים בגילכם - הפרידה לא קלה וקשה להתמודד עם הלבד אחרי תקופה ארוכה של זוגיות. באיזשהו מקום תסתכל בחיוב על כך שכנראה היא כן אוהבת וכן היה לה טוב איתך, אחרת היא היתה חותכת מהר ובלב שמח, בלי ייסורי פרידה.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

תקרא, לפעמים זה פשוט לא זה. לדעתי תיפגש איתה, תסביר לה שכדאי שתיפרדו, ושבינתיים אתה לא רוצה לשמור איתה על קשר, כי זה רק מקשה עליכם. אני חושב שהיא גם תבין, כי מן הסתם ככל שהיא מדברת איתך יותר, כך גם לה קשה יותר בלעדיך. תנו אחד לשני מרחב וזמן, וזה יעבור.

בינתיים, למרות שזה קשה, נסה למצוא את הצדדים החיוביים :)

שיהיה בהצלחה עם חיי הרווקות, אתה נכנס לעולם מופלא.

Freedom_822b66_808635.jpg

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בינתיים, למרות שזה קשה, נסה למצוא את הצדדים החיוביים :)

שיהיה בהצלחה עם חיי הרווקות, אתה נכנס לעולם מופלא.

Freedom_822b66_808635.jpg

מסכימה עם ניקו, בהתחלה הכל נראה קשה ולא כיף להתמודד עם הלבד אבל אתה תראה עם הזמן את הצדדים החיוביים.

נכנסתי לא מזמן לעולם הרווקות אז עדיין קשה לי להגיד שזה אדיר וכיף אבל אני מתחילה לראות את הצד החיובי בעניין, הכל עניין של זמן.

קח את הזמן ותהנה :)

• תוכן חדש...