Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי פולו שנת 2001 והיא עדיין עם רמקולים מקוריים.

השאלה האם שווה להחליף אותם?ואני לא מחפש להשקיע יותר מידי אבל יש מבצע באוטו דיפו על זוג רמקולים של פיוניר בפחות מ150 ש"ח.אני ארגיש הבדל?

פורסם

אם כבר אתה מחליף תחליף למשהו נורמלי, לא חושב שהמעבר שאתה מציין יהיה שווה את הכסף.

תגדיל את התקציב מעט ותקנה מוראל טמפו.

פורסם

בטוח שההחלפה הזאת לא תביא לשיפור מורגש.

ולגבי ההמלצה למורל טמפו, זה רכב די חדש , רוב הסיכויים שמורכב בו טוויטר ומידבאס מקורי מהחברה שעדיין לא נקרעו , אני בספק אם בלי שום הגברה חיצונית מורל טמפו יחוללו שם פלאים.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

סליחה, אני לא יכול לערוך את התגובה, הרכב שנת 2001 ולא 2011, סביר להניח שאם אלו רמקולים מקוריים הם כבר גמרו/ בסיום קריירה. ולכן גם בלי הגברה חיצונית בטוח שמורל טמפו יהיו עדיפים על הפיוניר הנ"ל, אבל בכל מקרה זה סה"כ טמפו ובלי הגברה חיצונית אל תצפה למערכת שתפיל אותך מהרגליים.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

תסלחו לי אבל לדעתי זה לא נכון,

גם רמקול הכי מעפן של פיוניר יהיה שיפור מול רמקול מקורי (כמעט) ולא משנה מאיזה מודל הרכב.

פורסם

אני לא מצפה.אני גם מבין שהטמפו נמכר בעיקר בסט של קומפוננט ולא רק רמקולים,וקומפוננט עובד טוב באמת עם מגבר, אחרי שזה נאמר אני לא יודע אם זה כיוון שאני הולך עליו אם יש לכם המלצות פשוט על זוג רמקולים זה יהיה עדיף כי אני לא מתכוון להשקיע על מגבר.

פשוט הרמקולים כבר באמת גמורים ברכב ואני עושה נסיעות ארוכות ובא לי קצת להנות מהם.

פורסם

טריפ, אני לא מסכים איתך שכל רמקול לא משנה איזה יהיה שיפור מהמקורי, רמקולים של פיוניר ב150 שקל זה ממש לא התקדמות לעומת רמקול מקורי (אל תשכח שחברת הרכב לא מייצרת רמקולים אלא קונה גם היא מאיזה יצרן וסביר להניח שזה יהיה משהו באותה איכות).

אסיף, אך אחד פה לא כיוון בכלל למערכת שתפיל שיניים לאנשים או משהו מפוצץ, כיוונתי הכי קרוב/יעיל לתקציב שפותח השרשור ציין, ואם הוא מחפש התקדמות זה הצעד הראשון, אין עוד סט מתחרה במחיר דומה עם תוצאות דומות והסט הזה יתפקד יפה מאוד גם עם מגבר.

לפותח השרשור, הטמפו יתפקד נחמד מאוד עם הגברה של רדיו דיסק, ללא ספק שעם מגבר יהיה שיפור אבל גם ככה הוא יעבוד.

פורסם

נשמע הגיוני ואין לי בעיה להשקיע קצת יותר ולקבל באמת משהו שאני ארגיש הבדל.

טווח המחירים של הסט מתחיל באזור ה500 פלוס ולא נגמר אני אישית חושב ללכת על הדגם הפשוט,מה אתם אומרים?

• תוכן חדש...