Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש כיריים חשמליות שיהיו משתלמות יחסית לשימוש בגז. קיים דבר כזה?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה Nemesis. יש המלצה לדגם ספציפי? מה סדרי גודל של מחירים?

כיריים זה אחד הנושאים שאני מבין בהם פחות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם אתה צריך כיריים גדולות של 4 להבות, אין לי מושג. הפרמטר העיקרי להשוואה הוא עוצמת "הלהבות" ומספר דרגות העוצמה. שים לב שאתה חייב שקע תלת פאזי לכירה כזו בעלת 4 "להבות".

אם מספיקה לך כירה על השיש בעלת 2 להבות, פעם הבאה שמישהו נוסע לאירופה, שיקפוץ ל- Saturn, Mediamarkt או חנות בסגנון ויחפש שם. בין 80-130 יורו ניתן למצוא כיריים זוגיות של 3,600 וואט שבהחלט עושות את העבודה, ונכנסות במזוודה גדולה.

ההבדל ביניהם הוא בעיקר בעיצוב, מעט בעוצמה.

פורסם

תודה על המידע. יש קצת בעייה עם שקע תלת פאזי כי אצלי בבית חשמל חד פאזי. אני באמת צריך 4 להבות.

יוצא שמבחינת צריכת חשמל זה כמו כיריים רגילות עם גוף חימום. מה היתרון שלהן עם כך?

פורסם

אם אתה צריך ארבע להבות אתה לא יכול להפעיל על חד פאזי.

מה שכן, אתה יכול לקנות ארבע להבות ולהפעיל רק שתי להבות במקביל.

זה תלוי גם כמה אמפר יש לך בלוח.

אתה צריך לכפול את האמפר שמסופק לשקע הכיריים ב 220 (הוולט) ותקבל את כמות הוואטים הפנויים לשימוש.

אגב, לי יש כיריים ארבע וחצי להבות של סימנס ואנחנו מרוצים, אבל קח בחשבון שצריך להחליף חלק לא מבוטל מהסירים (שזה לא מעט כסף) ועלויות השימוש משמעותיות יקרות יותר.

הסוג הוא לא אינדוקציה כי לפני שנתיים היו פערי מחירים משמעותיים. האינדוקציה מעט חסכוניות יותר.

שים לב, שימוש עם סיר לא מתאים עלול לפגוע בכיריים.

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם

תודה רבה לירן על המידע המפורט. על פניו ניראה לי שיותר משתלם להשאר על גז. פשוט שירות של חברת גז נוראי ואני התחלתי לחפש אפשרות לא להיות קשור איתם.

פורסם

אם זה כל העניין אז היום אתה יכול בקלות לעבור חברת גז (אם אתה בבית פרטי ולא צריך להעביר בניין שלם).

ההורים שלי גם החליפו כבר חברה או שתיים ב- 11-12 שנים האחרונות.

הסיבה היחידה שאני עם חשמליות זה מתוך הכרח.

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם

זה לא בית פרטי, לכן לעבור לחברה אחרת זה בעיתי. בשכונה יש מיכל גז תת קרקעי של החברה שאנחנו הלקוחות שלה.

פורסם

עדיף חברת גז מאשר חברת חשמל :)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
תודה על המידע. יש קצת בעייה עם שקע תלת פאזי כי אצלי בבית חשמל חד פאזי. אני באמת צריך 4 להבות.

יוצא שמבחינת צריכת חשמל זה כמו כיריים רגילות עם גוף חימום. מה היתרון שלהן עם כך?

כיריים אינדוקציה מפיקות יותר קלוריות חום מאשר כיריים גז תמורת X שקלים, בהתבסס על המחירים הממוצעים היום.

אבל אם אין לך נקודה תלת פאזית, העלות של החלפת לוח החשמל, התשלום לחברת חשמל ויצירת הנקודה, בנוסף לעלות הגבוהה יותר של הכיריים ממש לא כלכלית. עדיף להשאר עם גז.

פורסם

כניראה אין לי ברירה אלא להשאר עם גז - הפתרון הזול ביותר.

פורסם
זה לא בית פרטי, לכן לעבור לחברה אחרת זה בעיתי. בשכונה יש מיכל גז תת קרקעי של החברה שאנחנו הלקוחות שלה.

אני רוצה להגיד לך, שאם תתארגנו כל הדיירים, תפנו לחברת גז אחרת ותקבלו הצעת מחיר (שכנראה תהייה יותר זולה ממה שאתם משלמים היום) ותפנו לספק הגז הנוכחי שלכם בתלונה שהמחיר הנגבה יקר מדיי (בצירוף הצעת המחיר כמובן) - רוב הסיכויים שהספק הנוכחי יוזיל אם לא ישווה את המחיר.

alfa 156 2.5.

פורסם
אני רוצה להגיד לך, שאם תתארגנו כל הדיירים, תפנו לחברת גז אחרת ותקבלו הצעת מחיר (שכנראה תהייה יותר זולה ממה שאתם משלמים היום) ותפנו לספק הגז הנוכחי שלכם בתלונה שהמחיר הנגבה יקר מדיי (בצירוף הצעת המחיר כמובן) - רוב הסיכויים שהספק הנוכחי יוזיל אם לא ישווה את המחיר.

הייתי "בסרט" כזה (כשגרתי בבניין משותף), הבעיה עם הצובר וכמה זמן חלף מהתקנתו.

אם זה קרוב ל 10 שנים, חברה רצינית תהיה מוכנה להחליפו תמורת חוזה אספקה לטווח ארוך .

כך ששוב אתה כבול לחברת גז.

רענן

• תוכן חדש...