Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לאחר נסיון הגניבה הכושל של הרכב שלי (פולקסוואגן בורה דיזל שנת 2000), נשארתי עם סוויץ' שבור. הגנב הוציא את האימובילייזר מהמקום, אך הוא רק ניתק ולא קרע את החוט. לפחות זה...

עכשיו צריך לראות מה עושים.

1. החלפת סוויץ'.

אם מחליפים סוויץ', מחליפים גם מפתח. לא בא לי להסתובב עם 2 מפתחות (אחד לסוויץ' ואחד לדלת). האם יש דרך להחליף סוויץ' אבל לתכנת אותו ואת האימובילייזר החדש למפתח הקיים?

בנוסף, קצת הפחידו אותי ואמרו לי שאם אני מחליף סוויץ' אז אני חייב להחליף מחשב. מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא?

2. תיקון סוויץ'.

אין לי מושג אם זה אפשרי, אבל זה יהיה הפיתרון הכי טוב. האימובילייזר עדיין עובד.

כיום, אני מניע באמצעות המפתח המקורי. אני מכניס אותו לאימובילייזר, מסובב את הסוויץ' באמצעות המפתח של הבית, ואחרי שהמנורה של האימובילייזר נכבית, אני מוציא את המפתח של הרכב מהאימובלייזר ומניע באמצעותו.

בקיצור, צירפתי תמונות של כל העניין, הייתי שמח לכל עצה או עזרה, שיעלה לי כמה שפחות...

בנוסף, יש לי הרגשה שהאוטו כבר שרד נסיון גניבה אחד, כי כמו שתראו בתמונות, יש שם איזה כפתור אדום שאין לי מושג מה הוא עושה.

מצורפות תמונות.

תודה לכולם.

359.jpg

360.jpg

361.jpg

362.jpg

363.jpg

364.jpg

365.jpg

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אתה צריך ללכת למנועלן שיפתור לך את הבעיה, יש אפשרות להרכיב סוויץ' מפרוק ולהתאים את המפתח המקורי שלך לסוויץ' מפרוק וזה הכל.

פורסם
אתה צריך ללכת למנועלן שיפתור לך את הבעיה, יש אפשרות להרכיב סוויץ' מפרוק ולהתאים את המפתח המקורי שלך לסוויץ' מפרוק וזה הכל.

אתה מכיר מנעולן כזה באזור חיפה?

בעיקרון מצאתי סוויץ' מפירוק ב500 ש"ח. נראה לי מחיר טוב.

Always go sideways

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אם אני מביא את הסוויץ' בעצמי, מישהו מכיר מוסך באזור חיפה והקריות שיהיה מוכן לעשות בשבילי את עבודת הפירוק וההרכבה?

בתשלום כמובן...

Always go sideways

• תוכן חדש...