Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכי מגניב אותי זה,שהבחורות נוהגות(וזה בדרך כלל רק בחורות)תופסות את הנייד ליד השפתיים כאשר השיחה על ספיקר!!מה?על ספיקר לא תקבלי דו״ח??

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אנשים אוהבים לבכות, בגלל זה.

דיבורית איכותית ונוחה, עולה גג 500 שקל כולל התקנה.

יש לי בשתי הרכבים, אני לא שילמתי עליהם שקל, אבל איך שהתחילו לעשות על זה רעש המקום עבודה נתן לי שובר ללכת להתקין דיבורית BT קבועה לרכב של מוטורולה.

כבר כמה שנים טובות היא אצלי והיא מעולה.

גם אם הייתי צריך לשלם מחיר מלא הייתי משלם, זה בידיוק חצי מהקנס לדיבורית איכותית. (ורק המחשבה שרק 20% מהסכום הזה הולך למיסים, ולא כל הסכום זה עדיף).

למי שאמר שזה מעצבן לנסיעות קצרות לחבר וכו', חאלס עם התירוצים, אני משאיר את הBT פועל כל היום, לא טוחן סוללה לא כלום.

מעבר לכך, עם הדיבורית שהיא ברמקול, יותר קל להתרכז בנהיגה ובשיחה ביחד.

פורסם

אז אולי צריך להיות חוק שאם מישהו נוסע עם טלפון באוטו (גם אם לא מדבר בו), צריכה להיות שם דיבורית.

אני ממש לא מבין את הקטע של נסיעה בלי דיבורית.

זה הכי קל שיש והכי נוח. אם אתה רוצה ליזום שיחה זה יותר קל מאשר בלי דיבורית וכשאתה כבר מדבר אתה יכול להעביר את הנסיעה בצורה יותר קלה.

תמיד יש לי דיבורית באוטו.

צריך להטעין אותה פעם בחודש ל8 שעות.

פורסם
כי כולם שמים ז*ן על החוק, קנסות, והמשטרה. אבל שחוטפים דוח בוכים כמו ילדות קטנות עם קוקיות. בשנה האחרונה אולי 20 פעמים כמעט נכנסו בי בגלל שהנהג מסמס או נוסע 20 כי הוא בטלפון ולא רואה מה קורה בכביש.לדעתי עם הקנס יהיה 5000 עדיין ימשיכו , אבל לפחות יכאב לזבלים האלו יותר.

איפה עושים like לתגובה שלך?! :-)

פורסם
דיבורית איכותית ונוחה, עולה גג 500 שקל כולל התקנה.

רכשתי לאחרונה ב 250, דיבורית BT מעולה. עם קליפס מגנטי חזק מאוד שמאפשר הצמדה שלה על 2 צידי הסוכך שמש.

לא מכבה אותה אף פעם. נכנס לרכב ומיד מחובר. הסוללה מספיקה בהמתנה, עפ"י יצרן ל 1000 שעות. כך שאין טעם לכבות.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הספיקר לא מספיק חזק אפילו בגלקסי שלי, כדי להתמודד עם רעשי הנסיעה.

ואם אני סכיזופרן ומדבר לעצמי, או שיושבים איתי עוד אנשים ברכב ואני מדבר איתם? - אין שום פסול בביצוע שיחת טלפון כל עוד היא מתבצעת באמצעות דיבורית.

מה שכן יוצא לי לראות אצל לא מעט גיבורים שמחזיקים נייד ביד אחת והגה ביד השניה ומהווה סוג של מכנה משותף הוא נהיגה איטית ו/או אובדן תחושת מרחב הבא לידי ביטוי בסטיות איטיות/מהירות מנתיב הנסיעה.

לגבי האיטיות, מעבר נתיבים לא רצוני וכולי- 100% נכון. לגבי "אין פסול בדיבורית"-אני לא מסכים אתך ידידי.

אני עם דיבורית כבר הרבה מאד שנים, אגב, למען הגילוי הנאות.

לפני שנהייתי עצמאי, כמעט לא הייתי משוחח בטלפון בזמן נהיגה- פשוט לא היה לי צורך. מקרים נדירים ביותר, או קבלת שיחה חשובה בלבד (משפחה וכדומה).

בתור עצמאי, שהרבה פעמים מברווזים לו במח בטלפון תוך כדי נהיגה לכיוון לקוח, שמתי לב לעובדה מעניינת: כשהשיחה מסתיימת, אני לא מודע לאיפה אני ואיך הגעתי לשם. "זמן חסר" מה שנקרא.הריכוז בפעולת הנהיגה לא נפגע, לא חסרים מקרים של כמעטים בגלל מפגרים על הכביש שאני מצליח להימנע מהם גם תוך דיבור בדיבורית, היכולת שלי לא פוחתת בקטע הזה. אבל תשומת הלב לדברים אחרים יורדת דראסטית.

לא תמיד יש איפה לעצור בצד, וגם אם יש, אני צריך להגיע ללקוחות שלי בזמן כך שאם אין צורך מהותי בלעצור, אני ממשיך לנהוג ולדבר.

אבל, בריא זה לא.

לא אם זה במצב מוסתר

WTF?!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מצב מוסתר זה מצב שבו המכשיר לא ניתן לגילוי בחיפוש - מצב דיפולטיבי באנדרואיד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הורים אחים! זאת הסיבה וזהו

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
הכי פשוט, לשים את המכשיר על זרוע בשמשה או בדשבורד ולהפעיל את הספיקר, כמו אצלי.

מאיפה קנית את התושבת לנייד אם כבר בתמונה עסקינן.. :)

נ.ב אני קניתי דיבורית בלוטות שנה שעברה שלפתע החלה להחלש ובקושי שומעים מילה כשאני מדבר - הספיקר של הטלפון חזק יותר. אני כבר לא משתמש בדיבורית כי זה משגע אותי ואין לי מושג איך לפתור את הבעיה.

עלתה לי 300 שח כולל התקנה ואני מצטער על הקניה הנ"ל

Opel Adam S 2017

פורסם
לגבי "אין פסול בדיבורית"-אני לא מסכים אתך ידידי.

אין ספק שהשאיפה היא לא לתקשר עם העולם החיצון בעת הנהיגה, אך כל עוד אנחנו שולטים במכונה, הסחות דעת הן משהו שלא ממש ניתן להמנע ממנו, לרבות שיחות טלפון. ואם כבר שיחות טלפון, אז מבחינתי רק עם דיבורית - לא החזקה ידנית, לא השמת המכשיר על הברך עם ספיקר כדי שהשוטר לא ישים לב ועוד קומבינות משגעות.

אגב - לא שונה בהרבה ממך, גם כשאני בנהיגה (עם דיבורית), אם נושא השיחה סובל דיחוי, אני בהחלט אעדיף לשוחח עם הצד השני מאוחר יותר.

אני קניתי דיבורית בלוטות שנה שעברה שלפתע החלה להחלש ובקושי שומעים מילה כשאני מדבר - הספיקר של הטלפון חזק יותר. אני כבר לא משתמש בדיבורית כי זה משגע אותי ואין לי מושג איך לפתור את הבעיה.

עלתה לי 300 שח כולל התקנה ואני מצטער על הקניה הנ"ל

עידן הדיבוריות standalone די הולך ונכחד, ואם כבר אז רק parrot למיניהן, כשרובן אפילו לא דורש התקנה, אלא נצמד לדשבורד. אישית אני ממליץ ללכת על רדיודיסק שכבר כולל אחת וליהנות מכל העולמות (או לפחות מהרוב).

פורסם
מצב מוסתר זה מצב שבו המכשיר לא ניתן לגילוי בחיפוש - מצב דיפולטיבי באנדרואיד.

ספאסיבה, עכשיו הבנתי למה הכוונה.

אין ספק שהשאיפה היא לא לתקשר עם העולם החיצון בעת הנהיגה, אך כל עוד אנחנו שולטים במכונה, הסחות דעת הן משהו שלא ממש ניתן להמנע ממנו, לרבות שיחות טלפון. ואם כבר שיחות טלפון, אז מבחינתי רק עם דיבורית - לא החזקה ידנית, לא השמת המכשיר על הברך עם ספיקר כדי שהשוטר לא ישים לב ועוד קומבינות משגעות.

אגב - לא שונה בהרבה ממך, גם כשאני בנהיגה (עם דיבורית), אם נושא השיחה סובל דיחוי, אני בהחלט אעדיף לשוחח עם הצד השני מאוחר יותר.

מילים כדורבנות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני באמת לא יודע למה אנשים עושים את זה אבל קבלו סיפור טרי טרי

אני נוסע ברחבי חיפה המתפרקת בנתיב השמאלי אני רואה טיוטה קורולה של אלביט (אני יודע שזה לא יפתיע אף אחד) עם מדבקה "תינוק באוטו" (מאלה שאומרות תיזהרו על החיים שלי יש לי תינוק) נוסע 30 אומר לעצמי "נו טוב לגיטימי אמא שמתעסקת עם התינוק" עושה עם האורות פעם ראשונה, פעם שניה פעם שלישית לא עוזר, עובר לנתיב הימני ומעיף מבט על האמא הנכבדה ורואה ביד אחת טלפון ביד השניה סיגריה ברמזור שואל אותה לפשר הדברים והיא בתגובה נוזפת בי על החוצפה שלי (אני בן 17, ילד עדיין) שאני מעז להעיר לה בכלל.

מוקדם יותר היום אחת אחרת כמעט נכנסה בי פעמיים, בפעם הראשונה יצאה מהחנייה ברברס שאני מאחוריה (מישהו אחר יצא מהחנייה ואני הייתי מאחוריו) מצפצף לה וממשיך, אחרי זה אני וראה אותה עוד פעם ברמזור, מתחילים לנסוע אני עובר לשמאלי כדי לפנות והיא מתחילה גם לעבור נתיב וכמעט נכנסת בי בפעם השנייה, מיותר לציין שהיא בטלפון כל הזמן הזה.

בקיצור, המצב גרוע, במקום להשגיח על עצמנו שאנחנו נוסעים לפי החוק צריך להשגיח על האחרים שלא ייכנסו בנו.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

רופמן - שמור על עצמך, ואל תעיר לאף אחד ברמזור (אלא אם פנסי הבלימה שלו שרופים, את זה אנשים מוכנים לשמוע).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...