Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש עבודות שכאשר מתחילים אותן, הסוף נראה רחוק מאוד. אט אט עוברים הימים וניצוץ של אור (סיום העבודה) כבר מבצבץ.

הסבלנות, ההתמדה והעבודה ללא פשרות מביאים אותך לתוצאה ששווה את זה.

התמונות מדברות בעד עצמן :)

חג שמח !

איציק

2013-03-11_12-22-35_79.jpg

2013-03-11_12-25-16_819.jpg

2013-03-11_13-35-13_30.jpg

2013-03-13_08-20-30_47.jpg

2013-03-13_16-07-56_932.jpg

2013-03-13_16-08-24_280.jpg

2013-03-14_11-48-24_511.jpg

2013-03-14_11-48-31_678.jpg

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

עבודה נקיה ויפה!

אהבתי מאוד, לא ידעתי שניתן לתלות אסלה צפה בבניית גבס - הופתעתי לראות את הפתרון :-)

האם מדובר בעבודה ללקוח או בביתך הפרטי?

Gn'f'R

פורסם

היי איציק, עבודה יפה ונקייה. כל הכבוד.

שאלה- מה קורה אם יש בעיה בניאגרה של האסלה הצפה? צריך לשבור את הקיר?

פורסם

ערן:

המיכל עצמו (שמיועד להתקנה על גבס) הוא מיכל שמקבל תמיכה מקיר בטון שנמצא כ-20 ס"מ מאחוריו.

המיכל מיועד להתקנה על הניצבים (קונסטרוקציה של הגבס) אך מכיל 2 תומכים (עם ברגים ארוכים וחזקים) בחלק העליון שמתחברים ישירות לקיר בטון, ועוד 2 תומכים לרגליים התחתונות (שמתחברות לרצפה ומספקות תמיכה נוספת).

ברוב המקרים מקובל לצקת בטון בחלק התחתון (שים לב לתמונות) ע"מ לספק תמיכה לאסלה עצמה וגם חיזוק רציני נוסף לחלק התחתון של המיכל הדחה.

שי:

קיימת גישה למכלול הפנימי של המיכל (קרי: למצוף) דרך פתח שירות. הפתח שירות הוא למעשה הלחצן הפעלה של המיכל. הלחצן מתפרק ומשם יש גישה.

אושרי:

תמונות נוספות אצלם עם מצלמה אחרת (נורמלית יותר) בימים הקרובים.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

להוסיף על מה שכתב היאצק - אם מדובר על קיר גבס פרופר, יש אסלות שמגיעות עם תת-שילדה ממתכת אותה מקבעים לרצפה והיא מחזיקה את האסלה.

אם אתה 150 ק"ג - מציע בכל מקרה לא לנסות אסלה תלוייה...

יאצק, יפה לך, למרות שלדעתי יותר מתאים לך להמשיך לפרק גרוטאות צרפתיות.

אני מניח שעשית את כל חיבורי ה-SP עם מחברי הברגה ולא לחיצה (קצת קשה לעיניי הזקנות לראות בתמונות) נכון?

איך קידדת את הצינורות? קנית מקדד?

האם שמת ממיר חלודה כלשהו על הניצבים החלודים? שמת איזו שכבת בידוד בין הגבס לניצבים?

שמת סיקה סיל לפני הקרמיקה?

פורסם
להוסיף על מה שכתב היאצק - אם מדובר על קיר גבס פרופר, יש אסלות שמגיעות עם תת-שילדה ממתכת אותה מקבעים לרצפה והיא מחזיקה את האסלה.

אם אתה 150 ק"ג - מציע בכל מקרה לא לנסות אסלה תלוייה...

אני מניח שעשית את כל חיבורי ה-SP עם מחברי הברגה ולא לחיצה (קצת קשה לעיניי הזקנות לראות בתמונות) נכון?

איך קידדת את הצינורות? קנית מקדד?

האם שמת ממיר חלודה כלשהו על הניצבים החלודים? שמת איזו שכבת בידוד בין הגבס לניצבים?

שמת סיקה סיל לפני הקרמיקה?

שמר, גם המיכל הזה מגיע עם תת שלדה (טלסקופית כמובן) שתפקידה להחזיק את האסלה. המיכל הזה מגיע עם אלמנט נוסף לחיזוק במקרים של שימוש כמו באמבטיה הזו (מדובר בעיבוי קיר בטון באמצעות קיר גבס לטובת מרווח עבור צינור ביוב ראשי שעובר בין הקומות). בנוגע לסיקה סיל - לפי המפרט לא היתה דרישה.

הניצבים החלודים עברו ספריי זפת להגנה. היכן שהיתה חלודה מדובר על פלטות שהיו רטובות במשך שנים. הצדדים הנוספים של הניצבים היו חזקים ותקינים. השארנו אותם פתוחים לייבוש, גירדנו את החלקים הרופפים ואז זיפתנו.

בנוגע לחיבורים: נעשו רק 2 חיבורים של SP הברגה, ומשם יצאתי עם צנרת פקס+שרוול. החיבור הוא בין צינור SP בקוטר 3/4 למחלק 3/4 של פקס. ההעדפה שלי היא לעבוד עם פקס מכל הבחינות (שירות, תקלות, עלויות). קידוד אני עושה באמצעות כלי מרחיב פנימי שאני מצליח לאלתר מכלי עבודה קיימים. אני משתדל לחתוך עם חותך צינורות נחושת אבל מניסיון גם אם תחתוך את הצינור בעדינות עם משורית, הקידוד הוא מינימאלי.

היכן שיש חיבורים אני משאיר את הצנרת פתוחה לפחות ליום ומשתדל גם יומיים לוודא שאין נזילות כלל.

יאצק, יפה לך, למרות שלדעתי יותר מתאים לך להמשיך לפרק גרוטאות צרפתיות.

בזה אני ממשיך להנאתי... ואם כבר גרוטאות צרפתיות, יש לך במחסן איזה אלטרנטור 90A מ-ק-ו-ר-י (תקין, שלא עבר שיפוץ מעולם) למנוע NFU למכירה ?

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

התבלבלתי, הכוונה לסיקה טופ 107. אתה מורח את החרא הזה ויכול לשכוח מנזילות לתמיד (משתמשים בזה אפילו לבנות בריכות שחיה). המגבלה - צריך דבק קרמיקה של סיקה אח"כ.

צטערת, אין אלטרנטור - היחיד שהיה כבר הורכב מתישהו. כנס ל_PSI , יש כל מיני מציאות שם.

• תוכן חדש...