Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
התבלבלתי, הכוונה לסיקה טופ 107. אתה מורח את החרא הזה ויכול לשכוח מנזילות לתמיד (משתמשים בזה אפילו לבנות בריכות שחיה). המגבלה - צריך דבק קרמיקה של סיקה אח"כ.

בסיקה טופ 107 אני משתמש בד"כ לאיטום מרפסות קטנות, אך באמבטיה הספציפית הזו לא היתה מאז ומעולם בעיה של איטום בין הקירות, אלא בעיה של דליפות מים חזקות מתחת לאמבטיה (בניקוז שלה) ודליפות מים (שמקורן לא ידוע לי) בצינור ביוב שבין הקומות. אלו המקומות שספגו הכי הרבה מים.

הרצפה עצמה, שספגה מים במשך שנים, יצוקה בטון. אין חול או שומשום (וזה לא רק בדירה הזו אלא בכל הבניין לפחות) מתחת לאריחים הישנים. סיתתנו בטון מתחת לאריחים הישנים וכך הדבקנו גם את החדשים.

איציק ,

מדוע עקרת את הריצוף הישן ולא ביצעת הדבקה על ?

כי אם כבר עושים, אז עדיף לעשות כמו שצריך... בנוסף, באמבטיה תמיד מומלץ להרים ריצוף כי ככה שומרים על גובה ריצוף לפי תקן (בחדרים רטובים הוא צריך להיות נמוך יותר משאר הבית).

תמיד כיף לראות מקצוענים בפעולה.

אפשר לדעת כמה זמן העבודה הזאת לקחה בסה"כ? אני מניח שהייתם רק שניים.

תודה :)

זמן עבודה לעבודה כזו נע באיזור 8-10 ימי עבודה (כולל מרווח בטחון). רוב הפעמים זה נגמר ב 8-9 ימים כולל תיקון רג'קטים והרכבה של כל האביזרים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

יופי של עבודה וביצוע נהדר!

ומה קורה אם מתיישב על האסלה מישהו במשקל 150 קילו? הגבס לא נשבר? :lol:

מנסיון אישי : לא מישהו אלא איש ואישה שביחד הם קצת פחות מ-150 ק"ג ו.. האסלה נעקרה ממקומה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אין כמו לבד, אף קבלן לא יגיע לכזה גימור ועבודה נקיה

מתעלק במקום לפתוח אשכול:

רוצה אני לעשות שינוי בחנוכיה של המים

הצנרת היא פלגל, ישנה טבעת שבאה על הצינור, הצינור נכנס לניפל, האום מהדק הכל

אחרי שפתחתי את האום והסרתי את הטבעת, איך אני מוציא את הצינור מהניפל בלי לעקם את כל העסק?

ניסיתי במשיכה עם טיפה נדנודים לצדדים וללא הצלחה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...