Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחלף יגור- בשביל מה המפלצת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל בגלל רמזור מטומטם בצומת בכלא קישון נוצר פקקים כל היום בכבישים מכביש 75 וכביש היורד ממחלף יגור לכיוון לכביש 75 מזרחה מארבע כבישים מתנקזים לשני כבישים בכביש 75 בגלל נוצרו עומסי תנועה כשמשתלבים בכביש בשעות אחרי צהריים יש תמיד פקקים, אם היו מפטרים את רמזור בצומת ליד כלא קישון תנועה יותר זורמת בגלל רמזור ארוך בצומת העמקים מאפשר זרימת תנועה טובה לכמה דקות בלי להיתקע פקקים.

פורסם

כל המחלף הענק הזה, עשרות (מאות?) מליוני שקלים מכספי ציבור, בשביל להעלות את המחלף קומה אחת למעלה, ולפתור פקק אחד מתוך איזה 4 שיש בצומת הזאת.

אז כן זה נחמד שמהצ'ק פוסט ליקנעם או בחזרה אין רמזור, אבל זה פותר רק חלק מהרעיון.

נקווה שכאשר באמת יסיימו שם הכל, זה יראה אחרת, למרות שאני לא אופטימי.

אבל אין ספק בכלל, שהרמזור החדש ליד הכלא הוא פשוט חלמאות המאה. עוצרים ציר שלם בשביל 3 מכוניות ביום.

פשוט היו מבטלים את הפנייה שמאלה, ושמי שצריך את השמאלה הזה, ייקח ימינה ויפרסס ברמזור הבא (אני חושב שמותר שם פרסה).

מת כבר לקנות אופנוע...

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
כל המחלף הענק הזה, עשרות (מאות?) מליוני שקלים מכספי ציבור, בשביל להעלות את המחלף קומה אחת למעלה, ולפתור פקק אחד מתוך איזה 4 שיש בצומת הזאת.

אז כן זה נחמד שמהצ'ק פוסט ליקנעם או בחזרה אין רמזור, אבל זה פותר רק חלק מהרעיון.

נקווה שכאשר באמת יסיימו שם הכל, זה יראה אחרת, למרות שאני לא אופטימי.

אבל אין ספק בכלל, שהרמזור החדש ליד הכלא הוא פשוט חלמאות המאה. עוצרים ציר שלם בשביל 3 מכוניות ביום.

פשוט היו מבטלים את הפנייה שמאלה, ושמי שצריך את השמאלה הזה, ייקח ימינה ויפרסס ברמזור הבא (אני חושב שמותר שם פרסה).

מת כבר לקנות אופנוע...

לגבי המחלף, הוא מתבקש בגלל הנתיב של רכבת העמק אשר מתוכנן לעבור שם.

כנראה שיכלו לעשות אותו טוב יותר.

לגבי הרמזור, אכן שיא הטמטום.

שנים רבות הסתדרו מצויין בלעדיו, ואז הגיע מתכנן הפקקים (אני בטוח שיש כזה תפקיד, בטוח...)

פורסם

מחלף יגור מסתמן ככישלון נוסף של מע"צ.

הם כבר התקפלו לפני מספר חודשים, והסירו רמזור חדש שהקימו, מכיוון טבעון להשתלבות בצומת שער העמקים.

הרמזור בצומת קישון הוא עוד רמזור כישלוני, שיכלו להמנע ממנו ע"י יותר מחשבה.

רק מי שנוסע ישר חיפה שער העמקים נהנה מהקלה קטנה ביגור.

השאר, על הפנים.

ושוב, תודה למע"צ על תכנון מעולה...

פורסם

חצי עבודה

העלו את הצומת למעלה.

נכון שלבנות מחלף מלא ( ללא רמזורים ) עולה יותר כסף, אבל כמה כבר ההבדל?

הרי מבחינת שטח יש פנוי.

אם זה כדי לווסת את התנועה כי בצומת כפר חסידים יש רמזור מסכן, אז אולי אפשר להבין.

אבל למה תמיד עושים חצי עבודה?

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

• תוכן חדש...