Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

כיוונתי את השעון מספר פעמים, אבל הוא כל הזמן מזייף. פעם זה בדקות - הוא מאחר בכ-5 דקות ופעם זה בשעות - הוא מקדים בשעתיים.

מה שמעניין הוא שהשעון יכול לפעמים להראות שעה מדויקת, אבל רוב הזמן הוא מזייף.

כבר לא יודע מה לעשות.

בבקשה עזרתכם.

תודה

פורסם

תמסה לבטל את פונקציית ה RDS (כיוון שעה על ידי שידור מתחנות רדיו).

לא יודע איך מבטלים את זה ברכב שלך, תנסה ללחוץ לחיצה ארוכה על כפתור ה- volume ואז לדפדף בתפריטים.

פורסם

קודם כל אתה לא מדמיין. אני מקווה שאני אפתור לך את התעלומה, מדובר ב"סוד מקצועי", ובכל זאת אני אחשוף אותו: ישנו צרכן מסויים.תוספת מסויימת, דיבורית וכדו' שמחוברת ל"קו/חיווט" של השעון. תעלה על אותו הצרכן, ותעביר אותו. ובבקשה תעדכן אותנו.בהצלחה!

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם
קודם כל אתה לא מדמיין. אני מקווה שאני אפתור לך את התעלומה, מדובר ב"סוד מקצועי", ובכל זאת אני אחשוף אותו: ישנו צרכן מסויים.תוספת מסויימת, דיבורית וכדו' שמחוברת ל"קו/חיווט" של השעון. תעלה על אותו הצרכן, ותעביר אותו. ובבקשה תעדכן אותנו.בהצלחה!

העניין הוא שזה רכב ליסינג והשעון + מערכת סטריאו מקוריים של הרכב, אומנם יש דיבורית באוטו. יכול להיות שזה מגיע מהדיבורית?

פורסם

קבל ביטול על מה שאמרתי, באם המדובר בלנסר החדשה. אגב נתקלתי בבעיה הזאת בלנסר החדשה ואכן בוקי צודק, משהו בהגדרות רדיו.וזה בדוק.

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

• תוכן חדש...