Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיאט בראבו 2009 מגניפיקו 34K ק"מ במצב שמור נראית נפלא עם שריטות מעטות ושטחיות מאוד, מאמין שבפוליש ירדו...

מחירון יצחק לוי אומר 61700. מה המחיר הריאלי לרכב הנ"ל עם התחשבות בשוק שיש לו וכו'?..

תודה לעונים!

פורסם

אני אנצל את האשכול שכבר פתחתי לשאול מה מחיר השוק הריאלי של סקודה פאביה 2012 ידנית 1.4 עם 22K ק"מ? יצחק לוי אומר 64800...

פורסם
הטובות נחטפות במחירון לפחות

אתה יכול לתת דוגמא?

אני בינתיים רואה את הרכבים ביד 2 ואף אחד מהם לא מתקרב למחיר מחירון של אדון לוי יצחק.

פורסם

לפני ארבעה ימים חבר מכר אחת, אחרי פרסום ביד 2 למשך פחות משבוע, במחירון יד 2 משוקלל שהיה גבוה משמעותית ממחירון יצחק לוי.

מדובר היה ברכב שמור במיוחד עם קילומטראג' נמוך, יד ראשונה ופרטי או במילים אחרות רכב טוב.

זה המצב עם הרכב הזה, הנפילה הקיצונית במחיר הרשמי לעומת רכב טוב ואמין מהצד השני מיצרת מצב בו הטובות נחטפות מהר מאוד ובמחיר טוב. מה שנשאר בלוחות זמן רב יש הוא ההיצע הפחות טוב.

פורסם

הבעיה עם הרכב הספציפי הזה מהשנתון הזה הוא הבטיחות. לשנת 2009 יש רק 4 כריות אוויר ללא בקרת יציבות וללא מנגנון החזקה בעליה. כשאני חפשתי בראבו לרכישה שללתי על הסף את שנתון 2009 מהסיבה הזו. יש כאלה לא אכפת להם כל כך מבטיחות או שלא מכירים את החסרונות של השנתון הזה. מחירון יצחק לוי אני לא מאמין שתקבל אבל אולי קרוב.

פורסם

שלום לך

אני מחפש (או חיפשתי) את האוטו הנ"ל

כבר ראיתי כמה רכבים ושניים מתוכם לקחתי לבדיקה ויצאתי מעט מאוכזב מכיון שהייתה בעיה במצמד ובהגה מכיון שהוא הגה חשמלי

לפי שראיתי אין אחת שנמכרה קרוב למחירון ממש גם אלו שהיו במצב מעולה יחסית

אם שלך במצב מעולה וק"מ נמוך אולי ננסה שוב את המזל עם הבראבו תוכל ליצור איתי קשר לגבי רכישה

תשלח פרטים

0526850093

בכל אופן החשש שלי מהרכב הזה הוא

מצמד

מסרק הגה יקר

טורבו יקר

שאלו דברים שכנראה מתקלקלים עם הזמן חוץ מזה הרכב מפנק ויפה ברמה אחת מעל רכבים דומים לו באותו המחיר

פורסם

bar1310 אני חושב שהבנת אותי לא נכון... אני מחפש לרכוש בראבו לא מוכר אחת כזו...

אני מוכר סקודה פאביה 2012.

במידה ואני הבנתי את כוונתך לא נכון אשמח אם תתקן אותי

פורסם

חשבתי שאתה מוכר

בכל אופן אם תרצה לשמוע מאחד שכבר חיפש במשך כמה זמן ולקחתי שניים לבדיקה תוכל להתקשר

• תוכן חדש...