Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שכירת רכב בגרמניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

אני מקווה שאני כותב בפורום הנכון. :-) אני אוהד, ויש לי שאלה אליכם: ביולי אנחנו נוסעים לטיול משפחתי (לפני גיוס) בו אנחנו נוחתים במינכן וחוזרים מוינה. אני מעל גיל 18 עם ותק של מעל שנה בנהיגה. רציתי לדעת אם יש חברות מסויימות שיאפשרו לי לנהוג ברכב (בקבוצת פסאט). תודה!

פורסם

SIXT משכירים מגיל 18, אבל הקלאס הכי גבוה שתוכל לשכור זה הגולף ודומתיה. רכבים ברמה יותר גבוהה (כדוגמת הפאסאט) מוצעים רק ל 21+.

שים לב שיש גם תוספת תשלום עבור נהג צעיר.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

תבדקו היטב את תוכנית הנסיעה. שכירת רכב במינכן והחזרתו בוינה עלולה לייקר מאוד את השכירות. עדיף לתכנן חזרה דרך מינכן עם לילה אחד במלון שם (אולי אפילו שניים, והקדשת היום האחרון לקניות - מינכן זולה במיוחד).

מבחינת גיל הנהיגה - האינסוף צודק - רכב ברמה של פוקוס ניתן לשכירה מגיל 18, מונדיאו (או פאסאט) מגיל 21. למשפחה של 4-5 נפשות אני ממליץ בחום לא לרדת מרמת המונדיאו כיון שרכב יותר קטן לא יספק את צרכיכם. כמובן שאנימדבר על גרסאות הסטיישן. הנסיון שלי הוא שבנסיעה עם המשפחה בשלמותה (3 בנים בוגרים) המונדיאו או פיג'ו 5008 התמלאו לגמרי. בשנה שעברה נסעתי רק עם אשתי ובן אחד, וגולף הספיקה בקושי למטען.

ממליץ לך מאוד לחפש שורה ארוכה של שרשורים על נהיגה ושכירת רכב באירופה שהתנהלו בפורום זה בשנים האחרונות, אני חושב שההתלהבות שלך מהנהיגה שם קצת תצטנן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...