Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הרבה זמן לא הייתי בפורום.

התחדשתי ברכב חדש))) מחרתי את הונדה סיויק 07 מי שזוכר אותה וקניתי TYPE R 04 הכול קרה בספונטני,נסעתי לראות את הרכב החדש שלי בערב אחריי עבודה ,באתי, ראיתי ,נידלקתי... באתי הביתה שמתי את הרכב שלי ביד2 אחריי חצי שעה התקשר אליי בחור מחיפה אמר שרוצה להגיע מחר לראות את הרכב,אמרתי סבבה.

קמתי בבוקר הוא התקשר והגיע אליי נדלק אל הרכב לקח אותו לבדיקה הכול יצא פיקס נסענו לבנק ולדואר והוא נסע:(( עמדתי חצי שעה ליד הבית והייתי בשוק שתוך יום מחרתי את הרכב 0_ס

התקשרתי לבחור עם ה TYPE R המרתי שאני מחר בא לקחת את הרכב,הוא בכלל היה בשוק חח )))

בקיצור אני מבסוט))) ביום שישי עשיתי לו שטיפה מנוע ,קצת בפנים ובחוץ.

לפני:

img1422c.jpg

אחריי:

img1424b.jpg

img1423gwi.jpg

img1426gq.jpg

img1425j.jpg

img1427wd.jpg

img1384l.jpg

img1439zd.jpg

Tim Korotkin

פורסם

תתחדש ! :-D

רכב טעים טעים...:yum:

רק בקשה אחת.

תוכל בבקשה לשלוח גלויה להונדה, אשר מסבירה שהדגם החדש אמור להיות יותר טוב מהישן ולא ההיפך; כנראה הם התבלבלו קצת...:|

זמין 8)

פורסם

תודה לכולם

החומרים הם:

1.צינור מים

2.מברשת

3.ספוג

4.mafra supermafrasol

5.דילול סבון ומים

6.megwairs super shine

7. לחץ אוויר

8. הנעה של הרכב החזקה בערך שתי דקות אל תורים 2000

Papikain

שתי הרכבים זה זה דגמים שונים לגמרי הונדה שהיית לי הייתה משפחתית והטייפ אר הוא רכב ספורט ומנוע שלו בנוי אחר לגמרי .))

Tim Korotkin

פורסם
תודה לכולם

Papikain

שתי הרכבים זה זה דגמים שונים לגמרי הונדה שהיית לי הייתה משפחתית והטייפ אר הוא רכב ספורט ומנוע שלו בנוי אחר לגמרי .))

תתחדש רכב מגניב ונדיר בכבישי ארצנו.

הוא התכוון שהTYPE R בדור שלך טובה בהרבה מהדור היוצא ,במקום לשפר הם הלכו אחורה ויצרו מעין רכב מהיר ומנותק ללא חדווה ספורטיבית והנאה מנהיגה..

פורסם

תתחדש! בהחלט רכב חריג שנדיר לראות בכבישנו.

תמיד אהבתי את הג'אנטים שלה ואת הגלגלים הרחבים בחתך הזה.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

תודה

כן גם אני שמעתי שהדור שלי יותר טוב מהחדש , נישלח גלויה להונדה . הבנתי שבארצנו יש רק 7 רכבים מהדור שלי , זה נכון ?

Tim Korotkin

פורסם

תתחדש...

תזכיר לי באיזה סל"ד מתחיל הקו האדום...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
תתחדש רכב מגניב ונדיר בכבישי ארצנו.

הוא התכוון שהTYPE R בדור שלך טובה בהרבה מהדור היוצא ,במקום לשפר הם הלכו אחורה ויצרו מעין רכב מהיר ומנותק ללא חדווה ספורטיבית והנאה מנהיגה..

זאת בהחלט הייתה כוונתי.

הדור היוצא הרס את ההישגים של הדור שיש ברשותך.

בדור היוצא הונדה הוסיפו משקל לרכב עם תוספת של 1 כ"ס בלבד וכמובן כדי להרוס עוד קצת החליפו את המתלה האחורי מרב חיבורי המעולה למוט פיתול לא מספק.

כתוצאה מכך הדור היוצא היה הרבה יותר גרוע מזה שברשותך.

סביר להניח שגם הונדה קלטו את הפאדיחה וגנזו את הדגם היוצא כבר לפני שנתיים.

אבל אתה כבר יודע את כל זה . :wink:

זמין 8)

פורסם

Shayy

מתחיל ב 8 ומנתק ב 8200 הויטק נפתח אחריי 6000 ואז נירא כאילו מישהו בא מאחורה ודוחף אותך במהירות שאי אפשר לתאר)))

Papikain

תאמת אני עדיין עושה שעורי בית לגבי הדגם הזה ובכלל , אבל טוב לדעת ;)

Tim Korotkin

• תוכן חדש...