Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי פורד פיאסטה ששנת 2002. הייתי היום במוסך ואמרו לי שאני צריך להחליף חיישן טמפרטורת מנוע. (יוניט) כשהלכתי לחנות חלקי חילוף שאלו אותי מה צבע החיישן ולא ידעתי מה להגיד להם. החיישן נמצא במקום שמאוד קשה לראות אותו +הכל שם מלוכלך וישן ככה שאי אפשר לזהות את הצבע.

מישהו יודע להגיד לי מה אומרים הצבעים השונים בכלל. אני מניח שטמפרטורות תגובה, אבל בשביל להיות בטוח...

וגם איזה חיישן הולך בפורד פיאסטה 2002??

לא יודע אם זה קשור אבל התרמוסטט שלי נפתח ב-82 מעלות צלזיוס (החלפתי אותו לפני בערך שנה).

אשמח לתגובות

:)

פורסם

מה אתה נכנס לצבעים? שים מקורי.

גם טרמוסטט שים מקורי

וגם נוזל קירור לפי התקן של פורד

אם הבנתי נכון מה אתה מחפש אז זה המק"ט של החלק :

FE1057836

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

לא יודע איך הגיעו למסקנה שיש בעיה בחיישן ,אבל יש לך בעיה במקום אחר שאולי קשורה -הטרמוסטט צריך להיות 92 מעלות.

מה הבעיה ברכב?

פורסם

הבעיה היא שכאשר אני עומד במקום החום מנוע עולה עולה.... המאוורר של הרדיאטור לא נכנס לפעולה. ואז קורה דבר מוזר, כמו קומקום המים מתחילים לצאת מהמיכל עיבוי, לגלוש והמאוורר עדיין לא נכנס לפעולה.

לאחר בירור ממושך הבנתי שהחלק שנהרס הוא היוניט מאוורר ולא יוניט חום. בזה אין צבעים זה לפי דגם או רכב...

בכל מקרה ניתקתי את החיבור החשמלי של החיישן הזה ועשיתי לו גשר, והמאוורר מיד התחיל לעבוד, מסקנה שהחיישן לא עובד...

בכל מקרה פירקתי את החיישן ואני לא יודע איך להחזיר אותו :) כמה מגוחך שזה נשמע, יש שם איזו הברגה מאוד מוזרה, ואיזה פטנט כנראה שאני לא מכיר ולא מבין איך זה עובד בדיוק.

פורסם

מישהו מכיר? או יודע איך עובד העניין הזה בדגם הזה? פיאסטה שנת 2002.

צירפתי מספר תמונות. החיישן מחובר למתאם כזה, שהמתאם הוא בעצם הברגה , וההברגה מתחברת ישירות למנוע.

תצלום0487.jpg

תצלום0483.jpg

תצלום0484.jpg

תצלום0482.jpg

• תוכן חדש...