Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכל המציעים, רשמתי לפניי. אשמח לשמוע הצעות נוספות.

מישהו יודע אם באוסטרליה יש פירות או ירקות אקזוטיים ומעניינים?

בניו-זילנד למשל שמעתי שיש אחלה קיווי...

how_to_prepare_a_kiwi.jpeg

פורסם

דריש, אתה גאון (זה לגבי התמונה המסבירה איך לקלף קיווי). לגבי ה-Ute - מסכים לחלוטין, מה כבר יכול להיות רע ב 6 ליטר V8 ו- 360 כ"ס עם הנאה אחורית. אם טנדר מגניב לא עושה לכם את זה, יש את הקומודור.

תכלס אם היום הייתי חוזר מאוסטרליה, הייתי מביא איתי איזה Driza-Bone

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

לאוסטרלים יש את FAT PIZZA.

http://www.youtube.com/watch?v=ysqAMkmiQA8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

צפיה בתוכנית הנ"ל (כל הפרקים ביו-טיוב) מומלצת בחום וגם אפשר להבין מאיפה Little britian ובוראט\סשה ברון כהן קיבלו השראה.

אני גם הייתי מבקש בומרנג.

haters will hate

פורסם

אם אתה אוהב אופנות גלישה למינהם והחבר שלך גר בויקטוריה והוא יכול לעשות גיחה קטנה לטורקי יש שם מספר רב של חנויות עודפים במחירי בדיחה..

• תוכן חדש...