Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

לקראת ביקור קרוב של חבר מאוסטרליה נשאלתי מה אפשר להביא לי במתנה. היות ואין לי מה לעשות עם מגפיים או קנגורו-מחמד, לא ממש ידעתי מה לענות בשלוף. מאז השאלה מדירה שינה מעיניי... מה אפשר להביא משם שאין בארץ, בתקציב של כמה עשרות דולרים ושלא יתפוס יותר מדי מקום במזוודה?

לעצתכם אודה.

ikm9ajugtv0vki9v.jpg

פורסם

קטן,חסכוני וניכנס בכל מזוודה!

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

מה רע בקנגורו..?

מאוסטרליה אפשר להביא הרבה דברים כגון

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

פורסם

אפשר להיכנס לחתיכת טראנס עם זה:

http://www.youtube.com/watch?v=RGTWqZoswAo דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

או עם זה:

http://www.youtube.com/user/ididjaustralia דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

(זהירות - תלת מימד!)

אדיר! :lol::-D:shock:

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
מה רע בקנגורו..?

מאוסטרליה אפשר להביא הרבה דברים כגון

המוח של רונן, אמא מחכה לך בתחנת ההצלה.

מה עם איזה מוצר אלקטרוני שאתה צריך?

פורסם
ikm9ajugtv0vki9v.jpg

כובע כמו שלו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אוסטרליה יקרה ברוב סוגי המוצרים (את הדברים הטובים, כמו חוף בונדי, קשה להכניס למזוודה...) כשאני חזרתי הבאתי שני מגפוני UGG לילד (לפחות אז לא היה להשיג בארץ UGG במידות תינוקיות, והם היו מצוינים לחורף) ובומרנג מתנה לחמות. מכיוון שאינני נוהג להביא לעצמי מזכרות, אז אני לא יודע מה אדם יכול לבקש עבור עצמו... אבל אם בא לך - אז לך על בומרנג, יש בכל הגדלים והמחירים, הם שטוחים ונכנסים למזוודה בכיף.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

בומרנג, מאוד קשה אם בכלל אפשרי למצוא בארץ בומרנגים איכותיים מעץ.

לי אישית יש 2 בומרנגים, אחד מפלסטיק והשני מעץ שמישהו הביא מאוסטרליה וקניתי ממנו. כלי מדהים, צריך קצת ללמוד את הטכניקה, אבל אחרי שמבינים את העניין כיף ללכת איתו לפארק, לזרוק ולנסות לתפוס.

boomerang-1.jpg

פורסם
אוסטרליה יקרה ברוב סוגי המוצרים (את הדברים הטובים, כמו חוף בונדי, קשה להכניס למזוודה...) כשאני חזרתי הבאתי שני מגפוני UGG לילד (לפחות אז לא היה להשיג בארץ UGG במידות תינוקיות, והם היו מצוינים לחורף) ובומרנג מתנה לחמות. מכיוון שאינני נוהג להביא לעצמי מזכרות, אז אני לא יודע מה אדם יכול לבקש עבור עצמו... אבל אם בא לך - אז לך על בומרנג, יש בכל הגדלים והמחירים, הם שטוחים ונכנסים למזוודה בכיף.

אתה רוצה לומר לי ברצינות שהיא משחקת עם הבומרנג?

{:lol: }

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

OFFTOPIC על OFFTOPIC - מה גורם לבומרנג לחזור ? או איך בכלל הוא "יודע" לחזור לשולח?

קראתי את הערך בויקי ואין שם תשובה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

נשמע אמין:

הבומרנג בנוי מ-2 "כנפיים" אשר מחוברות במרכז עם מעט הטיה. עיצוב כנף גורם לכוח עילוי (כמו כנף מטוס, למען האמת), ותנועת הסיבוב נגרמת מהזוית שבין שתי הכנפיים; כאשר האחת דוחפת את הבומרנג למעלה, השניה גורמת לסיבוב סביב הציר, מה עוד שיש הפרש בין מהירויות הרוח שעל גבי הכנפיים (בגלל אותה זוית ביניהן).

התוצאה היא כוח כמעט קבוע לימין או לשמאל, הגורם לו לפנות בעודו באויר.

מכאן: http://forums.nana10.co.il/Message/MessageFullUTF8.asp?MsgID=9589875

והכי אמין: http://www.howstuffworks.com/boomerang1.htm

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...