Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

עשיתי שטות ומסרתי (=מכרתי תמורת סכום זעום) את הרכב לאדם שהוא כפי הנראה סוחר רכבים. חתמנו על זכרון דברים וסוכם שיעביר לי למחרת בבוקר פקס עם העברת בעלות כי הדואר היה סגור. כמובן שזה לא קרה, הפקס לא הגיע, האדם לא עונה לי לטלפון והרכב עדיין רשום על שמי. הרכב היה ללא טסט וללא אגרת רכב, אבל יש לו את הניירת שלפיה האוטו יכול לעבור טסט ולהישאר רשום על שמי.

השאלה היא איך אני יוצאת מהסיפור המיותר הזה וחוזרת לישון בשקט. ברור לי שלשים את האוטו במגרש גרוטאות היה רעיון הרבה יותר טוב ומשתלם באותה המידה, אבל זה כבר נעשה. אשמח אם תעזרו לי עם עצות ושתחסכו את מה שאני הבנתי כבר- שלא עושים דברים כאלה.

תודה רבה מראש.

פורסם

נראה לי לגשת למשרד הרישוי

להקפיא רישיון

לשלוח לבחור שאני מקווה שיש לך צילום ת"ז שלו עם הזכרון דברים

מכתב רשום בדבר העניין

ללכת למשטרה ולשאול מה לעשות (להגיש תלונה על הונאה \ קבלת דבר במרמה) בכדי שאם הרכב יבצע עברות יהיה לך מסמכים להוכיח שהוא לא הצלחה

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

תודה למגיבים.

במשטרה נאמר לי כי אין הם מטפלים בנושא שכן זה לא עניין פלילי והם התנהגו כאילו זו בעיה שלי (מה שנכון) וכאילו הם מכירים את השטיק הזה. מסרתי תצהיר שהתוקף שלו לא שווה הרבה.

האם דרך משרד הרישוי ניתן לעשות חסימה של רישיון הרכב?

פורסם

כן, קחי בחשבון שזה הליך חד צדדי שלך שבעקבותיו הצד השני יוכל לתבוע אותך בעתיד.

במשרד הרישוי יש 2 דרכים להפקיד רישיון, הפקדה זמנית והפקדה לפירוק (לא ניתן להחזיר את הרכב לכביש).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תודה אלעד

מכיוון ששיחות הטלפון שלי לא נענות, פעילות חד צדדית זה מה שיש.

נשמע שפנייה דרך משרד רישוי היא האופציה הטובה כרגע.

על מה הצד השני יוכל לתבוע אותי? לא הפרתי הסכם, הרכב נשאר אצלו, לא כך?

פורסם
שלום לחברי הפורום

עשיתי שטות ומסרתי (=מכרתי תמורת סכום זעום) את הרכב לאדם שהוא כפי הנראה סוחר רכבים. חתמנו על זכרון דברים וסוכם שיעביר לי למחרת בבוקר פקס עם העברת בעלות כי הדואר היה סגור. כמובן שזה לא קרה, הפקס לא הגיע, האדם לא עונה לי לטלפון והרכב עדיין רשום על שמי. הרכב היה ללא טסט וללא אגרת רכב, אבל יש לו את הניירת שלפיה האוטו יכול לעבור טסט ולהישאר רשום על שמי.

השאלה היא איך אני יוצאת מהסיפור המיותר הזה וחוזרת לישון בשקט. ברור לי שלשים את האוטו במגרש גרוטאות היה רעיון הרבה יותר טוב ומשתלם באותה המידה, אבל זה כבר נעשה. אשמח אם תעזרו לי עם עצות ושתחסכו את מה שאני הבנתי כבר- שלא עושים דברים כאלה.

תודה רבה מראש.

אתה הולך למשרד הרישוי ומוציא כפל רישיון, וגם לך למקום שעושים לוחיות רישוי ואז תחזור למשרד הרישוי ותעשה הפקדה של הרישיון רכב והלוחיות רישוי , ואחרי זה הסוחר רכב לבד יתקשר לחפש אותך כי הוא לא יוכל למכור את הרכב

פורסם
תודה אלעד

מכיוון ששיחות הטלפון שלי לא נענות, פעילות חד צדדית זה מה שיש.

נשמע שפנייה דרך משרד רישוי היא האופציה הטובה כרגע.

על מה הצד השני יוכל לתבוע אותי? לא הפרתי הסכם, הרכב נשאר אצלו, לא כך?

אם זה טלפון נייד, אפשר לשלוח אליו SMS "אם לא תבוצע העברת בעלות עד תאריך X, רשיון הרכב יוקפא במשרד התחבורה".

הפקדת הניירות מהווה הפרת ההסכם מכיוון שהיא שוללת מן הקונה את היכולת לעשות שימוש ברכב. את יכולה לטעון כי הקונה הפר את ההסכם בכך שלא ביצע העברת בעלות . אל תעשי צעד בלתי הפיך כמו הפקדת רשיון לפירוק.

פורסם

אני כמובן לא ראיתי ולא מכיר את הסוחר שמכרת לו.

אבל בעיקרון, לסוחרים גדולים ומורשים (אוטו סנטר, טרייד מוביל וכו') יש טופס העברת בעלות מיוחד המאשר שהרכב עבר לבעלות סוחר רכב, וזה מאפשר להם למכור הלאה מבלי שתתווסף "יד" לרכב. אני מניח שהסוחר שלך אינו כזה מסודר - פשוט תמשיכי להציק לו ותקווי שהוא ימכור את הרכב כמה שיותר מהר. בינתיים אם חלילה הרכב יהיה מעורב בתאונה/עבירה, יש לך את זכרון הדברים ואת הפנייה למשטרה מבעוד מועד שיעידו לטובתך.

מכרתי ככה רכב לפני כשנתיים, התקשרתי לסוכן כל הזמן והזהרתי שלא יעשה שימוש ברכב עד שיימכר. לא יודע אם הוא שמע לי, אבל אחרי חודש הרכב אכן נמכר ליד פרטית ואז נרגעתי.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

• תוכן חדש...