Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית 120-130 אש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מחפשים משפחתית בתקציב 120-130 אש"ח.מה הרכב שנותן את התמורה הטובה ביותר לכסף?

זוג + תינוק.מחפשים רכב לטווח הארוך,6-7 שנים לפחות כך שיתאים גם שהמשפחה תתרחב בע"ה.

הרכב אמור לשמש את אשתי ביומיום ונסיעות משפחתיות בסופי שבוע.

נסועה-10 אלף ק"מ בשנה.תיבה אוטומטית ומרכב האצ'בק חובה.

דרישות סטנדרטיות בסה"כ:תא מטען גדול,צריכת דלק נמוכה,בטיחותית,אחזקה וטיפולים לא יקרים.כנראה שחלק מהדרישות מתנגשות עם דרישות אחרות ובכל זאת..

רכבים שחשבנו עליהם:אופל אסטרה,סיאט לאון,סקודה אוקטביה.גם I30CW או פוקוס טורר יכולות להיות אופציות רק שאני חושש מההצפה בשוק מהליסינג.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הפוקוס מעולה. גם ה-I30 CW. אני הייתי הולך עם פור קל על הפוקוס, לדעתי ב130K אפשר להביא גרסה מאובזרת מאוד, וכך גם הליסינג לא יטריד אותך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לדעתי כדאי לבדוק את האוריס או הגולף, שתיהם רכבים שבכלל לא תראה בליסינג והן יהיו מאוד סחירות.

אפשר גם לחרוג טיפה ולבדוק גם את הסיוויק.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הייתי מחכה לאוקטביה החדשה או אפילו לקומבי. היא מסקרנת מאוד ואז להשוות אותה עם הפוקוס ולבחור מבין שתיהן שבהחלט עונות לדרישות שלך כי אני לא בטוח לגבי צריכת הדלק של היונדאי כמה היא חסכונית.

פורסם

לא המלצתי על הגולף והאוקטביה כי הוא ביקש אחזקה וטיפולים זולים. וכידוע ברכבים האלה גם מחירי הביטוח גבוהים ביחס לאחרות, וגם מחירי האחזקה. מעבר לכך, ב-130K הוא יקבל גולף ערומה, ופחות מאובזרת מהפוקוס ספורט שיוכל לרכוש. יתרה מזאת, גם אם יקנה פוקוס סטיישן, ואז יצטרך להתפשר על רמת גימור, עדיין הפוקוס תהיה מעט יותר מאובזרת מהגולף. בנוסף ב133K יוכל לרכוש את הסטיישן 2.0 ליטר, שתהיה מעט חזקה יותר, למרות שעם ילד 1 או 2, הייתי רוכש את הרגילה.

היתרונות של הגולף הן הנוחות, איכות הגימור, מנוע TSI - שהוא גם חזק וגם חסכוני מהפוקוס, אבל אלה לא היו דרישות פותח השרשור. יתרון נוסף לגולף על פני הפוקוס סדאן/האצ'בק הוא שלגולף תא מטען גדול יותר. מן הסתם שלפוקוס סטיישן יש את התא מטען הכי גדול.

בהצלחה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

לדעתי, הקנייה הטובה ביותר בין המכוניות השמפחתיות היא הרנו מגאן סטיישן 1.5dCi.

מחיר קרוב מאד למחירי המשפחתיות סטיישן בנזין המקבילות אך עם מנוע חזק הרבה יותר וצריכת דלק ממוצעת צפוייה באזור ה-19 ק"מ/ל'.

מעבר לכך למכונית תכונות טובות רבות:

- מרווחת מאד (בסיס גלגלים זהה לפלואנס)

- רמת אבזור גבוהה

- מושבים נוחים מאד, ונוחות נסיעה גבוהה

- תא מטען גדול ושימושיות של סטיישן.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

תודה.

הגולף לא אופציה מבחינתנו.יקרה מדי ביחס למתחרות.

היינו מחכים אולי לאוקטביה החדשה אבל הרכב הנוכחי של אשתי (פיאסטה 09) הושבת בעקבות תאונה השבוע,לא נוכל לחכות יותר מחודש עד לקבלת הרכב החדש.

הרנו נשמע טוב,לא חשבתי בכוון בכלל.שווה בדיקה.

עלתה הצעה לפאביה סטיישן שתשאיר קצת עודף ותא מטען גדול.

פורסם

הרנו אופציה מעולה, ממליץ לשקול בחום. הפאביה היא אהבת הפורום, תריץ חיפוש, יש כאן מיליון אנשים עם אחת כזו, לא כולם הכי אובייקטיבים, אבל שווה בדיקה. אחזקתה יחסית יקרה.

פורסם

נסועה של 10000 ק"מ בשנה לא מצדיקה קניית רכב דיזל הטיפולים (ובגיל גבוה התיקונים) לא זולים בכלל.

טויוטה אוריס לדעתי מאוד תתאים במקרה זה (ערך הגרט שלה בודאות יטה את הכף לצידה מול המגאן)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ומה עם נושא האמינות?

הפוקוס כמעט בטוח שלא תהיה אמינה לתקופה של 6-7 שנים, כאשר שלנו כבר מתפרקת

ה i30 נחותה ברוב משאר הקבוצה

והרנו מגאן טורבו דיזל?! אני מעדיף שלא להגיב ולתתלך להבין לבד באותה מתכונת, של האמינות :lol:

פורסם
ומה עם נושא האמינות?

והרנו מגאן טורבו דיזל?! אני מעדיף שלא להגיב ולתתלך להבין לבד באותה מתכונת, של האמינות :lol:

אז על מה אתה ממליץ?

פורסם
ומה עם נושא האמינות?

אני מכיר הרבה פוקוס בנות יתר מ 6-7 ששורדות יפה את השנים.

לגבי ה-i30 הסבר "נחותה מרוב הקבוצה"- לדעתי היא בהחלט מכונית הגיונית לרוב המשתמשים.

אישית אגב - לא הייתי רוכש מכונית עם גיר רובוטי (גם כפול מצמדים) לשימוש שהוא עירוני ברובו. גם בגלל שההתנהגות של הגיר איננה תמיד נעימה בהתנהלות עירונית, וגם בשל העובדה שיש בהחלט סיכוי סביר שהמצמדים ישחקו - ויצטרכו להחליפם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
ומה עם נושא האמינות?

יש לך את זה ביותר אוסף של שטויות?

הפוקוס יכולה גם לנסוע 15 שנים, במיוחד כאשר היא חדשה, וזה תלוי רק בפותח השרשור.

ה-I30 לא נחותה, ואל תתחיל עם הסטיגמות הקוריאניות.

את כל התגובה הזו אפשר לזרוק לפח, פותח השרשור בבקשה התעלם ממנה.

פורסם
יש לך את זה ביותר אוסף של שטויות?

הפוקוס יכולה גם לנסוע 15 שנים, במיוחד כאשר היא חדשה, וזה תלוי רק בפותח השרשור.

ה-I30 לא נחותה, ואל תתחיל עם הסטיגמות הקוריאניות.

את כל התגובה הזו אפשר לזרוק לפח, פותח השרשור בבקשה התעלם ממנה.

אבחר שלא להגיב לאדם חכם שכמותך אבל רק אומר שלא בטוח אם אתה תהיה פה עוד 15 שנה אז הפוקוס תסע 15 שנה?

• תוכן חדש...