Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מצבר משנת 2002 פעם אחת לפני איזה 8 חודשים שכחתי את האורות דלוקים ב309 שלי...

נגמר המצבר אז מיליתי אותו (התנעתי בכבלים...) הכול היה טוב ויפה..!

עכשיו לא הייתי בארץ איזה חודש ולא התניעו לי את האוטו אז שוב התנעתי אותו עם כבלים...

והוא עבד טוב ככה במשך שבוע עד שלפתע הוא נגמר לי... ועכשיו אין לו כוח...

חשוב לי לציין ששמתי מערכת חדשה של 200W וידית הילוכים עם ניאון שמתחברת למצת של האוטו

אבל לא הדלקתי אותה הרבה והוצאתי אותה מתי שלא הייתי באוטו זאת אומרת שהיא לא פעלה שהאוטו היה מכובה..

קיצור מה אתם אומרים הלך המצבר (איך אני יכול לדעת אם הלך המצבר או לא..) או שפשוט שוב למלאות אותו למרות שמיליתי אותו אתמול ועדיין היום בבוקר אין כלום... שאני אומר מיליתי אותו אתמול אני מתכוון לזה נסעתי איזה נסיעה של שעה...

תודה קובי

פורסם
יש לי מצבר משנת 2002 פעם אחת לפני איזה 8 חודשים שכחתי את האורות דלוקים ב309 שלי...

נגמר המצבר אז מיליתי אותו (התנעתי בכבלים...) הכול היה טוב ויפה..!

עכשיו לא הייתי בארץ איזה חודש ולא התניעו לי את האוטו אז שוב התנעתי אותו עם כבלים...

והוא עבד טוב ככה במשך שבוע עד שלפתע הוא נגמר לי... ועכשיו אין לו כוח...

חשוב לי לציין ששמתי מערכת חדשה של 200W וידית הילוכים עם ניאון שמתחברת למצת של האוטו

אבל לא הדלקתי אותה הרבה והוצאתי אותה מתי שלא הייתי באוטו זאת אומרת שהיא לא פעלה שהאוטו היה מכובה..

קיצור מה אתם אומרים הלך המצבר (איך אני יכול לדעת אם הלך המצבר או לא..) או שפשוט שוב למלאות אותו למרות שמיליתי אותו אתמול ועדיין היום בבוקר אין כלום... שאני אומר מיליתי אותו אתמול אני מתכוון לזה נסעתי איזה נסיעה של שעה...

תודה קובי

אתה פותח מכסה מנוע .

אם במקום בו היה המצבר יש עכשיו כלום , ואתה רואה הרבה טביעות נעליים או רגליים , סימן שהמצבר הלך. עקוב אחר טביעות כף הרגל ואולי תמצא אותו. :twisted:

וברצינות - רוב הסיכויים שהמצבר(בן שנתיים בערך) החזיר את נשמתו לבורא עקב העומס הנוסף והעובדה שהוא עמד חודש ללא טעינה. טעינה ברכב אינה מבטיחה לך כלום -אתה לא יודע עד כמה האלטרנטור שלך מספק זרם.

גש לחשמלאי רכב -

אם המצבר באחריות -בקש את החלפתו

אם לא -בקש שיבדוק מה מצבו בעזרת מכשיר טעינה ,ואם ניתן ,שינסה להטעינו בעזרת מטען.

אם לא עוזר -אין מנוס מהח' המצבר.

בפעם הבאה שאתה משאיר רכב לתקופה כזו דאג לפחות לנתק את המצבר (הקוטב השלילי) מהרכב ואם ניתן השאר אותו בטעינה.

פורסם
אולי כדאי לבדוק גם מים...

אפילו שזה מצבר "סגור", גם להם חסר מים לפעמים...

גילי

מילוי מים לא ישיב למצבר שתש כוחו את נעוריו. קודם יש לבדוק אם יש טעם לבזבז את השקלים הבודדים שעולים מים.

פורסם

אני לא יכול לבדוק בעצמי...?

ובקשר למים הוספתי מים .....

אני בדרך להיות טכנאי של אלק' אין לי דרך לבדוק בעצמי או משהו בסגנון למה כלים יש לי....

פורסם

אני בדרך להיות טכנאי של אלק' אין לי דרך לבדוק בעצמי או משהו בסגנון למה כלים יש לי....

טעית בכתיבה

היה צריך להיות -

אני בדרך להיות טכנאי עאלק או משהו בסגנון...screwy.gif

דניאל , אתה צודק שכך שמכשיר טעינה יותר זול ממצבר , אבל זה בתנאי שלא תצטרך יום אח"כ לקנות גם מצבר נוסף וחדש...:idea: עדיף לבדוק את מצב המצבר לפני רכישת מטען.

פורסם
טעית בכתיבה

היה צריך להיות -

אני בדרך להיות טכנאי עאלק או משהו בסגנון...screwy.gif

דניאל , אתה צודק שכך שמכשיר טעינה יותר זול ממצבר , אבל זה בתנאי שלא תצטרך יום אח"כ לקנות גם מצבר נוסף וחדש...:idea: עדיף לבדוק את מצב המצבר לפני רכישת מטען.

מה כ'פת לך, הוא בדרך להיות טכני אלק' , שיהיה לו מטען.:twisted:

פורסם

וואלה, איזה אנשים מצחיקים יש פה בפורום,

אז לכל המצחיקים הפורום של ביפ זה לא פה... :-P

ובקשר למצבר, אני אקנה חדש כבר... עדיף...

תודה לכל אלה שעלק עזורו לי.... אה.. סליחה אלק'....

הא הא הא...

פורסם

אני בדרך להיות רופא מיילד,אין לי אפשרות לבדוקבעצמי יולדות..או משהו בסגנון,

אני יכול לסוע לתל ברוךלבדוק שם,למה יש לי כלי כלי?!!!!

בברכה

ןחג שמח

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...