Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בריחת גדישה- וולו C30 T5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לפני חודשיים קניתי וולו C30 T5 2010.

דבר ראשון, צריכת הדלק שלו גבוהה מאוד, מעריך שממוצע באזור ה1 ל6 ( 99 אחוז מהזמן ננהג בסלד נמוך וללא לחיצות).

הרוב הם נסיעות עירוניות אך שוב האוטו מעביר מהר מאוד להילוכים הגבוהים ונשאר בסלד נמוך וללא התאמצות.

דבר שני, בעבר היו לי A1 טורבו ולאון FR 2008 טורבו, הרעש של הטורבו שונה מאוד ברכב הזה ויותר מזכיר שריקה של סופרצאגר, בעת לחיצה נשמעת שריקה חזקה מאוד מלווה בגדישה הרגילה שהייתי רגיל בעיקר בלאון 2TFSI.

שני הדברים הקודמים והדבר שאפרט עכשיו העלו לי חשד של בריחת גדישה ( אנא תקנו אותי אם אני טועה)

אמא נסעה בשעות הבוקר שבוע שעבר באילון, על 100-110, לאחר כמה דקות הטורים נתקעו על 5 גם כאשר הורידה רגל מהגז והאוטו החל להתחמם יתר על המידה, היא עצרה בצד ולאחר כמה דקות האוטו התקרר והיא נסעה.

מאז נסענו לפחות 700 קילומטר וזה לא חזר.

האוטו עם קילומטר 11,000 נקנה עם 9700.

השאלה האם זה יכול להיות בריחת גדישה או בכלל משו אחר?

תודה רבה לעוזרים.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

סתם מתוך עניין, מעניין מה זה היה בסוף..

פיג׳ו 307 XSI 2.0 2004 אוטומט

איביזה 2014 1.2 FR ידנית

LEON FR 2017' 150HP 1.4T ידנית

ספורטג׳ דיזל אורבן 2019 מליסינג 🥲

• תוכן חדש...