Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי אני נבחן בכיתה עם כסאות סטודנט.

אפשר לשנות מיקום בחינה (אונ׳ ת״א או בר אילן) דרך האתר.

החלפתי 3 פעמים ונפלתי על הכיתות הכי נוראיות.

אני רוצה לנסות שוב ושוב ושוב עד שלפחות יהיו לי כסאות מרופדים. (שולחן?:roll: )

השאלה היא, האם לדעתכם יש איזה אלגוריתם באתר של המרכז הארצי שיכול בטעות לחסום אותי?

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

בדקת את הכיתות אישית?

אצלנו בחיפה גם באולמות עם כיסאות סטודנט נוראיים (ממש נוראיים, כאלה מעץ עדיין שאחרי 3 דקות אתה לא יכול להתרכז בכלום חוץ מבכאב שיש בתחת והגב) - השורה האחרונה היא כיסאות נורמאליים.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

באונ' תל אביב אין חדרי בחינה (שישומשו לפסיכו) עם שולחן, גם לא כסאות מרופדים.

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם

תהיה בטוח שבר אילן יש הרבה מקומות עם שולחן, במבחן הראשון שלי עם שולחן לא הבנתי איך עשיתי את הקודם בלי..

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

פורסם
בדקת את הכיתות אישית?

אצלנו בחיפה גם באולמות עם כיסאות סטודנט נוראיים (ממש נוראיים, כאלה מעץ עדיין שאחרי 3 דקות אתה לא יכול להתרכז בכלום חוץ מבכאב שיש בתחת והגב) - השורה האחרונה היא כיסאות נורמאליים.

אפשר לבדוק באתר של יואל גבע, יש שמה פירוט לגבי כל חדר.

הכיתה הראשונה שקיבלתי הייתה עם כסאות מרופדים, אבל התאריך היה לא נוח.

פסיכומטרי הקודם נבחנתי עם שולחן וכסא, היה תענוג! אבל במועד הזה משום מה האקדמית-ת"א-יפו אינה מופיעה.

פורסם

למה סתם להגיד אבל? אתה עוד קובע את זה כעובדה.

פותח השרשור, נבחנתי שבוע שעבר באונ'. שולחן ענק, ורחב. כיסאות מרופדים ונוחים. אתה יושב לבד בטור שלם, מרגיש מלך.

בניין שרמן (מדעי החיים). כל החדרים שממוספרים תלת-ספרתי הם בעצם מעבדות, וכפי שציינתי היה מאוד נוח להיבחן שם. נסה ליפול על הבניין הזה, אין לי מושג כמה תצליח. גם בבניין ווב יש כל מיני שולחנות,

בהצלחה במבחן.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני ניגש עם חבר במרץ הקרוב, לי יצאה כתה עם שולחנות (אונ' בר אילן בניין 505 כתה 01), לחבר שלי יצאה בכלל כתה באונ' ת"א עם כסאות סטודנט. הוא ניסה לשנות במשך בערך שבוע כל יום איזה רבע שעה עד ששלשום גם לו יצאה כתה עם שולחנות באותו בניין שלי :lol:

פורסם

החלפתי קרוב ל 10 פעמים. והפעמים האחרונות שלי יוצאות באותם חדרים. אולי בכל זאת מתוחכם:?

בר אילן-כחול, ת"א-עץ

489_IMG_0705.jpg

267_0407090817.jpg

פורסם
למה סתם להגיד אבל? אתה עוד קובע את זה כעובדה.

למה סתם לקבוע שאני סתם אומר אבל?

עובדתי נקבעה על סמך מה שאני יודע, התברר שטעיתי.

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם

תסלחו לי, אבל מה-זה נסחפתם עם חשיבות הכיסא...

גם ככה במבחן הזה כולם על קוצים ולא ממש מתענגים על הכיסא כאילו זו כורסה של אמריקן קומפורט תוך כדי צפייה בהופעה של ג'סטין ביבר ב DVD.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אולי קצת נסחפים אבל זה עולם אחר לעשות את הבחינה על שולחן וכיסא כשיש לך מקום לדף תשובות, לסטופר, למחק וכ'ו, לעומר על כיסא סטודנט מעץ ששובר את הגב, ומשטח כתיבה קטן יותר מA4, מבחינה מעשית זה שורף זמן כל פעם שמסמנים תשובה בדף תשובות... ופסיכומטרי זמן=ציון

פורסם
תסלחו לי, אבל מה-זה נסחפתם עם חשיבות הכיסא...

גם ככה במבחן הזה כולם על קוצים ולא ממש מתענגים על הכיסא כאילו זו כורסה של אמריקן קומפורט תוך כדי צפייה בהופעה של ג'סטין ביבר ב DVD.

איתמר.

אני מניח שזה תלוי בבנאדם. עשיתי סימולציה על כיסא סטודנט, זה לא היה נוח באותה מידה כמו שולחן, אבל כאשר אתה שקוע במבחן זה לא כזה מטריד אותך. הדבר היחיד שבאמת נראה לי כלא נוח, זה לכתוב חיבור על כיסא סטודנט, כי תנוחה הישיבה לא הכי נוחה.

אגב, אני הייתי באולם עם כיסאות סטודנט, ושבועיים לפני הבחינה, שינו לי את הכיתה לבד, בלי שביקשתי. הסתבר שהשינוי היה לטובה, וקיבלתי כיתה עם שולחנות, ככה שלא הכול עוד אבוד לאלה שלחוצים מהכיסאות :)

למי שחושב שיהיה לו קשה, שיסע לאוניברסיטה, ויעשה כמה פרקים על כיסא סטודנט, רק כדי לקבל מושג לגבי החוויה.

בהצלחה לכולם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...