Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי סיאט איביזה 1400 ידני - ספורט דגם SC - שנת 2011

ביום שבת נסעתי בכביש בין עירוני בערך על מהירות של 100קמ"ש.

באיזה שהוא שלב - הורדתי את הרגל מהגז בכדי לגלוש לצומת... בערך 500 מטר.

הייתי בהילוך 5 ללא לחיצה בגז, ולפתע נשמע צפצוץ (מין צרצר כזה) שיצא מהמערכת סטריאו של הרכב... כזה שהנמיך לי את הווליום.

לא זוכר כמה פעמים הוא צפצף... אולי 3 ,אבל מייד לחצתי על הקלאצ' והצפצוף הפסיק ואז הורדתי לניוטרל.

זה קרה לי עוד פעם אחת... גם בעת גלישה לצומת במהירות די נמוכה... :?:

אני נמצא כרגע במוסך קלדס כדי לסדר משהו אחר, והיועץ שירות אומר שאם הצפצוף נשמע מהמערכת, אז זה לא באחריותם ושאין קשר לאוטו...

לפי מה שאני מצאתי אצלכם באתר, ובספר רכב... צפצוף יכול לבוא במידה ויש חוסר בנוזל קירור או לחץ אוויר בצמיגים...

מוזר לי שהיועץ שירות מהמוסך אומר שאם הצפצוף מגיע מהמערכת אז זה לא קשור אליהם... אולי תקלה במערכת ?

מישהו יודע מה קרה ? :?::?::?:

פורסם

בדרך כלל קורה אחרי שמתקינים או נוגעים בחיווט של מערכת שמע . הצפצוף שאתה שומע בא מהאלטרנטור. יש כמה פתרונות והכל תלוי אם נגעו במערכת, הוסיפו אביזר חשמלי וכ'ו. תן פרטים והמומחים בפורום יכוונו אותך.

פורסם
בדרך כלל קורה אחרי שמתקינים או נוגעים בחיווט של מערכת שמע . הצפצוף שאתה שומע בא מהאלטרנטור. יש כמה פתרונות והכל תלוי אם נגעו במערכת, הוסיפו אביזר חשמלי וכ'ו. תן פרטים והמומחים בפורום יכוונו אותך.

אתה מתכוון לשריקה, זה לא בידיוק צפצןף, זה צליל גבוהה שעולה ויורד בהתאם לכמות הגז הנלחצת..

במידה וזה הבעיה אתה אכן צודק ומדובר כככל הנראה במינוס משוחרר.

לפי הטענות שלו זה לא בידיוק אותו דבר, לחיצה על הקלאץ לא אמורה להשתיק את זה.

פורסם

קודם כל תודה לעונים :wink:

הצפצוף הוא לא שריקות של גז מהמערכת... זה היה צפצוף כמו צליל של צרצר - שהנמיך לי את המוזיקה! כמו שנכנסת שיחת טלפון בדיבורית... קשה לפספס ולא נדלקה שום נורת אזהרה על המחוגים.

יש מערכת מולטימדיה באוטו של KENWOOD דגם DX 4028 - חרא של טאצ' יש לומר חחח

לא נגעו במערכת מאז שרכשתי את האוטו (יד 2) לפני 17 יום...

הרמקולים/חיווטים, וכו'.. הורכב אצל מתקין מקצוען... הבחור שעשה את מונית הכסף... יוסי משהו?!.. שחכתי את שמו אבל הכל יושב שם פיקס לפי מיטב ידיעתי...

פורסם

חח אין תיקים באוטו... אולי הסאבים מאחורה ?... יש שם סאב עבריין! לא מוכן לחגור :lol:

בעל הרכב הקודם אמר שזאת התראת מהירות מה GPS - אבל הוא היה כבוי... עשיתי בדיקה הרגע - הדלקתי GPS והפעלתי את ההתראות מהירות... נסעתי מעל המהירות (לא לספר למשטרה) והוא פשוט אמר "עברת את המהירות המותרת"... אבל לא צפצוף של צרצר!

לידע כללי: הרכב גם עבר בדיקת צרצרים ולא נמצא שם צרצר...

מה לעזאזל פשר הצפצוף??? שוב קרה לי היום בדיוק שיצאתי מהמוסך!

הייתי במוסך לבדוק משהו שהתגלה בבדיקה (נזילה מהגיר) אבל אמרו שהכל תקין פיקס ולבוא לביקורת עוד 1000ק"מ

בנוסף בדקו נוזל קירור והכל תקין!!!!

אני לא מבין... בינתיים אני חורש את הספר של המערכת... אם יתגלה הצרצר נעדכן אותכם!

תמשיכו להמר... (סורי אין פרסים - אבל יש מילה טובה :wink: )

פורסם

אם הציפצוף נשמע כמו התרעה אני לא הייתי חושד בכוון של המערכת אלא בכוון התרעה כלשהי של הרכב.

אם יש מערכת בקרת שיוט מתוחכמת ייתכן שיש התרעת מהירות שלא קשורה לGPS.

ותחגור את הסאבים ;-)

פורסם
הבעלים הקודמים של הרכב אומר שזה התראת מצלמות מהירות מה GPS... אני יבדוק את זה

אוליי תנתק את ה GPS לכמה ימים ותבדוק אם יש עוד צפצופים כמו שאתה מתאר!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

אוקי! נמצא מקור הצפצוף!

כמו שבעליו הקודמים אמר: הרעש מגיע מהגי פי אס ומתריע על מצלמות מהירות! זה קורה רק כאשר מהירות הרכב היא מעל המהירות המותרת, וככל שהמהירות גבוהה יותר מהמותר - הצפצוף יותר רציף! (כלומר טית-טית-טית שהמהירות גבוהה מעט מהמותר, או טרררררר-טרררררררר שהמהירות גבוהה בהרבה מהמותר)

המערכת גם יודעת לזהות רמזורים, ובמידה והיא ״מרגישה״ שבטעות הורדת את הרגל מהבלם ואתה גולש לצומת.. היא תתחיל לצפצף!

יאללה סופסוף נפתרה התעלומה חחח. 8)

• תוכן חדש...