Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפש מוסך פרטי לבדיקת רכב לפני קניה מיד שניה, שממוקם בראשון לציון. לא צריך משהו "פנסי פנסי", מספיק לי מישהו אמין שיכול לראות שהאוטו לא עבר תאונות ושהחלקים הקריטים באוטו הינם במצב טוב.

בחיפושים פה בפורום ראיתי שממליצים על "קומפיוטסט", אבל אני מתעב את המקום. באופן "מפתיע" בכל טסט שנתי שאני והחברים שלי עשינו שם, נאלצנו להחליף נורות ברכב - גם כשהלכתי מבעוד מועד למוסך פרטי והחלפתי את הנורות מבלי התראה (כי "קומפיוטסט" גובים ממך 20% יותר על ההחלפה אצלם). בקיצור, חארות. לא רוצה להתעסק איתם ולתת להם כסף יותר לעולם.

מישהו מכיר מוסך פרטי באיזור התעשיה הישן של ראשון (עדיף) או בעיר בכלל?

ותודה שבחרתם

פורסם

למען הדורות הבאים שיגיעו בזכות חיפושים ו-SEO:

פה ממליצים על "מוסך עדי", רח' שמוטקין 31 ראשון לציון (איזור התעשיה הישן ליד ינות ביתן)

carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=441571

ופה ממליצים על:

מוסך מאיה - רח' פרימן.

שי שחר שרותי רכב - רח' פלוטיצקי (מול טיב טעם).

מוסך הנכון - רח' ברשבסקי.

carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=360556

וראיתי המלצות על מישהו בשם "בני לוי" ושהוא משתמש בפורום הזה (נכון ללפני כמה שנים) אבל לא ידוע לי מה שם המוסך...

תודה למיכאל.

ותודה שבחרתם

• תוכן חדש...