Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה מסוכנת..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עצוב:|

שבמקום שמשטרת התנועה תתפוס את החסרי מוח האלו שחותכים על ימין ועל שמאל הם מציקים לנו בדברים אחרים חסרי מהות.

חגורה, פנסי ערפל ושאר דברים שלא יגרמו לתאונה, אך עדיין לא מומלצים.

ומרגיז אותי שבגלל 20 קמ'ש מעל המותר אני צריך להישאר נהג חדש לשנתיים נוספות ולעבור שוב מבחן תאוריה...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
אני חוזר עכשיו מנסיעה ברחוב בן-יהודה בכפ"ס . אני נוסע רגוע פתאום אני רואה זוג מכוניות שנוסעות במהירות מטורפת מאחורי (להערכתי 120+) ברחוב שמותר בו 60 ד"א. אני מזהה אותם כסזוקי לבנה ומאזדה 323 F דור ראשון (שימי תבורי) , אח"כ הם מגיעים לצומת של הקאנטרי , למרות שהצומת עמוסה והאור האדום דולק הם זורקים ז*ן וגורמים לכמעט תאונה וממשיכים לנסוע באור אדום לכיוון מזרח...כשאני מגיע לשכונת קפלן להוריד חבר אני רואה את בעל הסזוקי אולי בן 17 ממש ילד עם מוח של תינוק יורד מהאוטו ... אני רק מאחל לו שבדרך למעלה (לגיהנום) לא יקח אדם חף מפשע שכל עונשו היה שנסע כחוק...

שים לב שרוב רובו של הכביש בבן יהודה(החלק המערבי בעיקר), מכוסה במים ששוטפים את העצים על אי התנועה. זה מגדיל פי כמה וכמה את הסיכויים להחלקה מטורפת, ולמוות וודאי- הכביש די צר ולא בנוי למהירויות גבוהות(90+). המון ילדים שרק מקבלים רישיון צולחים אותו על מאה קמ"ש פלוס. סתם ילדים בלי שכל.

172

פורסם
עצוב:|

שבמקום שמשטרת התנועה תתפוס את החסרי מוח האלו שחותכים על ימין ועל שמאל הם מציקים לנו בדברים אחרים חסרי מהות.

חגורה, פנסי ערפל ושאר דברים שלא יגרמו לתאונה, אך עדיין לא מומלצים.

ומרגיז אותי שבגלל 20 קמ'ש מעל המותר אני צריך להישאר נהג חדש לשנתיים נוספות ולעבור שוב מבחן תאוריה...

בדרך כלל זה הנהגים הטובים והזהירים נדפקים מהמשטרה ככה זה וזה הכי מעצבן שיש.

והם נדפקים כי הם עשו איזה טעות קטנה שלא בכוונה או קרה משהו שהוא חד פעמי ובדיוק שזה קורה יש משטרה מאחוריהם.

אני פעם אחת ראיתי בטיילת בנתניה דבר שאני לא ישכח בחיים כי הייתי מבסוט חבל על הזמן הרבה זמן אחרי שראיתי את זה.:-)

הלכתי עם חברים שלי לשבת קצת בטיילת לעשן נרגילה אחרי שהתקפלנו משם ובאנו כבר להיכנס לאוטו עמדנו בינתיים על המדרכה.

[למי שלא מכיר את נתניה הטיילת החדשה זה כביש ארוך וישר יחסית שרק בסוף שלו יש כמה פיתולים ואז צומת ולפני הצומת יש ירידה לים (דרך אגב זה כביש שנהרגו בו כבר לא מעט אנשים בגלל שטויות)].

אז אנחנו עומדים על המדרכה באים כבר להיכנס לאוטו פתאום אנחנו קולטים דייטסהו שרייד ישנה נוסעת די מהר בסביבות ה80 אולי אבל המהירות לא משנה פה מה שמוזר היה לראות זה שכל מי שישב באוטו כולל הנהג לא ישב בעצם באוטו אלא על החלון כאילו רק הרגליים שלהם היו בתוך האוטו כל השאר היה בחוץ. נוסעים בפול ווליום בלי חולצות משחקים אותה הכי גברים שיש.

אולי שניה אחרי שהם עברו אותנו חבר שלי אחד אומר משטרה משטרה התחלתי להסתכל מסביב אבל לא ראיתי אותם אחרי זה חזרתי להסתכל על הדייטסהו ועד שסובבתי את הראש אני כבר קולט אותם יורדים לחניון של הים ואחריהם ניידת, אז נכנסו אנחנו כולנו מהר לאוטו ונסענו אחריהם בקיצר מה שהם עברו לא הייתי מאחל לאף אחד אחרי ניידת אחת באו עוד 3 אחרי זה בא עוד אחת גדולה ובלשים וחיפושים ומה לא.

בסופו של דבר אני וחברים שלי היינו מבסוטים רצח לראות דבר כזה למה גם זה היה מצחיק וגם סוף סוף החראות אכלו ז*ן לשם שינוי.

פורסם
אפשר לשאול איך הם הפריעו לך, מעבר לכך שהם נסעו במהירות "מטורפת"?

או שאתה פשוט לא יכול לסבול כשמישהו אחר עוקף אותך? :|

פליקס

חתכו לי את הצורה!!! הייתי כבר ב"חיים עוברים מול העיניים" ובלמתי כמו שבחיים לא בלמתי!!!

ואני מת אוי מת לצלם את אחד המנ-מנייקים!!

מי יתן שישלל רשיונם לכל החיים ושיגנבו רכבם ושלא יקבלו שקל מהביטוח!! אמן!:x:twisted::evil:

בעולם-"זאת זכות לתת שרות"

בארץ- "אתה חייב לתת לי שרות! אני קניתי את הכיסא שאתה יושב עליו!":evil:

פורסם

תאמין לי אחד כזה אם אתה מצליח לעקוב אחריו ולראות לאן הוא נוסע והכי חשוב איפה הוא מחנה את האוטו ואז כשהוא הולך לעשות לו כמה שיותר נזק לאוטו לפני שמבחינים בך ולברוח... :evil::twisted:

הבהרה משפטית: אין במשפט משום המלצה לבצע את אחת מין הפעולות המתוארות, ואין הכותב ישא באחריות על מעשיו של אדם אחר שיקרא את המשפט הנ"ל... :wink:

• תוכן חדש...