Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם ברצינות אז זה תלוי כמה כסף אתה מוכן להשקיע בזה. לרתח את המגבר זה דרך טובה וריאלית. אותו דבר גם לסאב.. לא חייב כלוב אבל אפשר לרתח 2 ברזלים לשלדה שיגיעו עד לגג של התיבה של הסאב. וככה הדרך היחידה להוציא את הסאב זה לפתוח 8 ברגים. בד אקוסטי בכל זאת יכול לעזור קצת כי זה לא כל כך בולט כמו הרשתות היפות שיש היום על רמקולים.

לרתך זה לדעתי הרעיון הכי טוב כנגד גניבת המגבר והסאב אבל לא כזה אלה כלובים מברזל בלי ברגים כאשר למשל הברזל המאונל מולחם והמאוזן הולך ככה:בקצות מולחמים ברזלים שלהם הוא מתחבר ותפוס הם מנעולים(רצי כמה שיותר כבדים ואם רוצים אפשר להלחים גם תחלק עצמו לשילדה או לחבר אם ברגים

ואחרי שהתקנו הכול לבטל את האפשרות להוריד תמושבים האחורים (רק על ידי עבודה קשה ומסובכת)

ולבטל את הכפתור שפותך את הבגאג' ממושב הנהג

ובקשר לקומפוננט אפשר להרכיב אותו אם ברגים מיוחדים אני לא זוכר תשם אבל יש כאלו ברגים שהגנב לא יכול להציא בקלות אם בכלל.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתקן אותי אם אתה טועה, (ציניות כמובן)

אך אם אני עושה סורגים על המושבים האחוריים, ונועל אותם עם מנעול לשילדה,

ואז אני עושה סורגים על כל החלק החיצוני של דלת הבאגז , וסוגר עם השילדה.

זה פחות או יותר האפקט של מה שאתה תיארת כרגע ?

שוב, זה מה שאני מצליח להבין מההסבר הזה..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

לפי דעתי זה כבר מוגזם להתחיל להלחים ולרתך דברים באוטו... לא בכל אוטו זה מתאים...

ואם מישהו ירצה שלא ידעו שיש לו מערכת אז לא יידעו

וכמו שאמרו פה תיכנסו לאיפה שאתם חונים בווליום נמוך וזה מספיק

בד"כ מי שגונב זה באקראי אלא אם כן מישהו שם עין על המערכת שלכם ואז קשה להאמין שמשהו יעצור אותו רמקולים אפשר לפרק די בקלות וגם רדיו דיסק בשניות

צריך פתרונות יותר פרקטיים אני למשל לא מתכוון להביא מסגר בשביל שלא יגנבו לי דברים

תהיו אנשים טובים אלוהים יעזור לכם ותעזבו כבר תשרשור הזה חחח

פורסם

למה להתבלגן? 10 הדברים הפשוטים שיעשו את העבודה בצורה הכי טובה:

1. לכסות את האוטו בכיסוי.

2. לשים איטום :-D , מונע בריחת סאונד מחוץ לרכב וכך לסיכוי מופחת לפריצה.

3. להתקין צופר חדש וחזק לאזעקה במקום המעפן הישן שקיבלתם עם הרכב.

4. לבצע ניתוק סאב (אצלי זה אפשרי דרך ה-HU) בכניסה לשכונה ולהנמכת הווליום בצורה מאד רצינית! שיטה נוספת היא קיפול הפאנל, אני פשוט נותן לו ליפול (כמו שמכניסים דיסק במערכות פיוניר) בזווית וככה לא רואים איזה HU מורכב באוטו למרות שהמוזיקה ממשיכה לנגן.

5. אם יש לכם רמקולים מאחורה אז לשים עליהם כיסויי פלסטיק ישנים כמו של רמקולים מלפני 20 שנה. ברגע שמתחילים לנסוע לאנשהו פשוט להוריד את הכיסויים מהרמקולים (סתם תניחו אותם מעל הרמקולים בלי שום חיבור של ברגים).

לשים בד או מגבת מאחורה לא יעזור!!! עד כמה הגנב יכול להיות טיפש?!

6. לא לשים מדבקות! דההההההה!

7. לא להרים מכסה תא מטען שכולם יראו מה מתחבא בפנים, ולא להעביר את הסאב באמצע היום מהבית לאוטו ולהיפך.

8. לא כולם חייבים לדעת שיש לכם מערכת, אם תספרו אחרי זה תסבלו.

9. להחנות בלילה במקום מואר או במקום גלוי לעין.

10. הכי חשוב-----> תפסיקו להתלהב!!! וככה לא יפרצו לכם את האוטו.

פורסם

יש לי פתרונות יצירתיים :

1 שימו צעיפים של בית"ר אף אחד לא יתעסק איתכם או עם הרכב

2 שימו צעיפים של הפועל יפו אף אחד לא יתעסק איתכם או עם הרכב

3 שימו מדבקה גדולה של CALIFORNIA BOOM לא ירצו ממכם כלום

4 תחזיקו כלב אמסטף באוטו ( להשאיר לו אוויר ומעט אוכל )

זהו יש למישהו עוד ?

פורסם

לפי דעתי פשוט תחנו את האוטו מול הבית ומי שגר בקומות תחנו מתחת לחלון ושגונבים לכם אל תצעקו כמו משוגעים תרדו עם אלה ותפוצצו את אמא של המניאק שגונב לכם

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

• תוכן חדש...