Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בס"ד

נוטים לשכוח את התמונה הכוללת, בסך הכל, רמת החיים עלתה בכל המובנים, גם חיזוק קשרי חוץ מול מדינות ערביות, שינוי עצום במדיניות האמריקאית כלפינו(תודות לנשיא וממשל אוהד).

דבר שני: להסתלבט על הדמוקרטיה בליכוד כאשר לא בכחול לבן ולא ביש עתיד ובטח שלא ישראל ביתנו, אין משהו שמזכיר במהום סוג של דמוקרטיה.

דבר שלישי: עוד יותר מצחיק והאירוניה חוגגת, שמוכנים להצביע לכחול לבן שהיא מפלגה ללא בדל של מצע(רק לא ביבי) והליכודניקים מצביעים על אוטומט[emoji2357].

דבר רביעי: השמאל כיום, לא לחינם נמצא בנקודה קריטית, הטירלול שרץ שם, סכינאות(גם כאן האירוניה חוגגת, שצוחקים על הליכוד), החיבור למשותפת שזו מפלגה שתומכת בגלוי ברצח יהודים, הרחיק מהם רבים שהבינו, יש גבול לכל תעלול.

בנוגע למצב הביטחוני?, גם אני לא הכי מרוצה וכן, גם ההורים שלי נמצאים חזק בטווח הרקטות (וגם חטפו אחת), אבל מדינת ישראל זה ממש לא כר ניסויים כמו שכתב כמגאי "אם לא נתנו להם, איך יודעים שיהיה יותר גרוע"? (לא לצטט אותי).

אם מישהו חושב שממשלה חדשה תוריד דרסטית את מחירי הדיור או המיסים העקיפים בתחום התחבורה הוא חי בסרט, המצב יגיע למצבה של ארה"ב טרום המשבר הכלכלי, כאשר המשכנתאות היו שוות יותר מערך הבית.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

סליחה, אבל כל (ממש כל) מה שאתה כותב רק מראה כמה עמוק הצליחו להחדיר את הפחד גם לאנשים שעל פניו הגיוניים.

בוא אני אפרק לך את כל ההודעה:

נוטים לשכוח את התמונה הכוללת, בסך הכל, רמת החיים עלתה בכל המובנים, גם חיזוק קשרי חוץ מול מדינות ערביות, שינוי עצום במדיניות האמריקאית כלפינו(תודות לנשיא וממשל אוהד).

1. רמת החיים עלתה ב-95% מהעולם. זו לא חכמה. הצמיחה שלנו ביחס למדינות אחרות - קטנה. במדדים אירופאיים אנחנו יורדים במיקומים בכמעט כל מדד אמפירי (לא דברים רוחניקיים כמו "מדד שחיתות" או "מדד אושר". זה קשקוש).

2. חיזוק קשרי חוץ זה אחלה (שלא ישמע כאילו ביבי עשה רק רע. יש לו לא מעט זכויות), אבל זה שהוא עשה X לא אומר שום דבר לגבי מישהו אחר. אולי היה עושה 2X. לא יודע. להציג נתון כ"טוב" כשאין בסיס להשוות את אותו נתון אליו לא אומר כלום. זה כמו להגיד ש"טויוטה זה הרכב הכי טוב כי קנו 100".

3. שינוי המדיניות האמריקאית כלפינו הוא יותר בגלל ה"אמריקאית" מאשר בגלל ה"כלפינו". אתה חושב שאם תמר זנדברג הייתה ראש הממשלה טראמפ לא היה מעביר את השגרירות לי-ם או מכיר ברמה"ג? מסופקני.

דבר שני: להסתלבט על הדמוקרטיה בליכוד כאשר לא בכחול לבן ולא ביש עתיד ובטח שלא ישראל ביתנו, אין משהו שמזכיר במהום סוג של דמוקרטיה.

אני לא חושב שמישהו הסתלבט על הדמוקרטיה הפנים ליכודית. כל הכבוד שיש להם דמוקרטיה, אבל אני גם לא מבין איך זה בכלל מעיד על "טיב" המפלגה. בסופו של דבר אתה מצביע לאנשים שמרכיבים את הרשימה, ולא לשיטה בה הם הגיעו לשם.

דבר שלישי: עוד יותר מצחיק והאירוניה חוגגת, שמוכנים להצביע לכחול לבן שהיא מפלגה ללא בדל של מצע(רק לא ביבי) והליכודניקים מצביעים על אוטומט[emoji2357].

תוצאה ראשונה בגוגל ל"מצע כחול לבן": https://kachollavan.org.il/platform/

דבר רביעי: השמאל כיום, לא לחינם נמצא בנקודה קריטית, הטירלול שרץ שם, סכינאות(גם כאן האירוניה חוגגת, שצוחקים על הליכוד), החיבור למשותפת שזו מפלגה שתומכת בגלוי ברצח יהודים, הרחיק מהם רבים שהבינו, יש גבול לכל תעלול.

כחול לבן היא שמאל בערך כמו שהליכוד הוא מפלגה חרדית. היא מפלגת מרכז קלאסית עם חברים ש(מדינית וכלכלית) ימניים יותר מרוב חברי הליכוד וכאלה ש(כלכלית) שמאליים יותר מחלק מחברי מרצ. אבל אף פעם לא שמעתי אותם מתבטאים באופן שמאלי בנושאיים מדיניים/בטחוניים.

לגבי מצבו של השמאל, הוא באמת בכי רע. אבל הוא כזה לא כי הם מטורללים ו"חוברים" (אני אשמח אם תסביר לי מה זה אומר) למשותפת, אלא כי שוטפים לנו את המוח עם אפוקליפסה בטחונית, אז שמים בצד את החלומות על שווין, דאגה לחלשים וכל הנונסנס ה0מולני הזה ומצביעים הרבה יותר ימינה ממה שמתכוונים.

בנוגע למצב הביטחוני?, גם אני לא הכי מרוצה וכן, גם ההורים שלי נמצאים חזק בטווח הרקטות (וגם חטפו אחת), אבל מדינת ישראל זה ממש לא כר ניסויים כמו שכתב כמגאי "אם לא נתנו להם, איך יודעים שיהיה יותר גרוע"? (לא לצטט אותי).

זאת, על רגל אחת, כל הטקטיקה: תפחיד אותו עד מוות, ואז תפמפם לו את "עדיף הרע שאני מכיר". באמת? אתה לא רואה כמה זה שקוף?

אם מישהו חושב שממשלה חדשה תוריד דרסטית את מחירי הדיור או המיסים העקיפים בתחום התחבורה הוא חי בסרט, המצב יגיע למצבה של ארה"ב טרום המשבר הכלכלי, כאשר המשכנתאות היו שוות יותר מערך הבית.

ושוב - מפחידים אותך עד מוות (ארה"ב טרום המשבר), ומנפחים את הכוונות של המתחרה שלך למקומות לא הגיוניים (תוריד דרסטית).

למה לא יכול להיות מצב שלא נגיע למצבה של ארה"ב טרום המשבר (כי איזו סיבה יש שנגיע לשם? אתה יודע מה גרם לארה"ב להגיע לשם?) ולמה שממשלה אחרת לא תוריד במעט את מחירי הדיור או המיסים וכו' וכו'?

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 86.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7478

• פינדר

6178

• יבגניפ

5966

• Night Driver

5079

פורסם
3. שינוי המדיניות האמריקאית כלפינו הוא יותר בגלל ה"אמריקאית" מאשר בגלל ה"כלפינו". אתה חושב שאם תמר זנדברג הייתה ראש הממשלה טראמפ לא היה מעביר את השגרירות לי-ם או מכיר ברמה"ג? מסופקני.

ברור שלא, נראה לך שטראמפ יודע איפה זה ירושלים או רמת הגולן?

הוא רצה לשפר את היחסים עם ישראל ועושה את מה שאומרים לו שעדיף, אם זנדברג הייתה אומרת לו שעדיף לעשות חרם על ההתנחלויות נראה לך שהוא עדיין היה בוחר להעביר את השגרירות לירושלים?

ושלא תבין לא נכון, אלה שתי פעולות חשובות, אבל יכול להיות שהיה עדיף לבזבז את ה"קרדיט" הזה על משהו אחר.

כחול לבן היא שמאל בערך כמו שהליכוד הוא מפלגה חרדית. היא מפלגת מרכז קלאסית עם חברים ש(מדינית וכלכלית) ימניים יותר מרוב חברי הליכוד וכאלה ש(כלכלית) שמאליים יותר מחלק מחברי מרצ. אבל אף פעם לא שמעתי אותם מתבטאים באופן שמאלי בנושאיים מדיניים/בטחוניים.

עפר שלח לא ידוע בתור נחבא אל הכלים, אולי פשוט לא הקשבת?

לגבי מצבו של השמאל, הוא באמת בכי רע. אבל הוא כזה לא כי הם מטורללים ו"חוברים" (אני אשמח אם תסביר לי מה זה אומר) למשותפת, אלא כי שוטפים לנו את המוח עם אפוקליפסה בטחונית, אז שמים בצד את החלומות על שווין, דאגה לחלשים וכל הנונסנס ה0מולני הזה ומצביעים הרבה יותר ימינה ממה שמתכוונים.

ממשלת מיעוט בתמיכת המשותפת? הכל על השולחן (זה לא אני, זה עפר שלח)

חלק גדול מהעולם התפכח משנות דור הפרחים ומבין שהחלומות על שוויון ודאגה לחלשים הם בדיוק זה - חלומות.

אין ולא היה שוויון, אין ולא הייתה דאגה לחלשים, רק שב-2019 לחלשים יש פייסבוק וטוויטר.

ומילא זה, אי השוויון הכי קיצוני היה תחת השמאל ולא תחת הימין.

ובנוגע לזה שמצביעים הרבה יותר ימינה ממה שמתכוונים? תרשה לי לגחך, אתה מוזמן לשאול ברחובות הערים מה הפתרון לסכסוך עם הערבים, תחזור עם התפלגות התשובות, ואני מנחש ש"להרוג את כל הערבים" יקבל מספר דו ספרתי של אחוזים.

ובעולם הפוליטי? אפילו הסמן האולטרא ימני שנפסל ע"י בג"ץ מיכאל בן-ארי לא אוחז בתפיסה כזו.

ולמה שממשלה אחרת לא תוריד במעט את מחירי הדיור או המיסים וכו' וכו'?

כי זה עולה כסף, ואני עוד לא ראיתי את המקור התקציבי לכל החגיגות הכספיות בתוכניות של כחול-לבן או של העבודה-גשר (למעט "מס עשירים") או המחנה הדמוקרטי.

לא שאני בעד הצד השני שבו אין תוכניות עם מקור תקציבי (הליכוד), אבל עדיין כדאי להפנים שמספסלי האופוזיציה תמיד קל לזרוק "נוריד את מחירי הדיור", "אפס מס על רכבים", "תחבורה ציבורית בחינם בפריפריה".

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
בס"ד

רמת החיים עלתה, איכות החיים לא ואפילו התדרדרה. הדוגמא הכי טובה לכך היא העובדה שאנחנו קונים יותר רכבים חדשים אבל גם עומדים הרבה יותר בפקקים.

הדמוקרטיה בליכוד היא עלה תאנה אחד גדול וכל עוד ביבי היו"ר היא גדלה עוד יותר. מי שרוצה להתמודד מול היו"ר בפריימריז הוגנים הוא בוגד?

לשלוח חברי ליכוד להצביע 100 ק"מ מהבית כי אמרו שיצביעו לסער זאת דמוקרטיה?

הליכוד היום כמעט כולו מצגת שווא בלי שום תוכן. זה נכון גם לגבי המצע. אני די בטוח שבין המשרתים של ביבי אין הרבה שיודעים מה עיקרי המצע, או חלילה, מהם חמשת הממים למשל.

זה נכון, השמאל היום מטורלל לגמרי. בשם ה PC הם פשוט עוורים לעובדות.

מצד שני, ביבי ומשרתיו קוראים לכל מי שלא תומך בהם שמאל.

בני בגין - שמאל, גדעון סער - שמאל, תקשורת - שמאל, מערכת המשפט - שמאל. אני משוכנה שאם מנחם בגין היה היום בליכוד גם הוא היה "שמאל" רק מהעובדה שהאיש לעולם לא היה מסכים עם פולחן האישיות של ביבי ועם הנהנתנות שלו.

שרון היה מסובך בדיוק כמו ביבי, אבל כשהיה צריך לצאת לחומת מגן הוא יצא. אולמרט כנ"ל ושלח מטוסים להפציץ את הכור בדיר אזור.

לביבי פשוט אין את זה.

הוא יהיר ואוהב את עצמו יותר מדי מכדי להורות על פעולות מהסוג הזה, כי הוא פוחד שזה יפגע בו פוליטית.

הוא לעולם לא "יקריב" את עצמו לטובת המדינה.

ברור שלא, אבל גם אם רק 1% מהתקציב ישנה כיוון, דיינו.

ביבי תמיד דיבר על האיש הרזה שסוחב את האיש השמן, אבל בעשור האחרון השמן רק השמין עוד.

כחול.

עריכה אחרונה על ידי SurfHigh

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

רותם, אין לי כוח להתחיל לצטט אבל אשמח אם תסביר לי איך כל האנשים שביבי מינה בשניה שהם לא איתו מיד הופכים לזבל?

גמוקרטיה פנים מפלגתית זו כותרת יפה אבל זה בולשיט. אתה תקנה mg במקום פרארי למשל כי ב mg עושים בחירות מי יהיה בעל תפקיד ובפרארי המנכל מחליט?

אתה לוקה חזק בתסמונת האישה המוכה. המצב יכול להיות הרבה יותר גרוע אז אמשיך לחטוף את המכותשהתרגלתי לחטוף.

ההבדלים בין כחול לבן והליכוד הם פרסןנליים וסיגנוניים בלבד. לצערי אין הבדל מהותי בתפיסות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בס"ד

.

בלי קשר לתמיכה פוליטית, בפן העובדתי (מה שפעם היה נקרא "אמת") - כחול לבן זו מפלגה עם מצע, בזמן שהליכוד לא מפרסמת מצע כבר שנים.

אבל זה לא מפריע לך מלכתוב דברי שקר - ואני מדגיש: אין כאן שאלה של מחלוקת פוליטית היות ואלו פשוט דברי שקר ברמה האובייקטיבית. אפשר לא להסכים עם המצע, אי אפשר לטעון שהוא לא קיים. אפשר לתמוך בליכוד, אי אפשר לטעון שהם מפרסמים מצע.

כאילו, אי אפשר כל עוד לאמת ולאינטגריטי יש איזושהי משמעות עבור פלוני. בעידן הנוכחי, לצערי הרב, אנשים רבים כבר לא מתעניינים בזוטות שכאלו.

ואתה עוד מדבר על צחוק ואירוניה? קטעים.

אגב אירוניה: אירוניה בעיני זה לזכור לכתוב בס"ד, אבל לשכוח לא לשקר בגוף ההודעה. זו, אירוניה!

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
רותם, אין לי כוח להתחיל לצטט אבל אשמח אם תסביר לי איך כל האנשים שביבי מינה בשניה שהם לא איתו מיד הופכים לזבל?

גמוקרטיה פנים מפלגתית זו כותרת יפה אבל זה בולשיט. אתה תקנה mg במקום פרארי למשל כי ב mg עושים בחירות מי יהיה בעל תפקיד ובפרארי המנכל מחליט?

אתה לוקה חזק בתסמונת האישה המוכה. המצב יכול להיות הרבה יותר גרוע אז אמשיך לחטוף את המכותשהתרגלתי לחטוף.

ההבדלים בין כחול לבן והליכוד הם פרסןנליים וסיגנוניים בלבד. לצערי אין הבדל מהותי בתפיסות.

לצערי זה נכון +-.

ההבדלים בין הליכוד וכחול לבן זה בעיקר במפלגות הלווין שלהן ולא במפלגות הללו עצמן (למעט כמה הבלחות כמו עפר שלח, יעל גרמן, אבי ניסנקורן, חיים כץ וכו').

אבל ככה זה עובד, המרחק בין רק ביבי לרק לא ביבי הוא לא רחוק בפועל.

כמו שהמרחק בין הפשיסטים לאנטי פשיסטים הוא לא רחוק בפועל.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בס"ד

את ההופכים לזבל הייתי מגדיר יותר בקטע של ללכלך עליו כאילו אין מחר וממש שניה לפני היית ה-בסטי שלו.

ביבי הוא לא כוס התה שלי, אבל מלכלכים עליו מושחת, בוגד נהנתן, כאילו כל אלו שהיו לפניו, היו מאמא תרזה וזה מה שמגעיל אותי.

בקונסטלציה היום, אתה רוצה 15 דקות של תהילה(או עד מדינה) ?, תטנף על ביבי, זה עלי לא מקובל.

כל מה שקשור אליו, אין חזקת חפות ואין כלום, יאללה אש חופשית.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם
ברור שלא, נראה לך שטראמפ יודע איפה זה ירושלים או רמת הגולן?

הוא רצה לשפר את היחסים עם ישראל ועושה את מה שאומרים לו שעדיף, אם זנדברג הייתה אומרת לו שעדיף לעשות חרם על ההתנחלויות נראה לך שהוא עדיין היה בוחר להעביר את השגרירות לירושלים?

ושלא תבין לא נכון, אלה שתי פעולות חשובות, אבל יכול להיות שהיה עדיף לבזבז את ה"קרדיט" הזה על משהו אחר.

ברור? שום דבר לא ברור. מה שקרה הוא מה שקרה. מאיפה הביטחון שזנדברג הייתה אומרת לו לעשות חרם על מוצרים מההתנחלויות? מאיפה הבטחון שהוא - בהיותו ימני - היה עושה מה שהיא אומרת לו? להציג את המחשבות/רעיונות/תפיסות/פנטזיות שלך כאמת המוחלטת זה אמנם טכניקת דיון מקובלת, אבל עלי היא לא עובדת.

עפר שלח לא ידוע בתור נחבא אל הכלים, אולי פשוט לא הקשבת?

עופר שלח אמר שצריך להחזיר שטחים? כי יש פער מאוד (מאווווווד) גדול בין להגיד ש"האופציה של ממשלת מיעוט היא אופציה" (לא "אנחנו רוצים/שואפים/עובדים על זה" אלא "היא אופציה") לבין אמירות שאפשר להגדיר כשמאל בטחוני.

ממשלת מיעוט בתמיכת המשותפת? הכל על השולחן (זה לא אני, זה עפר שלח)

חלק גדול מהעולם התפכח משנות דור הפרחים ומבין שהחלומות על שוויון ודאגה לחלשים הם בדיוק זה - חלומות.

אין ולא היה שוויון, אין ולא הייתה דאגה לחלשים, רק שב-2019 לחלשים יש פייסבוק וטוויטר.

ומילא זה, אי השוויון הכי קיצוני היה תחת השמאל ולא תחת הימין.

העולם לא התפכח מכלום, יש תנועת מטוטלת מימין לשמאל כל כמה שנים כשהעולם "מתפכח" מהטרנד הנוכחי ונמאס לו מהשיטה וכל הבלה בלה בלה הזה, ואז עובר למשהו אחר. עכשיו אנחנו "מתפכחים משמאל", בעוד 5-10-15 שנה "ימאס לנו ממלחמות".

ובנוגע לזה שמצביעים הרבה יותר ימינה ממה שמתכוונים? תרשה לי לגחך, אתה מוזמן לשאול ברחובות הערים מה הפתרון לסכסוך עם הערבים, תחזור עם התפלגות התשובות, ואני מנחש ש"להרוג את כל הערבים" יקבל מספר דו ספרתי של אחוזים.

ובעולם הפוליטי? אפילו הסמן האולטרא ימני שנפסל ע"י בג"ץ מיכאל בן-ארי לא אוחז בתפיסה כזו.

התכוונתי ששמאלנים מצביעים יותר ימינה.

כי זה עולה כסף, ואני עוד לא ראיתי את המקור התקציבי לכל החגיגות הכספיות בתוכניות של כחול-לבן או של העבודה-גשר (למעט "מס עשירים") או המחנה הדמוקרטי.

אל תדאג, כסף יש. צריך רק לדעת לאן לנתב אותו. כמו שמצאו מאיפה להביא כסף להעלאות של השוטרים (מטרה מכובדת, שלא יובן לא נכון), ככה אפשר למצוא גם מאיפה להביא כסף לתח"צ (לדוגמה).

לא שאני בעד הצד השני שבו אין תוכניות עם מקור תקציבי (הליכוד), אבל עדיין כדאי להפנים שמספסלי האופוזיציה תמיד קל לזרוק "נוריד את מחירי הדיור", "אפס מס על רכבים", "תחבורה ציבורית בחינם בפריפריה".

שוב, ללכת להגחכה ומחוזות הביזאר לא מחזק את הנקודות שלך, להיפך. אפס מס על רכבים? באמת? אולי מס שלילי וגם פיקנטו חינם לכל פועל?

פורסם
בס"ד

את ההופכים לזבל הייתי מגדיר יותר בקטע של ללכלך עליו כאילו אין מחר וממש שניה לפני היית ה-בסטי שלו.

ביבי הוא לא כוס התה שלי, אבל מלכלכים עליו מושחת, בוגד נהנתן, כאילו כל אלו שהיו לפניו, היו מאמא תרזה וזה מה שמגעיל אותי.

בקונסטלציה היום, אתה רוצה 15 דקות של תהילה(או עד מדינה) ?, תטנף על ביבי, זה עלי לא מקובל.

כל מה שקשור אליו, אין חזקת חפות ואין כלום, יאללה אש חופשית.

ללכלך עליו? ליברמן שהחליט לא להצטרף לממשלה עם חרדים זה "מלכלך"? מפכ"ל משטרה שחוקר טענות לשוחד זה "מלכלך"? יועמ"ש שמגיש כתב אישום כי החקירה העלתה שאכן יש יסוד סביר להניח שהייתה שחיתות זה "מלכלך"? גדעון סער שהוא אחד האנשים שמתנגדים הכי בנימוס ששמעתי בשנים האחרונות "מלכלך"? באמת?

אבל סבבה, זה לא משנה. כי אתה זורק דברים, חלקם (כמו שציין אור וכמו הלינק שצירפתי להודעה הקודמת שלי) הם פשוטו כמשמעו שקרים, וכשעונים לך אתה מתעלם וממשיך לפמפם את אותם דברים.

פורסם

הם כל כך מלכלכים עד שברגע שליברמן אמר שהוא לא ישב עם החרדים מיד הוא הפך לשמאל רק שהוא ידע לענות לביבי (האיש מקיסריה אומר לאיש מהתנחלות נוקדים שהוא שמאל).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ההתייחסות לליברמן כאל שמאל כל כך מגוחכת שכשנתניהו אמר את זה מישהו מהסובבים שם התפוצץ מצחוק (0:18). זה היה בתזמון כזה שההתפוצצות הזאת נכנסה גם בכל פעם ששידרו את זה אחר כך. זה היה פשוט פרייסלס.

[video=youtube_share;w3B7_RYZE_w]

פורסם
ללכלך עליו? ליברמן שהחליט לא להצטרף לממשלה עם חרדים זה "מלכלך"? מפכ"ל משטרה שחוקר טענות לשוחד זה "מלכלך"? יועמ"ש שמגיש כתב אישום כי החקירה העלתה שאכן יש יסוד סביר להניח שהייתה שחיתות זה "מלכלך"? גדעון סער שהוא אחד האנשים שמתנגדים הכי בנימוס ששמעתי בשנים האחרונות "מלכלך"? באמת?

אבל סבבה, זה לא משנה. כי אתה זורק דברים, חלקם (כמו שציין אור וכמו הלינק שצירפתי להודעה הקודמת שלי) הם פשוטו כמשמעו שקרים, וכשעונים לך אתה מתעלם וממשיך לפמפם את אותם דברים.

בס"ד

ליברמן זה אחד האנשים עם אינטגריטי של פינוקיו, הבן אדם(עד לתחילת הבחירות) היה החבר הכי טוב של החרדים, עשה איתם עסקים פוליטיים מפה ועד אורך הגלות, כדי לקושש קולות הוא והמפלגה עם המוטיבים האנטישמים שלו הלכו על אסטרטגיה של הכה את החרדים (כולם רואים את הסרטונים שקושניר מוציא ).

המפכל, זה לא אותו אחד עם פרשת המימד החמישי ופרשת צ' וניצב ריטמן?, מה נסגר שם? חוקרים.

כשזה מגיע לביבי, ממציאים עבירות תקדימיות כמו סיקור אוהד תמורת הטבות לוואלה ובזק, כאשר עו"ד דבורין שאל למה לא חילטו כספים מבזק וואלה בשווי של מיליארד! ש"ח (כמו מה שהפרקליטות בעצמה החליטה במקרים כאלו), פתאום נעצרים לרגע ואומרים, (שוב) נבדוק את זה.

היועמש של הממשלה שבעצמו מסובך עד מעל הראש בפרשת הרפז, החליט כל מיני החלטות שמה אני יגיד לך, לא הכי קשורות למציאות.

כנל לגבי שי ניצן שגם הוא מבקש לשפץ בקטנה את החוק שיתפר למידותיו ועקב כך הוא ירוויח מאות אלפי שקלים, זה מבחינת אנשים סבבה, אבל לשבת על נתניהו בגלל פיסטוקים?, בחייכם.

הפרקליטות נגועה בשחיתות והדבר היחיד שמציל אותה ואת כחול לבן, זה כל צווי איסור פרסום שהם מוציאים על ימין ועל שמאל.

עוד דבר שהוא סופר חשוב מבחינתי, להגיד שאני שקרן ועוד כותב בס"ד זה באמת מעליב.

אני יכול להגיד על עצמי שאני אכן לא תמיד בודק לעומק את העובדות ואם טעיתי אני התנצלתי בעבר ואני ימשיך להתנצל אם זה יקרה בעתיד.

היו אנשים שהעמידו אותי על טעותי בפוסטים אחרים, אני התנצלתי ולא המשכתי להתבצר בעמדתי, היו אנשים שכתבו שנפגעו מסגנון הכתיבה שלי, שוב התנצלתי בפניהם ואני לא מתבייש בזה, זה דבר שהוא מבחינתי א, ב.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

אתה שם לב מה אתה עושה?

בכל אחד מהמשפטים - שאלתי איך ליברמן/שיך/מדנבליט לכלכו על נתניהו ואתה מראה לי כמה הם לא בסדר בדברים לא קשורים לחלוטין. זו ההגדרה של "ספין". אתה חושב שליברמן היה חבר של החרדים והחליט שנמאס לו, זה "מלכלך על נתניהו"? אתה מבין מה קורה פה? לא מתייחסים לשאלות ורק מסתובבים וזורקים רפש לכיוונים אחרים ומקווים שהרפש שאני זורק יידבר יותר חזק מזה שאתה זורק.

לגבי "תמורת סיקור אוהד" - זה הספין הכי גדול בכל הסיפור הזה ומדהים אותי כמה אנשים, שאני תופס מהם אינטליגנטיים מאוד, נופלים בו.

[לכאורה]נתניהו הבטיח לאיש עסקים להעביר חוקים שיטיבו עמו אם אותו איש עסקים יתן לנתניהו מה שהוא רוצה. אמר איש העסקים "יאללה, מתאים. מה אתה רוצה? כסף? נדל"ן? מניות? שמפניות?" בתגובה אמר לו נתניהו "לא, אני רוצה בתמורה סיקור אוהד"[\לכאורה].

זה לא הופך את המקרה ללא שוחד, לא הופך סיקור אוהד באופן לא הוגן ללא שוחד. שוחד זה עסקת שיש בה "אתה תתן לי ואני אתן לך". מה נותנים, כמה ובאיזו תצורה - לא משנה.

אבל דבר אחד אי אפשר לקחת מביבי - הוא אחלה salesman ויודע למכור מים לדגים. אבל זה די הגיוני, כי הוא נכנס לפוליטיקה מתפקיד כאיש מכירות של רהיטים, שלא כמו הלוזרים הרמטכ"לים האלה מה"שמאל".

עריכה: אני, שלא כמו יבגני, לא אגיב לאמירה על האנטישמיות של ליברמן כדי לא לאפשר לספין לתפוס. כי עכשיו אתה תגיב לו על האם ליברמן אנטישמי או לא, והופ - שכחנו מהאמירה על "כולם מלכלכלים על ביבי".

פורסם

רותם, אז אתן לך עצה קטנה, ברשותך, בנושא עלבונות ושיח נעים: הזניית המושג 'אנטישמיות' לא תורמת לשיח בריא. יש אנשים בעולם שנפגעו מאנטישמיות אמיתית, כמו שאתה יודע. ועם כל הכבוד שאין לי לדרעי, או מקביליו האשכנזים, אען לי מספיק מילים, כדי לתאר את הנזק שהם עושים למדינה הזו. אני לא הייתי מצביע לליברמן, אבל אם לפחות הדתיים מכל הסוגים לא היו חלק אינטגרלי בכל ממשלה כאן, המצב שלנו היה יכול להיות קצת יותר טוב. אפילו עם ראש ממשלה חובב פיסטוקים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
עוד דבר שהוא סופר חשוב מבחינתי, להגיד שאני שקרן ועוד כותב בס"ד זה באמת מעליב.

אני יכול להגיד על עצמי שאני אכן לא תמיד בודק לעומק את העובדות ואם טעיתי אני התנצלתי בעבר ואני ימשיך להתנצל אם זה יקרה בעתיד.

היו אנשים שהעמידו אותי על טעותי בפוסטים אחרים, אני התנצלתי ולא המשכתי להתבצר בעמדתי, היו אנשים שכתבו שנפגעו מסגנון הכתיבה שלי, שוב התנצלתי בפניהם ואני לא מתבייש בזה, זה דבר שהוא מבחינתי א, ב.

בוא נעמיד דברים על דיוקם: לא אמרתי שאתה שקרן, אמרתי שאתה כותב דברי שקר בפוסט ספציפי - וזו כאמור אמת אובייקטיבית. כנ״ל הוספת הרישא והאירוניה בין האמונה בדיבר התשיעי ובין שבירתו שורות מעטות לאחר מכן עבור ויכוח פוליטי.

אין לך מה להיעלב מכך כמו שלסוס אין מה להיעלב כשמישהו טוען שיש לו ארבע רגליים, it is what it is.

אם זה יצא לך במקרה/בטעות, אפשר לקחת את דבריך חזרה - אאל״ט לא עשית זאת, כך שכל הסיפא של ההודעה שלך אמנם כתובה יפה רק שבמבחן התוצאה הנה מקרה בו לא ביצעת זאת למרות שכמה אנשים הפנו אותך לשקר אז ... מה זה אומר בעצם? תגיד לי אתה.

אציין שאני מאוד משתדל לא להגיע למחוזות אישיים בויכוחים בפורום (או בכלל) ולדבוק בטענות ולא בטוענים, לצערי גם אני חוטא בכך ולעתים בורח לי שלא לצורך (ואז אתנצל), הפעם זה לא קרה אז אנא ממך - את הספינים שמור לפוליטיקה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...