Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, Night Driver כתב:

יש הפגנה ומחאה ויש אלימות וקריאה לאלימות 

להוריד שלטון בכוח הזרוע והנשק או לקרוא לזה זו לא מחאה אלא טרור.

איך מסתדר מצד אחד זכות בסיסית ומהצד השני למנוע אותה מפעילי שמאל?

כי מה שהם עושים זאת קריאה לאלימות. אם הם היו מרימים שלטים וצועקים זה היה בסדר. ברגע שהם מפריעים לחיילים לאבטח יהודים ממחבלים זה רמה מעל מחאה

לפני שעה, farkash7 כתב:

החייל שהתבטא פוליטית נזרק לכמה ימים בכלא ואני מקווה שבהמשך גם יודח.

דובון האכפת לי בן גביר מיהר והמשיך להזריק פוליטיקה רעה לצבא בשם הפופוליזם הזול.

עם תוצאות אי אפשר להתווכח, המוני סתומים הצביעו לו. חבל רק על המדינה.

האם התבטאות פוליטית אסורה לחייל פשוט ומותרת לקצינים? 

לפני שעה, teyal כתב:

זה הטיעון הכי אדיוטי/אינפנטילי/מפגר/טיפשי של תומכי הכיבוש, ולא זה לא שאני חושב

האם העובדה הזאת נכונה או לא?

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 22 דקות, עדי-אל כתב:

כי מה שהם עושים זאת קריאה לאלימות. אם הם היו מרימים שלטים וצועקים זה היה בסדר. ברגע שהם מפריעים לחיילים לאבטח יהודים ממחבלים זה רמה מעל מחאה

אתה שם לב שעל אדם שתלש סמל מרכב של ראש ממשלה ואמר שכמו שהגיעו לסמל יגיעו אליו (וקצת אחרי זה הם הגיעו) אתה מגן ואנשים שאולי עושים פרובוקציות אבל לא קוראים ולא מפעילים אלימות פיזית הם רמה מעל.

בטח אתה גם מגן על ההתיישבות הצעירה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 3 דקות, עדי-אל כתב:

היא לא רלוונטית. ההנחה כאילו אם אנשים לבנים טובים יתנו לנייטיבז לנקות להם את הבית ולהכין להם חומוס או משהו אז הנייטיבז יהיו מרוצים ויסגדו ללבנים נכשלה כשלון חרוץ. ורמת החיים שלהם גם לא מעניינת אותי (ובטח שהיא לא מעניינת את הימין הדתי בישראל שמימלא מחכה למשיח). 

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

העובדה נכונה ביותר. בג'נין חיו הרבה יותר טוב לפני אינטיפדת 2000 מאשר היום, וכנראה היו חיים עוד יותר טוב כחלק ממדינת ישראל. אבל זה הרי לא יקרה, וכמו שיבגני כתב, הרווחה שלהם לא צריכה להיות מענייננו. 

• רעיון טוב! 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 54 דקות, עדי-אל כתב:

כנראה שנכונה, אבל ממש לא רלוונטית.

לפני כשעה, gadik6 כתב:

הדבר האידיוטי היחיד כאן זאת התגובה שלך. תבין קודם את הקונטקסט, אחרי זה תצא בהצהרות

אני הבנתי לחלוטין את הקונטקסט. בגדול להדיוטות הטיעון האידיוטי הולך ככה: אנחנו מספקים להם חיים הרבה יותר טובים מאחיהם בסוריה, אז שיסתמו את הפה וימשיכו להכין חומוס, טיח ושליכט ושלא יוציאו פיגועים.

פורסם
לפני כשעה, עדי-אל כתב:

האם התבטאות פוליטית אסורה לחייל פשוט ומותרת לקצינים? 

קודם כל יש הרבה דברים שלקצינים מותר לעשות ולחייל פשוט אסור לעשות. 

לגבי מה ששאלת היא אסורה באופן כללי.

אני חושב שאני מזהה את ההקשר שאתה מנסה לעשות וזה לא רלוונטי.

אם אתה רוצה משהו רלוונטי הרמטכ״ל נשאל לאחרונה בהקשר פוליטי והוא ענה שהוא לא מדבר על פוליטיקה, אז אם הרמטכ״ל לא מרשה לעצמו להתבטא בנושאים פוליטיים הייתי אומר שגם לחייל אסור…

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

היא לא רלוונטית. ההנחה כאילו אם אנשים לבנים טובים יתנו לנייטיבז לנקות להם את הבית ולהכין להם חומוס או משהו אז הנייטיבז יהיו מרוצים ויסגדו ללבנים נכשלה כשלון חרוץ. ורמת החיים שלהם גם לא מעניינת אותי (ובטח שהיא לא מעניינת את הימין הדתי בישראל שמימלא מחכה למשיח). 

היא רלוונטית לדיון - הפלשתינים ממש לא "מסכנים" כמו שמנסים להציג אותם, ובסך הכל הם חיים די טוב הודות לכיבוש. זה לא בא לטעון שהכיבוש "צודק" או לא.

גם כל הקונספט כאילו שהפלשתינים יפסיקו להתלונן על הכיבוש או לפעול נגד ישראל אחרי שיאפשרו להם להקים עוד דיקטטורה ערבית מפגרת בשטחי הרשות, זה לא יותר מאשליה אחת גדולה.

פורסם

הנקודה היא לא התלונות שלהם או איכות החיים שלהם. הנקודה היא עד כמה אנחנו צריכים או רוצים להיות אחראים להם מבחינת דין בינלאומי, ואני אפילו לא מתייחס לכל המשמעויות האחרות של העניין.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 18 דקות, gadik6 כתב:

היא רלוונטית לדיון - הפלשתינים ממש לא "מסכנים" כמו שמנסים להציג אותם, ובסך הכל הם חיים די טוב הודות לכיבוש. זה לא בא לטעון שהכיבוש "צודק" או לא.

למה אתה חושב שהם חיים יותר טוב מאזרח ירדני?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, gadik6 כתב:

היא לא רלוונטית לדיון. אולי גם באלג'יר חיו יותר טוב תחת השלטון הצרפתי - אני לא יודע. אבל אני יודע שהוא נגמר. 

לפני כשעה, gadik6 כתב:

גם כל הקונספט כאילו שהפלשתינים יפסיקו להתלונן על הכיבוש או לפעול נגד ישראל אחרי שיאפשרו להם להקים עוד דיקטטורה ערבית מפגרת בשטחי הרשות, זה לא יותר מאשליה אחת גדולה.

אני לא יודע מה יקרה ביום שהכיבוש יגמר. למען האמת אני בספק שיש סיכוי מינימלי לזה ודי בטוח שאנחנו צועדים למציאות שבה הם באמת יבקשו אזרחות ישראלית, כולל זכות הצבעה לכנסת, ויסורבו או לא. ואני יכול לחזור ולהגיד שוב שבזמן שאנחנו מתווכחים על מה יהיה אם, ה-סיבה ה-יחידה להעמקת השלטון הישראלי ביו"ש, בטח בדגש על התיישבות אזרחית, היא דתית. ומכיוון שאני לא אדם מאמין, קשה לי לתהחבר ליתרונות שבדהירה אל עבר מדינה דו לאומית מהים אל הירדן, שלא תצליח להיות לא יהודית ולא דמוקרטית די מהר.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני כשעה, gadik6 כתב:

ומי אתה שתחליט בשבילם אם להקים עוד דיקטטורה מפגרת או לא?

על סמך מה אתה שולל מהם את הזכות לבחור איך לסבול?

החיים מלאים בסבל בסופו של דבר, חופש לא מתבטא בבחירת תענוגות, הוא מתבטא בבחירת סבל. ההבדל בינך לבין מישהו בצפון קוריאה הוא זה שאתה בוחר איך לסבול, הוא לא.

עצם העובדה שאתה כופה את השלטון שלך על הפלסטינים, אתה מונע מהם לבחור את הסבל שלהם. אתה מונע מהם את הבחירה החופשית.

חוץ מזה, גם עכשיו הם לא בדיוק חיים תחת דמוקרטיה נאורה, אתה יודע.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 55 דקות, Night Driver כתב:

למה אתה חושב שהם חיים יותר טוב מאזרח ירדני?

למה אתה חושב שהם חיים פחות טוב מאזרח ירדני?

ובכל מקרה למה להשוות אותם דווקא לאזרח הירדני?   אפשר להשוות את התנאים שלהם לתנאים של תושבי עזה, כדי להבין שהכיבוש זה לא מה ש"דופק" אותם (ושוב, אני לא מדבר על האם זה "צודק" או לא, אלא רק על הסוגיה שהם מסכנים בגלל הכיבוש, כמו שחלקם אוהבים לטעון).

לפני 2 דקות, יבגניפ כתב:

אני לא יודע מה יקרה ביום שהכיבוש יגמר. למען האמת אני בספק שיש סיכוי מינימלי לזה ודי בטוח שאנחנו צועדים למציאות שבה הם באמת יבקשו אזרחות ישראלית, כולל זכות הצבעה לכנסת, ויסורבו או לא. ואני יכול לחזור ולהגיד שוב שבזמן שאנחנו מתווכחים על מה יהיה אם, ה-סיבה ה-יחידה להעמקת השלטון הישראלי ביו"ש, בטח בדגש על התיישבות אזרחית, היא דתית. ומכיוון שאני לא אדם מאמין, קשה לי לתהחבר ליתרונות שבדהירה אל עבר מדינה דו לאומית מהים אל הירדן, שלא תצליח להיות לא יהודית ולא דמוקרטית די מהר.

אתה מציג את זה כאילו אנחנו רוצים "לשלוט" בהם רק בגלל איזה חזון משיחי או אמונה דתית.

הסיבה העיקרית ל"שליטה" שלנו בשטחים היא בטחונית. ברגע שתוציא את הצבא משם אתה תקבל את עזה 2, רק במרחק יריקה מגוש דן.

לפני 6 דקות, vadim6385 כתב:

ומי אתה שתחליט בשבילם אם להקים עוד דיקטטורה מפגרת או לא?

על סמך מה אתה שולל מהם את הזכות לבחור איך לסבול?

על סמך זה שזה יפגע באינטרסים שלנו ועל סמך זה שאנחנו חזקים יותר.

פורסם
לפני 3 שעות, gadik6 כתב:

הם בהחלט יכולים למרר לנו את החיים

כמובן, היות ונכון להיום זו כמעט הדרך היחידה שלהם להשאר כסוגיה אצל הציבור הישראלי (כששקט "מדי" הציבור לא מתעסק בהם), אין ממש ממה להתפלא. הבעיה שלהם היא שישראל כ"כ שנות אור קדימה מבחינת פיתוח, שאין להם כמעט דרך לעשות את זה אפקטיבית. ההשוואה בין כמה שהישראלי הממוצע מוטרד מהכיבוש, לעומת הפלסטיני, היא מגוחכת - לאחרון אין יכולת תנועה אנרגיה ומסחר, לא פעם ב- אלא ליטרלי כל החיים. 

וכן הם אשמים בהכל וכו', זה לא משנה, כשאתה משתלט לצמיתות על החניה של השכן שלך כי הוא פותח עליך את הדלת, זה לא עושה אותך לצודק גם אם הוא באמת דגנרט חסר תקנה. 

לפני 3 שעות, gadik6 כתב:

אגב, אתה עברת לאחרונה לארה"ב, לא?   שם זה באמת מפחיד

עוד תגובה אישית... רגע, זה לא אתה שכתב בשרשור אחר ביקורת על שיח לא ענייני? 

בכל אופן, אם אזרום לרגע עם הירידה לתגובות אישיות: צר לי שהנסיון שלך להתרלקש לא צלח, לא כ"כ ברור לי למה ניסית בהינתן שכ"כ מפחיד פה בארה"ב השמנמנה והמדוכאת..? מבלבל מאוד!

תשתדל לייצר ערך ואולי ייפתחו לך הזדמנויות בעתיד, אולי אז גם תכנס קצת יותר בעובי הקורה ותלמד דבר או שניים על השוואות. אולי לא 🙂

במאמר מוסגר אני מוכרח להודות שתגובות אישיות זה כמו להחליף שמן ברכב, רגע אחרי שאתה מסיים אתה מתחרט שנכנסת לזה ורק רוצה לשטוף ידיים... שיהיה בהצלחה גדי, נתראה אף פעם ❤️

• מצחיק 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 27 דקות, gadik6 כתב:

על סמך זה שזה יפגע באינטרסים שלנו ועל סמך זה שאנחנו חזקים יותר

גם אתה פוגע באינטרסים שלהם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 1 דקה, vadim6385 כתב:

גם אתה פוגע באינטרסים שלהם.

זה לא אותו הדבר... זה בסדר כש*אתה* פוגע באינטרסים של השכן, זה לא בסדר כשהוא פוגע בחזרה. מנטליות קריוקי. 

ככתוב בתורה: "תעשה לחברך מה ששנוא עליך מספיק זמן עד שהוא ילמד לא לעשות לך כלום בחזרה, זה עובד כל פעם אחי בדוק" 

• מצחיק 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...