Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אפשר לסכם את ההפסד המוחלט או הביביסטים כאן צריכים עוד רגע? אולי עוד 5 שנות ביבי כדי להבין שהאיש מכר את בטחון ישראל, שוב ושוב ושוב ושוב?! 

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם

השאלה עכשיו איך ימשיך הקמפיין. אם לבנון ואיראן מחוץ לתחום, על מה יוציאו את העצבים? על עזה? תימן? הסמול?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, Supertigre כתב:

אז אפשר לסכם את ההפסד המוחלט או הביביסטים כאן צריכים עוד רגע? אולי עוד 5 שנות ביבי כדי להבין שהאיש מכר את בטחון ישראל, שוב ושוב ושוב ושוב?! 

אם באמת זה ההסכם וכנראה שכן, זה ממש תוצאה גרועה.

אבל תסתכל גם על המאקרו, החלופה היתה איראן גרעינית תוך שנים בודדות.

לדעתך עם בהינתן ההסכם הגרוע כעת, היה עדיף לוותר על המלחמה הזו?

אני לא בטוח בכלל שאם היינו תוקפים לבד היינו מגיעים לתוצאה טובה יותר, לא מבחינת כח אש ובוודאי לא מבחינת יירוטים. וכמות הםגיעות כאן הייתה עולה דרמטית.

יכול להיות שמהר מאוד היינו מפציצים מטרות כואבות באמת לאיראן כמו תשתיות ונפט, אבל כנראה שהעולם היה בוחם אותנו כי הם מפציצים את התשתיות של השכנים שלהם בתגובה

אני לא סגור על זה אבל עדיין זה היה עדיף מכלום.

מבחינה צבאית אנחנו במקום הרבה יוצר טוב אבל מדינית אנחנו מסונדלים יותר מפעם השאלה מה יותר שווה לטווח הארוך.

עריכה אחרונה על ידי yd b-4
פורסם

באירן היה, לפי הדיווחים, משטר מתנדנד ומחאות נרחבות של העם האירני. בסיום המלחמה, המשטר האירני מכתיב הסכמים לטראמפ ולישראל ומקבל נתיב לשיקום כלכלי.

האם זה היה עדיף מכלום? אם נחיה אולי גם נראה.

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

זה יכלתי להגיד לך מההתחלה. לא משנה איך זה ייגמר הימין הביביסטי יגיד שזה עדיף על כל אופציה שמישהו אחר היה עושה איזשהו משהו אחר.

ממש קוד למפגרים.

ציטוט

for n=1 to ∞

if PM='BIBI' than X=Situation

else X=(Situation-1)

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 2
  • מצחיק 1
פורסם
לפני כשעה, yd b-4 כתב:

החלופה היתה איראן גרעינית תוך שנים בודדות.

העבודות הן אחרות. איראן לא הייתה רצה לגרעין אם ביבי לא היה גורם לטראמפ לצאת מההסכם. אמנם היה צריך להתמודד עם הגרעין של איראן בהמשך (2030) אך זו עבודה. 

הרסת שברת חיסלת, נכון, אבל בסוף, מה התוכן? איראן תקבל עכשיו המון כסף, המון, תוכל לשקם את כל מה שהיא רוצה ואין עליה שום מגבלה לפי ההסכם, כולל שיקום מלא לחיזבאללה, ייצור לא מוגבל של טילים ועוד ועוד. למעשה, כמו חמאס, ביבי העניק לחיזבאללה חסינות. 

• אהבתי 1
פורסם

לא התנדנד בכלל. לא צריך פוזיציה בכל דבר.

בסיכום המלחמה - איראן, מדינה עם שטח עצום וערימות נפט ותמיכה רוסית ותמיכה סינית - נותרה על כנה כי אין כזה דבר להכריע מדינות כאלה באמצעות הפצצות.

בצורת / כלכלה / פנים - ללא שינוי בינתיים.

מה שכן השתנה -

1. חי"א ומערכות נ.מ. לא קיימים (משמעותי) ומנהיגים שלא מסתובבים בגלוי ברחוב.

2. המפרציות מתחילות לשלם בעצמן על חימוש/התגוננות (וזה שינוי כלכלי משמעותי שמשנה לגמרי את מפת ההשקעות שלהן), נגמרה המטרייה של הדוד סאם.

מה לא סגור -

3. ישראל פועלת סוף כל סוף בקרקע לבנונית.

יש שינויים.

לפני 14 דקות, Supertigre כתב:

איראן לא הייתה רצה לגרעין אם ביבי לא היה גורם לטראמפ לצאת מההסכם.

שטות גמורה שקר גס.

עוד פעם - אתה קושר את ביבי לכל מה שמתרחש ביקום. איראן התקדמה לגרעין כי שיעים.

לא ביבי לא טראמפ אפילו לא אל יהוד.

• רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני שעתיים, yd b-4 כתב:

אבל תסתכל גם על המאקרו, החלופה היתה איראן גרעינית תוך שנים בודדות.

מה שהאיץ את המירוץ האירני לגרעין זו היציאה החד צדדית מהסכם הגרעין ללא שום אלטרנטיבה.

ואת זה לא רק אני אומר (למעשה אמרתי את זה כבר ביציאה מההסכם) אלא כל גורמי המודיעין בעולם.

לפני 29 דקות, hans כתב:

מה שכן השתנה -

1. חי"א ומערכות נ.מ. לא קיימים (משמעותי) ומנהיגים שלא מסתובבים בגלוי ברחוב.

נכון להרגע. האירנים לא טיפשים ומהר מאוד יהיו מערכות חדשות שמבוססות על הלקחים של המלחמות.

לפני 29 דקות, hans כתב:

2. המפרציות מתחילות לשלם בעצמן על חימוש/התגוננות (וזה שינוי כלכלי משמעותי שמשנה לגמרי את מפת ההשקעות שלהן), נגמרה המטרייה של הדוד סאם.\

ואיפה זה משרת אותנו?

לפני 29 דקות, hans כתב:

מה לא סגור -

ומה זה נותן לנו חוץ מלהגיד שיש לנו גדול?

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 33 דקות, hans כתב:

תחת מגבלות שמוכתבות על ידי טראמפ שנכנע לאיראן. נכון להיום זה לא נראה טוב.

לפני 33 דקות, hans כתב:

יש שינויים.

שטות גמורה שקר גס.

עוד פעם - אתה קושר את ביבי לכל מה שמתרחש ביקום. איראן התקדמה לגרעין כי שיעים.

לא ביבי לא טראמפ אפילו לא אל יהוד.

בקו התחתון מצבנו היום פחות טוב מאשר לפני חצי שנה. היחסים עם טראמפ בקנטים (זה יכול להשתנות ברגע לכאן ולכאן. החשוב הוא שאין על מי לסמוך), המשטר האיראני מרגיש על הגובה (שוב, טראמפ שנכנע לנפט. כנראה שאם היה ממשיך עוד 24-48 שעות ומפציץ כמה שדות נפט המצב היה יותר טוב וגם מחירי הנפט לא היו נפגעים לטווח ארוך כי ממילא היצוא של איראן היה מוגבל) - אבל האיש קצר רוח ולא צפוי. ואני כבר לא מדבר על הכישלון של נתניהו במדיניות הפנים, שגם הורסת את המדינה וגם נותנת נשק לשונאינו בחוץ.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 9 שעות, פינדר כתב:

טראמפ אף פעם לא מישהו לריצה למרחקים ארוכים.

לפי חלק מהמקורות, נתניהו שיכנע אותו שהמשטר האיראני ייפול מהר. זה לא קרה כידוע. ועכשיו הוא מחפש את הדרך החוצה.

לפי מקורות זרים הכורדים צוידו בנשק והיו אמורים לצאת למתקפה קרקעית אשר נבלמה על ידי טראמפ בהשפעה של ארדואן.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 39 דקות, hans כתב:

חי"א ומערכות נ.מ. לא קיימים (משמעותי) ומנהיגים שלא מסתובבים בגלוי ברחוב

אחרי חודשיים היינו צריכים להפציץ שוב משגרים,הם ישקמו.

לפני 40 דקות, hans כתב:

2. המפרציות מתחילות לשלם בעצמן על חימוש/התגוננות

מה זה מעניין אותך/אותי/מישהו?

לפני שעתיים, yd b-4 כתב:

לדעתך עם בהינתן ההסכם הגרוע כעת, היה עדיף לוותר על המלחמה הזו?

חד וחלק כן.

לפני 9 דקות, sperial כתב:

כנראה שאם היה ממשיך עוד 24-48 שעות ומפציץ כמה שדות נפט המצב היה יותר טוב וגם מחירי הנפט לא היו נפגעים לטווח ארוך כי ממילא היצוא של איראן היה מוגבל

הבעיה היא לא הייצוא של איראן, אלא של השאר, וששיקום התשתיות יקח זמן ארוך.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 3 דקות, David32 כתב:

אם הם יקנו נשק ישראלי אז זה טוב לכלכלה. כמובן צריך להיות זהיר, שלא יתהפכו עלינו.

לפני 3 דקות, David32 כתב:

הבעיה היא לא הייצוא של איראן, אלא של השאר, וששיקום התשתיות יקח זמן ארוך.

אם היצוא האיראני ממילא היה מוגבל מאוד, למה ששה ישפיע ברמת העולם ששותה מפט ממקורות אחרים? כמובן בתנאי שלסעודיה ולמפרציות יש דרך אחרת ליצוא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 6 דקות, David32 כתב:

זה פתח לבריתות חדשות באזור שלנו.

אפשר להגיד שזה הפוטנציאל לדבר טוב היחיד שיצא מכל הפארסה הזאת.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 38 דקות, Night Driver כתב:

מה שהאיץ את המירוץ האירני לגרעין זו היציאה החד צדדית מהסכם הגרעין ללא שום אלטרנטיבה.

לחזור על אותו שקר שוב ושוב לא יהפוך אותו לאמת.

הפעמים היחידות שבהן הגרעין התעכב באיראן התרחשו כשישראל -

1. הפעילה וירוס בצנטריפוגות

2. חיסלה מדעני גרעין

3. תקפה בפועל

האיראנים המשכיו לפתח גרעין באין מפריע בכל שלב שהוא וגם תוך כדי הסכמים וגם עם "ביקורים של צוותי פיקוח". אם כבר עדויות, אז יש עדויות מהאיראנים עצמם על איך ש"עבדו על הפקחים" - פשוט מעבירים את האוראניום למקום אחר בלי לספר שעבר לשם. 

עוד מעט תגיד לי שניצחו את היטלר עם הסכמים ופיקוח.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...