Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 32 דקות, DareDevil כתב:

לא הוא מימן אלא קאטר. 

הקטארים ביקשו מביבי שיחתום על מסמך שהוא מאשר להם להעביר כסף לחמאס שאחרי זה לא יבוא בטענות והוא חתם... בניגוד לפתאים כאן הם מכירים את הבנאדם...

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 43 דקות, פינדר כתב:

אתה עושה מעצמך צחוק.

אני עדיין מחכה להסבר למה הטענה של אבישי לגבי זהות המחבל יותר "חזקה" מטענה של כל עיתונאי או עורך דין אחר.

אגב, לעניין הטענה שהמחבל מפרשת שדה תימן לא יכול להיות נוחבה כי הוא שוחרר - אחרי שגילינו שהפרקליטה הצבאית הראשית מזייפת חקירה, משקרת לבגצ ומנהלת קנוניה עם בכירי הפרקליטות, אני לא אתפלא אם שחרור המחבל הזה ספציפית לא היה "מקרי".

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • רעיון גרוע 1

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, gadik6 כתב:

אני עדיין מחכה להסבר למה הטענה של אבישי לגבי זהות המחבל יותר "חזקה" מטענה של כל עיתונאי או עורך דין אחר

מה אתה מאמין לעיתונאים? תאמין ל"גורם ישראלי". ממה שידוע לי בעסקאות האחרונות ישראל סירבה לשחרר מחבלי נוחבה שהשתתפו בטבח 7 באוקטובר.
הנה מה אמר "גורם ישראלי", מעניין מי זה...
https://www.ynet.co.il/news/article/r1jpcovall
רוצה מסמך יותר רשמי? הנה המתווה: https://www.gov.il/he/pages/dec3396-2025
שומט את כל הבולשיט שהאכילו אותך אבל מה לעשות זו כנראה המציאות. או שהוא לא היה מחבל כזה בכיר וב7 לאוקטובר הוא ישב בכלל בבית ושיחק טאקי.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 5 דקות, gadik6 כתב:

אני עדיין מחכה להסבר למה הטענה של אבישי לגבי זהות המחבל יותר "חזקה" מטענה של כל עיתונאי או עורך דין אחר.

מחכה להסבר מה באג׳נדה של גרינצייג, גורם לו להיות מוטה לטובת הפרקליטות הצבאית.

מה האינטרס שלו פה? מה המוטיבציה שלו לשקר?

לפני 7 דקות, gadik6 כתב:

הוא שוחרר

מי קבע לדעתך את שמות המשוחררים בעסקה? הפצ״רית או גבי גזית? אולי אהוד ברק?

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 9 דקות, gadik6 כתב:

חבר, עורך הדין שאתה הבאת הוא עורך הדין של אחד הנאשמים, לא?

אם אתה לא מבין למה הדיעה שלו פחות נחשבת בדיון, אין איך להסביר לך.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 17 דקות, farkash7 כתב:

מה אתה מאמין לעיתונאים? תאמין ל"גורם ישראלי". ממה שידוע לי בעסקאות האחרונות ישראל סירבה לשחרר מחבלי נוחבה שהשתתפו בטבח 7 באוקטובר.

בדיוק, שהשתתפו בטבח. אגלה לך סוד, לא כל מחבלי הנוחבה השתתפו ב7 באוקטובר. המחבל מהפרשה נעצר ברצועה במהלך התמרון.

כמו שכתבתי שוב - אין שום הוכחה מה הוא או לא היה. יש טענות חסרות ביסוס עובדתי, לכאן ולכאן.

לפני 10 דקות, פינדר כתב:

מחכה להסבר מה באג׳נדה של גרינצייג, גורם לו להיות מוטה לטובת הפרקליטות הצבאית.

מה האינטרס שלו פה? מה המוטיבציה שלו לשקר?

בקיצור אין לך דרך להוכיח שהכתב "שלך" יודע יותר, אבל זה לא הפריע לך לספר איך אני מפיץ פייק ניוז של כל מיני מסיתים, כשלך אין שום הוכחה או טיעון נגדי, פרט לפוסט של עיתונאי אקראי.

• רעיון גרוע 1
  • משעמם 1

פורסם
לפני 2 דקות, gadik6 כתב:

בדיוק, שהשתתפו בטבח. אגלה לך סוד, לא כל מחבלי הנוחבה השתתפו ב7 באוקטובר. המחבל מהפרשה נעצר ברצועה במהלך התמרון.

ומה עם הדם על הידיים?

image.png.7ce3fb011ea2df7ddf362a12f2dc5236.png

פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, stx כתב:

ומה עם הדם על הידיים?

image.png.7ce3fb011ea2df7ddf362a12f2dc5236.png

מה איתו?   על המחבלים מהלינץ' בחיילים ברמאללה שמעת?

פורסם (נערך)
לפני 29 דקות, gadik6 כתב:

כשלך אין שום הוכחה או טיעון נגדי, פרט לפוסט של עיתונאי אקראי.

נשמה, זו הטענה של המדינה, של הצבא ושל כל עיתונאי סביר שטרח לעיין בנתונים. המחבל זוהה בשמו ובתפקידו, על ידי חוקרי המודיעין והשבכ. בחרתי להביא את הציטוט של גרינצייג כי הוא לא נחשד על ידי אף אדם עם iq דו ספרתי, כמוטה לטובת מערכת המשפט האזרחית או הצבאית, או ככזה שיש לו אג׳נדה נגד חיילים כלשהם.

אתה לעומת זאת טוען שהוא נוח׳בה שהם המקבילה החמאסית לסיירת מטכל או השייטת. אפשר לדעת מה המקור לטענה הזו? איזה גורם רשמי טוען את זה? או שכולם כולל כולם, החליטו להציל איש נוח׳בה רק כדי להפליל את החיילים של כח 100? שזה הגיוני בערך כמו האפשרות שאדם עם 7 צלעות שבורות ונקב בריאה ידחוף לעצמו סכין לישבן.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 46 דקות, gadik6 כתב:

ההגדרה הרבה יותר רחבה מזה ומדברת על "עצורים מרצועת עזה שלא היו מעורבים באירועי 7.10.2023...", גם אם הוא תיכנן את האירוע וישב בבית הוא מעורב. גם אם הוא החזיק חטוף הוא מעורב. אם הוא נלחם בצה"ל לאחר מכן הוא גם מעורב.
אם הוא מחבל נוחבה בכיר -> הוא מעורב.
אחרת הוא לא נוחבה ולא בכיר.

פורסם

אני רק שאלה. 

לפני זמן מה, היה בחדשות הרבה דיבורים על זה שרצו לחקור שוטר בכיר, ואשתו החליטה לזרוק את הטלפון שלו לים. 

מעניין, לא ראיתי מתנדבים אצים-רצים לחפש את המכשיר מתוך שליחות, תחושת צדק, תחושה של "המעשה הנכון" או משהו. 

לא שמעתי על זה בכלל. 

פשוט, הוא בים, הסיפור נגמר. 

יש חשד שהטלפון של הפצ"רית הושלך לים. 

מתנדבים, נשמות טובות, שלל אנשים ישרים ואידיאולוגים באו לעזור בחיפושים עם גלאי מתכות ובלגאן שלם

אה, אולי גם כי רצה שמועה עיקשת בפייסבוק שיש פרס כספי גבוה (100,000 ש"ח למי שימצא), שאני תוהה מי הוציא את הפרס הזה החוצה כדי לסייע בחיפושים ולעזור לעשות צדק. 

תמונה להמחשה: שמועה עיקשת.

image.thumb.png.21264bbacf1b85e8046aa501ede32f6d.png

תקראו לי אדיוט, אבל אני רוצה לחיות במדינת חוק. כן, חוק אחד. יחיד. לכולם. שווה בשווה. 

לא חוק אחד לחלק מהעם וחוק שממציאים ומשנים ומעדכנים ותופרים בהתאם לעבריין שעבר על החוק.

אותו הדבר לגבי אכיפה. 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 4 שעות, farkash7 כתב:

הקטארים ביקשו מביבי שיחתום על מסמך שהוא מאשר להם להעביר כסף לחמאס שאחרי זה לא יבוא בטענות והוא חתם... בניגוד לפתאים כאן הם מכירים את הבנאדם...

טוב לדעת, כי חשבתי בתמימות שזה היה סוג של הסכמה בע"פ..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 9 דקות, ברווז כתב:

תקראו לי אדיוט, אבל אני רוצה לחיות במדינת חוק. כן, חוק אחד. יחיד. לכולם. שווה בשווה. 

לא חוק אחד לחלק מהעם וחוק שממציאים ומשנים ומעדכנים ותופרים בהתאם לעבריין שעבר על החוק.

אותו הדבר לגבי אכיפה.

במדינה עם שלטון מושחת זה לא קיים. וזה בדיוק מה שאנחנו. מדינה שהשלטון שלה מושחת. 

איזו אבן שלא מרימים מגלים שחיתות ורקבון. מימין ומשמאל. חילוניים ודתיים. פשוט גועל.

הנה, כולם קפצו שהנה עוד אחד מה"חונטה" נפל יחד עם אישתו. ומה מתברר - שגם מקורב לליכוד בקלחת ויש חשד גם על 2 שרים מהליכוד.

המצב פה קשה. קשה מאוד. 

מכוונים פה למדינה ללא מנהל תקין שקריטריונים ונהלים אלו המלצה בלבד ואנחנו ממש לא רחוקים משם.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 שעות, פינדר כתב:

שזה הגיוני בערך כמו האפשרות שאדם עם 7 צלעות שבורות ונקב בריאה ידחוף לעצמו סכין לישבן.

רק אומר שיכול להיות שהיה פה מעשה עינוג לפני שנשברו צלעות ונקב בריאה.

לפני 3 שעות, farkash7 כתב:

אם הוא מחבל נוחבה בכיר -> קפץ דרך חישוק אש

תיקנתי לך

לפני 19 דקות, ברווז כתב:

image.thumb.png.21264bbacf1b85e8046aa501ede32f6d.png

תאורטית אם מישהו באמת מצא את הטלפון, הוא יכול לדרוש לקבל את הכסף. אם באמת יש דרך לקבל הצהרה של הבחור לגבי הפרס שהוא הציע ואיזה תנאים צריך לעמוד בהם..

לפני 6 דקות, asix כתב:

אנחנו ממש לא רחוקים משם.

אנחנו כבר..😂

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 18 שעות, יבגניפ כתב:

שמע, באמת, זה לא פחות ממדהים להסתכל מהצד על אנשים כמוך. אתם חיים בעולם מרתק. חצי מהמדינה, גנרלים, יועצים, פקידים, כולם חברים במסדר סודי אנטי ציוני שפועל למוטט את המדינה. מול זה רק המלך ביבי ועוד כמה יכולים. למרות שהם מנסים להכשיל אותו בכל פעם מחדש. אבל הוא מצליח. 

אשכרה בעולם שלכם זה הגיוני וסביר שמישהי שהקדישה 30-40 שנה מחייה לשירות צבאי בכלל התגייסה מלכתחילה כדי לפגוע במדינה ובביבי ובכם. זה יותר סביר מזה שחיילים ערסים דחפו סכין לתחת של איזה חמאסניק אקראי. למרות שאצל כולכם גם בכלל הצבעה על זה שיש משהו פגום במעשה כזה זה חמלה לא הגיוני לנוחבות - כלומר המעשה מוצדק. ורק לכם, לאלוהים ולמלך ביבי הסברים איך יכול להיות שהמעשה גם נתפס כלגיטימי, וגם אין שום סיכוי אבל שום סיכוי בעולם שהוא קרה, וזה המצאה של אלופה בצהל, שפשוט החליטה לפעול נגד הגוף שהיא משרתת כל חייה הבוגרים.

זה היה יכול להיות מצחיק, אם לא הייתי צריך להזכר לרגע במציאות, שבה אתה ודומיך אשכרה קובעים את גורל המדינה הזו, ותמשיכו להצביע לביבי ואחכ לבן שלו, לא משנה מה יקרה פה, עד שהאחרון יכבה את האור (אם עוד יהיה אור לכבות).

הבעיה שלך שאתה מתייחס לביבי כמלך...

אם כל מה שנותר לך לומר על אשה עבריינית שאמונה על שלטון החוק, ביבי המלך אז באמת אין תרופה.

זה לא רלוונטי מה היא עשתה בחייה, גם ואנונו שירת את המדינה בעבר...

וכן, האמת עגומה, ישנם אנשים במדינת ישראל שבכדי לשנות את הדמוגרפיה כלשון שקמה ברסלר, או שתוצאות הבחירות לא תתקבלנה מוכנים לשרוף את המדינה את הצבא והכלכלה. הם יכולים להיות אנשים פשוטים פרופסורים או בעלי תפקיד שלטוני אחר.

זאת האמת וזאת המציאות שאתה מתכחש לה.

המעשה שלא היה לא נתפס כלגיטימי, אבל ישנם דרכים לטפל בו ללא שחיילי צהל או סתם אזרחים יפחדו להסתובב בעולם.

ולהאמין למחבל לפני חייל מילואים ובכלל לשדל מחבל להתלונן כנגד חייל זה פשע מוסרי וערכי, לא פחות מהמעשה של החייל אם בכלל היה.

הליקוי המוסרי של הפרקליטה היא בדיוק הליקוי המוסרי שלך - שבודאי סביר שהערסים - שבמילואים לשמור על התתי אדם האלה יאנסו אותם. הליקוי המוסרי הנ"ל מוכח בעבירות החמורות לדרגתה שהיא ביצעה.

ובכלל למה הם שיחררו את המחבל לפני כמה שבועות?! כעת בכלל לא ניתן להאשים אותם.

אתה חי בעולם מדומין שביבי מלך ויש לו שפחות... ולא היא - אנשים רואים אותך את שקמה ואת מציתי הפחים ולא מוכנים להזדהות עם הדבר הרקוב הזה.

• רעיון גרוע 1
  • מצחיק 1
  • תוכן חדש...