Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בין מלחמה להשמדת חמאס לבין ערימות של תינוקות וקריאות של פוליטיקאים לרצח עם, יש מרווח אדיר. מי שחושב שאפשר לקיים חברה בריאה, כשמיטב בניה נשלחים לבצע הרג המוני, הוא טועה.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, פינדר כתב:

כשמיטב בניה נשלחים לבצע הרג המוני, הוא טועה

דמגוגיה בגרוש.
אף אחד לא שולח חיילים עם משימה "לבצע הרג המוני" כי אם כן היינו חופרים תעלות, מעמידים אנשים בשורה ויורים כמו אתה יודע מי על בסיס קבוע, מספרי הקורבנות היו אחרים לגמרי והמלחמה הייתה נגמרת מזמן.
מלחמה היא לא סטרילית, מלחמה היא לא נקיה, בטח במתאר של עזה. חיילים הם לא רובוטים, ותהיה בטוח שאחרי כל כך הרבה זמן בסבבי מילואים בעזה לא מעט מהם איבדו את זה ואני לא מדבר בכלל על כאלה שהגיעו דפוקים מהבית.
עדיין המרחק בין זה לבין מה שאתה כותב או מה שיאיר גולן אומר הוא גדול.

אני לא מצליח להבין מה אתה מציע? לעזוב את עזה, במקרה הטוב לקבל את כל החטופים ולתת לחמאס להיבנות מחדש? כי אם לא גם אם סדר הפעולות יהיה שונה והחטופים יחזרו אתה תצטרך לחזור לשם ולהמשיך באותה כתישה עד שהחברה יכנעו ללא תנאי.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

גולן כבר הוציא הבהרה הגיונית, מלכתחילה היה לי ברור שזו כוונתו.

חבל שפלט את הניסוח המטומטם.

@farkash7 הבעיה היא שהאירופים חושבים כמו אירופים של שנות ה-60 עם אהבה ושלום שמימי, ועד שייפול להם האסימון אנחנו נשלם את המחיר. ובהתנהלות המפגרת של ממשלת ישראל מצבנו מחמיר מיום ליום. כשהבן 7 וחברו עם הצמות צווחים כל הזמן כמה שהם שמחים להרוג ערבים העולם מגיב.

• אהבתי 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עד שייפול להם האסימון אנחנו נשלם את המחיר ככה או ככה.
אם נעזוב את עזה בשקט נשלם את המחיר, ראינו את זה.
אם נדאג לפרז את עזה נשלם את המחיר גם, אבל לפחות לא ישחטו פה משפחות בבית שלהם.
אני מעדיף את האופציה השניה.

פורסם
לפני 38 דקות, פינדר כתב:

זה הניצחון הכי גדול שלהם. וזה ההפסד הכי גדול שלנו.

שהפכנו להיות סתם עוד גרסה של אלקעידה יהודית במזה״ת.

אני דווקא מקווה שזאת הקדמה לשינוי מחשבתי שהתקבע במערב מאז מלחמת העולם השניה. קצת לתת למוות להיות חלק מהחיים. אז אנשים מתים... הכול עיניין של גישה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 7 דקות, David32 כתב:

מאז מלחמת העולם השניה. קצת לתת למוות להיות חלק מהחיים. אז אנשים מתים

במלחמת העולם השנייה אירופיים חיו בסבבה עם מחנה ריכוז ליד הכפר.

לפני 31 דקות, farkash7 כתב:

ולתת לחמאס להיבנות מחדש?

לא. תפסיק להגדיר אותו כנכס ותביא חלופה שלטונית כמו הרשות. שגם אותה כמובן צריך להגביל מבחינת כח וחימוש.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

גם אוקראינה לא הספיקה כדי שייפול לאירופים האסימון. והרומנטיזציה של הערבים השחומים שנודדים במדבר היא עניין ישן מאוד (לא יודע עד כמה חזקה היום, אבל "פלסטינאים מסכנים" זה מוטיב חזק כבר עשורים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 35 דקות, פינדר כתב:

לקיים

לא חושב שהיה מצב כזה, לאורך זמן, בהיסטוריה הקצרה של מדינת ישראל, ע"ע מספר המלחמות/סבבים/אירועי טרור. 

החרב היא חלק מהנוהל מה שנקרא. זה שיש תרבויות אחרות במערב שקצת "שכחו" לא אמור להשפיע על קבלות ההחלטות בישראל.

--

ככל שעובר הזמן אני יותר ויותר משתכנע שהכיוון שאליו מכוונים הוא להפוך את עזה לאזור שאי אפשר לחיות בו, או לחלופין אזור שצריך להשקיע הרבה משאבים כדי לשקם את הצרכים הבסיסיים ביותר (מגורים, עסקים, תשתיות) לפני שאפשר יהיה להתפנות לעיסוק בטרור. אולי זה באמת המקסימום שאפשר לעשות כי טרנספר/הכרעה צבאית/לגרום למערב לשכוח זה קצת מעבר ליכולת.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 30 דקות, פינדר כתב:

בין מלחמה להשמדת חמאס לבין ערימות של תינוקות וקריאות של פוליטיקאים לרצח עם, יש מרווח אדיר. מי שחושב שאפשר לקיים חברה בריאה, כשמיטב בניה נשלחים לבצע הרג המוני, הוא טועה.

רק שאף אחד לא נשלח לעשות הרג המוני אלא להגן על הבית. למיטב ידיעתי אין בצה"ל לוח תוצאות שמתעדכן כל יום והחיילים עושים תחרות מי מצטיין החודש בהרג המוני.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, SlowRide כתב:

למיטב ידיעתי אין בצה"ל לוח תוצאות שמתעדכן כל יום והחיילים עושים תחרות מי מצטיין החודש בהרג המוני.

העיקר משאשימים אותי בדמגוגיה..

בשביל לבצע פשעי מלחמה לא צריך להעביר בכנסת ״חוק לביצוע השמדה המונית״ ולא צריך להוריד פקודות מהרמטכל דרומה. מספיק לשדר את רוח הממשלה ורוח המפקד ולהעלים עין איפה שצריך.

לפעמים זה מתפוצץ עלינו כמו שלושת החטופים שחוסלו למרות שעשו הכל כדי שלא יחשבו שהם מחבלים, או שיירת הסיוע שהושמדה למרות שהזדהו באורות מהבהבים וכל היתר. רוב המקרים לא מתועדים ולא מדווחים.

עוד דוגמה אקראית. ח״כ לשעבר מממשלת השלטון, בערוץ האהוב על חברי הממשלה. קורא בפה מלא לפשעי מלחמה כי כל ילד וכל תינוק בעזה הוא האויב. מישהו גינה? זו רוח המפקד.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פייגלין זה רוח המפקד? באמת?

אתה באמת דמגוג עם האמירות האלה. מה זה הרג המוני? האם זאת מטרת המלחמה, להרוג כמה שיותר? לעשות pump למספרים של לשכת הבריאות של חמאס? 

במלחמה נהרגים אנשים. במלחמה עם אויב שמוטמע באוכלוסייה אזרחית נהרגים הרבה אנשים. 

לך לכרם שלום תגיד למילואימניקים שם שבאו שוב אחרי 200 יום ומעלה שהם עושים הרג המוני.

פורסם (נערך)
לפני 49 דקות, פינדר כתב:

לא. תפסיק להגדיר אותו כנכס ותביא חלופה שלטונית כמו הרשות. שגם אותה כמובן צריך להגביל מבחינת כח וחימוש.

בפעם האחרונה שחמאס והרשות נפגשו בעזה זה נגמר בקפיצה של אנשים ממרפסות.
כדי שהרשות תוכל להתשלט על עזה ישראל צריכה לכבוש את עזה/לסלק את חמאס.
אם לפני שנה היינו כובשים את צפון עזה, מטהרים ומכניסים רשות (אני חושב שפרט לשלב האחרון עשינו הכל) מצבנו כנראה היה טוב יותר, אבל זה עדיין היה דורש מאיתנו לכבוש ולטהר את השטח, כי החמאס מסרב להניח את הנשק שלו למרות ערמות של תינוקות מתים כפי שאתה מתאר.
גם אם הם היו חיים בסימביוזה היית מקבל את מודל לבנון+חיזבאללה בעזה כי ראינו כבר מה קורה כשנותנים לישות שלטונית פרגמטית לחיות יחד עם ארגון טרור איסלאמי ששולט ביד רמה מאחורי הקלעים ועושה מה שהוא רוצה.

האירופאים הבורים צריכים לקרוא לחמאס לשחרר את החטופים להניח את הנשק ולהיכנע במקום לבוא לאינו בטענות, אבל נו, איזה ציפיות יכולות להיות מאנשים שפתחו להם מחנה השמדה מאחורי הבית?

עריכה אחרונה על ידי farkash7

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 2 דקות, פינדר כתב:

יעיד הנחתום על עיסתו. כבר פעם שניה או שלישית שאני מעלה את הסרטון הזה.

אז הסרטון הזה מייצג את מדינת ישראל וצה"ל.

• תוכן חדש...