Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 2 דקות, DareDevil כתב:

היא לא קיצצה את התקציב אלא הורידה את הק"מ מ7 ל2. 

כמובן שאפשר להגיד "הם לא ידעו שהולכת להיות מלחמה".

ה 7 הזה גם היה שרירותי. א י נמצא 7 קילומטר ו 200 מטר מהגדר ולא זכאי לכלום. מפעלים שנמצאים 2 רחובות ממני מוגדרים עוטף למרות שאנחנו חוטפים אותו הדבר ואת אותן אזעקות בדיוק.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
Just now, Night Driver כתב:

ה 7 הזה גם היה שרירותי. א י נמצא 7 קילומטר ו 200 מטר מהגדר ולא זכאי לכלום. מפעלים שנמצאים 2 רחובות ממני מוגדרים עוטף למרות שאנחנו חוטפים אותו הדבר ואת אותן אזעקות בדיוק.

תגיד את זה ליישוב צוחר ושאר היישובים שהם 7 ק"מ ו400 מטר.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 52 דקות, tinoki כתב:

עריכה: כעת גם רוצים שהנסיך יהדוף קצת מפגינים באוניברסיטה בעצמו. מה, מגיע לו יותר מרפאל הסטודנט בפריז שחוטף יריקה ודחיפה פה ושם?

https://go.tau.ac.il/he/humanities/ma/archeology

הוא לא חייב ללמוד באוקספורד ארכיאולוגיה לתואר שני.

פורסם
לפני 5 דקות, DareDevil כתב:

תגיד את זה ליישוב צוחר ושאר היישובים שהם 7 ק"מ ו400 מטר.

הם 200 מטר יותר ממני.

אתה הרי מכיר את האיזור. כביש הכניסה הדרומי לאיזור התעשייה הדרומי של אשקלון (מהמרכז המסחרי של מבקיעים) הוא קו 7 הקילומטר. כל מי שנמצא דרומית לו מקבל ואנחנו שנמצאים צפונית לא.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 24 דקות, DareDevil כתב:

אבל אז ערוץ 20 ידרש לחברת חדשות, השקעה בסרטים וכו'.

די מטומטם אבל בסדר, עוד כסף לשלם לדברים שהם לא רלוונטים..

סוציאליזם במסווה של ימין..

פיספסת לגמרי את מטרת החוק.

שר התקשורת יחליט למי יש יותר רייטינג, כך שערוץ 14 יקבל יותר כסף עבור פרסומות ושאר הערוצים המסחריים גם יאלצו ליישר קו עם הממשלה, כדי שלא יפגעו ההכנסות שלהם.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

האמת שלא הבנתי בכלל מה המשמעות של החוק הזה. שר התקשורת יחליט לאיזה ערוץ יש יותר רייטינג? זה לא משהו שמודדים לפי כמות הצופים?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 3 דקות, SlowRide כתב:

שר התקשורת יחליט לאיזה ערוץ יש יותר רייטינג? זה לא משהו שמודדים לפי כמות הצופים?

לפי איזה שיטה מודדים?

השיטה הנוכחית, זו שמשמשת ברוב העולם, לא מיטיבה עם ערוץ 14.

מי שיקבע את שיטת המדידה, יקבע גם למי יש יותר רייטינג.

על הדרך, ההצעה גם כוללת איסוף נתוני צפיה של כל אזרח בישראל (לא יודע איך). קשה לי להאמין שמשהו כזה יעבור כרגע, בגלל שעדיין מנסים לייצר מראית עין של דמוקרטיה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 5 דקות, SlowRide כתב:

האמת שלא הבנתי בכלל מה המשמעות של החוק הזה. שר התקשורת יחליט לאיזה ערוץ יש יותר רייטינג? זה לא משהו שמודדים לפי כמות הצופים?

לפי מה שהבנתי תהיה לו אפשרות לבחור את מערכת המדידה, ואולי יחליטו שצופה ערוץ 14 שווה 2 של ערוץ 12.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

ואם אני מפרסם ואני לא סומך על שיטת המדידה של השר, למה לי לשלם יותר על פרסום בערוץ האהוב על הממשלה? חסר חברות סקרים ושטויות כאלה שעושים מדגמים של צרכנות?

אם ערוץ 14 יעלה את המחיר של הפרסום אצלו בגלל שינוי מלאכותי של הנתונים ע"י הממשלה, אולי זה יפגע בהם כי פחות מפרסמים יפרסמו אצלם. הרי אם עד עכשיו המגמה ברייטינג היתה x ועכשיו יש התערבות ממשלתית והמגמה פתאום משתנה, זה לא הכי אמין.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם
לפני 52 דקות, DareDevil כתב:

היא לא קיצצה את התקציב אלא הורידה את הק"מ מ7 ל2. 

כמובן שאפשר להגיד "הם לא ידעו שהולכת להיות מלחמה".

שזה בדיוק כמו לקצץ.

• רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 8 דקות, SlowRide כתב:

ואם אני מפרסם ואני לא סומך על שיטת המדידה של השר, למה לי לשלם יותר על פרסום בערוץ האהוב על הממשלה? חסר חברות סקרים ושטויות כאלה שעושים מדגמים של צרכנות?

אם ערוץ 14 יעלה את המחיר של הפרסום אצלו בגלל שינוי מלאכותי של הנתונים ע"י הממשלה, אולי זה יפגע בהם כי פחות מפרסמים יפרסמו אצלם. הרי אם עד עכשיו המגמה ברייטינג היתה x ועכשיו יש התערבות ממשלתית והמגמה פתאום משתנה, זה לא הכי אמין.

"פרסום בעזרת השם".

הממשלה הזאת לא עובדת לפי הגיון.

פורסם
לפני 19 דקות, SlowRide כתב:

אם ערוץ 14 יעלה את המחיר של הפרסום

אם הרייטינג שלו יעלה, הוא ירוויח יותר גם אם לא יעלה את המחיר.

מעבר לזה, יצירת בלבול וחוסר וודאות בשיטת התשלום, תחליש את שאר הערוצים וגם זו תוצאה רצויה לממשלה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

סמוץ׳ מסרב לכפתור הזהב (גולדקנופ)?

image.png.0ab64880640f4ac26fa3a197224e3ec8.png

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 13 דקות, פינדר כתב:

אם הרייטינג שלו יעלה, הוא ירוויח יותר גם אם לא יעלה את המחיר.

מעבר לזה, יצירת בלבול וחוסר וודאות בשיטת התשלום, תחליש את שאר הערוצים וגם זו תוצאה רצויה לממשלה.

לא הבנתי למה, הרי זה לא שהרייטינג שלו באמת עולה. הוא מנסה לגרום למפרסמים לשלם יותר על אותו הדבר, הם יכולים להגיד לא תודה.

בלבול בשיטת התשלום זה חל גם על הערוץ של חבר שלהם.

פורסם

אם אתה מאמין שהלקוחות הפוטנציאלים שלך בערוץ 14, לא תעבור פתאום לערוץ אחר כי המחיר עלה ב 10%. 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תוכן חדש...