Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנחמה היחידה שיש לי זה שאני צריך לדאוג לעצמי, אף אחד לא ידאג לי אף אחד לא ישמור עליי ואף אחד לא יציל אותי, אני צריך לדאוג לעצמי שאני יקום בכל בוקר עם מטרה להשתפר, להוכיח לעצמי שיש למה לקום, שהמטרה ברורה ושיש צעדים לקחת ואני מוכן לעשות אותם.

נחמה נוספת, הרגע שהצד שמאיים, הצד שעושה רעש וצלצולים, יבין את הטעות ואולי לא יבין אף פעם, שהמצב מדרדר כלל שעובר הזמן, זה לא משנה מי יעמוד בראשות הממשלה, הצבא, המשטרה וכו'. המצב מדרדר. נקודת האל חזור מתקרבת.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני שעה, Night Driver כתב:

ממש לא. שניהם אצבע בעין רק שכשאני נלחם אני נלחם להעיף את מי שמכניס לי אצבע לעין ולא מכניס גם אצבע לעין למישהו שסתם שומר מסורת לעצמו ולא מנסה להחזיר אותי בתשובה.

איך זה להכניס אצבע לעין למאמינים?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

אני רק קראתי, לא כתבתי

זה תופס רק בתנאי שהשארת את הפלאפון דולק כל הכיפור ועובד זר עשה לך רענון כל פעם.

לפני שעה, SlowRide כתב:

שיחה עם מטומטם אחד זו לא עילה לעזוב את הארץ, לפחות בשבילי.

בול.

זה כמו שאדבר עם שמאלני קיצוני ( לא יבגני/פינדר, אחד הארדקור שאומר שחיילי צהל רוצחים וכאלה שצריך לקבל מכות) ואגיד שהמדינה גמורה.

הביביסטית הזאת היא מה10-15 מנדטים הקבועים של ביבי, הרוב לא כאלה.

יש לי בעבודה כמה ביביסטים, אף אחד מהם לא התבטא בצורה כזאת כלפי הקיבוצניקים (כולל המנהל האוקראיני שלי).

פורסם

מעניין לקריאה. אני דבק בזה שהם  פחדו מלפיד. ואיך שראו תאיתפרקות של החברה הישראלית.

נתן להם מרץ. 

שם קוד "הפרויקט הגדול": מסמכי חמאס נחשפים - כך תוכננה ההונאה לפני 7/10 (ynet.co.il)

וזה מה יקרה אם המהפכה תעבור. נהפוך למדינה כושלת.

"נהפוך לוונצואלה": פרופ' גילי רגב מזהירה מגלות שלישית | ממגפה למחאה (ynet.co.il)

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 4 דקות, yor2 כתב:

מעניין לקריאה. אני דבק בזה שהם  פחדו מלפיד. ואיך שראו תאיתפרקות של החברה הישראלית.

נתן להם מרץ. 

הם לא פחדו מאף אחד, לא לפיד ולא ביבי.

עבדו לפי תוכנית מסודרת, נמנעו פעם אחר פעם מלחימה ישירה כדי להמשיך להתכונן לפלישה.

כמו שרשמתי כמה פעמים בלייב - ממשלות ישראל שנלחמו "נגד הג'יהאד" שמו פס על ביטחון ישראל בשביל שקט לטווח קצר. פעמיים ביבי, פעם אחת בנט-לפיד.

פורסם
לפני 29 דקות, David32 כתב:

איך זה להכניס אצבע לעין למאמינים?

זה כמו דוכן תפילין ליד בית ספר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 7 דקות, David32 כתב:

לא, דוכן תפילין זה לא להכניס אצבע לחילונים. זאת פעילות מסיונרית, אבל תכלס? לא כזה הפריע לי

עם כל הכבוד - זה מה שעקום אצלך.

דוכן תפילה ליד בית ספר זה האמ אמא של אצבע בעין.

אל תתקרב לילדים שלי. לא חב"דניק, ולא טרנס שהחליט שהיום הוא טוסטר ורוצה להציג את העמדות שלו. לא איש ימין ולא איש שמאל.

אתם אומרים "אני רוצה לשמור על הצביון של השכונה שלי", אז בעצם אתם אומרים שבן גביר והחבר'ה של להבה צודקים כשהם מפגינים נגד מצעד הגאווה בירושלים. לכו תצעדו בתל אביב.

המרחב הציבורי הוא של כולם, ולאף אחד אין זכות עליו. כמו שאפשר לסגור רחוב למרתון, מצעד גאווה או למרוץ אופניים אפשר לסגור גם לתפילה ולא יקרה כלום.

אם יש לך בעיה תתרחק משם לשעתיים.

אם ינסו לסגור את דיזינגוף באופן קבוע בימי שבת תגידו שזאת כפייה דתית ואזרום איתכם. תפילה של שעתיים זה לגיטימי.

פורסם
לפני 17 דקות, יובל .מ. כתב:

אתם אומרים "אני רוצה לשמור על הצביון של השכונה שלי",

זה לא מה שאני אמרתי. תקרא שוב. 

זה גם לא אצבע בעין, זאת פעילות מסיונרית. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
בתאריך 11.10.2024 בשעה 12:36, Coro כתב:

כנראה שמדברים על קמלה באופן שלילי זה מאוד מפריע לך אז תודה על ההזדמנות, הנה עוד קצת מידע עליה.

היא אחת ההזיות.

אם על ביידן היו מרחמים כי הוא חטייאר, היא צעירה הרבה יותר ועדיין מתנהגת כמו דמנטית. כמה היא מדברת בלי להגיד כלום זה מטורף.

ראיונות ערוכים על ידי ערוצי הטלויזיה כדי להגן עליה, טלפרומטר באמצע ראיונות, ועדיין חושפים הכל ברשתות.

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

זה תופס רק בתנאי שהשארת את הפלאפון דולק כל הכיפור ועובד זר עשה לך רענון כל פעם.

זה לא תופס בכלל

1. יש כאן הנאה מחילול שבת

2. הגוי עושה את זה בשבילך. אם הוא היה עושה בשבילו ואתה קורא אז אפשרי 

זהו, פרקתי.

פורסם
לפני 12 דקות, עדי-אל כתב:

זה לא תופס בכלל

1. יש כאן הנאה מחילול שבת

2. הגוי עושה את זה בשבילך. אם הוא היה עושה בשבילו ואתה קורא אז אפשרי 

זהו, פרקתי.

@SlowRide חזלש, אתה גם כופר. טפי.

פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

אתם אומרים "אני רוצה לשמור על הצביון של השכונה שלי", אז בעצם אתם אומרים שבן גביר והחבר'ה של להבה צודקים כשהם מפגינים נגד מצעד הגאווה בירושלים.

ירושלים לא עיר דתית.

יש שכונות חרדיות, חילוניות ומעורבות.

אם יש ביקוש ויש אישור אין סיבה למנוע אותו כמו כל הפגנה אחרת.

לפני שעה, יובל .מ. כתב:

המרחב הציבורי הוא של כולם, ולאף אחד אין זכות עליו. כמו שאפשר לסגור רחוב למרתון, מצעד גאווה או למרוץ אופניים אפשר לסגור גם לתפילה ולא יקרה כלום.

השאלה היא למה לסגור אותו לתפילה אם יש 500 בתי כנסת בסביבה ואף אחד באותה שכונה לא מעוניין בתפילה?

אף מרתון או מצעד גאווה מעולם לא עבר בשכונות חרדיות, בדיוק מאותה סיבה.

לפני שעה, יובל .מ. כתב:

אם יש לך בעיה תתרחק משם לשעתיים.

אם ינסו לסגור את דיזינגוף באופן קבוע בימי שבת תגידו שזאת כפייה דתית ואזרום איתכם. תפילה של שעתיים זה לגיטימי.

אז פעם הבאה נבקש להעביר את מרתון ירושלים במאה שערים ושהם יעצמו את העיניים, סבבי?

אתה מבין, הסימטריה היא רק לכיוון אחד, כרגיל.

לפני 11 דקות, יובל .מ. כתב:

@SlowRide חזלש, אתה גם כופר. טפי.

בשביל "לכפור" במשהו צריך להאמין בו.

אם כל הטקסים האלה לא אומרים לו כלום הוא לא כופר, כמו שאתה לא "כופר" ברמאדן שאתה לא צם.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
Just now, Potato כתב:

ירושלים לא עיר דתית.

יש שכונות חרדיות, חילוניות ומעורבות.

אם יש ביקוש ויש אישור אין סיבה למנוע אותו כמו כל הפגנה אחרת.

השאלה היא למה לסגור אותו לתפילה אם יש 500 בתי כנסת בסביבה ואף אחד באותה שכונה לא מעוניין בתפילה?

אף מרתון או מצעד גאווה מעולם לא עבר בשכונות חרדיות, בדיוק מאותה סיבה.

אז פעם הבאה נבקש להעביר את מרתון ירושלים במאה שערים ושהם יעצמו את העיניים, סבבי?

אתה מבין, הסימטריה היא רק לכיוון אחד, כרגיל.

זה ההבדל ביני לבינך, אני עושה סימטריה לשני הכיוונים.

מצעד הגאווה צריך לעבור במאה שערים, חוף הים בתל אביב וכפר קאסם.

מצעד הדגלים צריך לעבור בגן סאקר, העיר העתיקה ודרך חברון.

מי שיש לו בעיה שיילך לבכות איפשהו.

כרגע מצעד הגאווה עובר רק בירושלים ותל אביב, כי "לא רוצים לפגוע ברגשות הערבים".

ירושלים אומנם לא עיר דתית, אבל היא כן עיר מסורתית, ובהשוואה לתל אביב היא חרדית. 

אגב, אני מאוד אוהב את המצעד בירושלים, הוא מכבד מאוד בניגוד לאחיו התל אביבי שמציג אנשים ערומים על משאית קשורים ברצועה כמו כלבים. אין אפילו צורך לעצום עיניים.

*הכותב אוהד הפועל ירושלים שרואה כל משחק ביציע דגלי הפועל, דגלי ישראל ודגלי גאווה, אוהדים דתיים וחילונים, ימנים ושמאלנים. יש מקום לכולם.

• תוכן חדש...