Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 44 דקות, יובל .מ. כתב:

מגילה יפה, אתה עדיין חשוך כמו אבי מעוז.

נא. זה עוד חירטוט גנרי מחירטוטי הסימטריה שאפילו אתה לא המצאת, והמחנה שלך, כמו פנטים דתיים אחרים, משווק בעולם בהצלחה לגרסאות שונות של wokes ואנשים אחרים שמתקשים לשים לב ל"ניואנסים" (בגודל של עזריאלי במקרה שלנו).

אני לא מציע להעביר את האחים היהודים תהליך חילון. אני לא הולך לישובים דתיים בכלל, ובפרט לא כדי להחזיר אותם בשאלה. אני לא מארגן טקסי אכילת חזיר המוניים בכיכר הראשית של בני ברק ואלקנה. עשרים שלבים לפני זה, אני מכבד אפילו את זכותם של הדתיים לחיות בעיר בעלת גוון דתי. ואפילו התפילה כשלעצמה as is לא מפריעה לי. אלא האנשים שמאחוריה.

את כל זה לא עושה המחנה שלך ביחס אלי. למעשה, די ההפך. כל הטיקט של מעוז ושל חברו זעירא ושאר המטוררלים, זה חזרה המונית בתשובה. עידית סילמן הלכה עוד צעד קדימה והתייחסה לזה כ"חזית" אתמול. המשיחיים נלחמים בחמאס, חיזבאללה ובשמאל החילוני, שלא רואה את האור. וזו גם הסיבה הבסיסית שבגללה התפילה בגן מאיר בוטלה. אם אין פרובוקציה, אין מקום לדריסת רגל אלימה אצל השמאלנים גייז תל אביבים שותי אספרסו עם סויה, אין דרך להוציא מזה כותרת על "גזרות שמד", "ליל הבדולח" או כל דבר אחר שהאנשים היותר מפגרים במחנה שלך (שחלקם, אני בטוח, לא היו יכולים למצוא את גרמניה על המפה, עם כל החיבה לאסוציאציות שואה שלהם) מאמצים בהקשר הזה - אז למה? הרי מקום להתפלל פיזית יש בבתי כנסת. תמיד היה. והסיבה היחידה ליציאה לרחוב היתה הקורונה.

ולכן, כרגיל, הסימטריה שלך לא שווה את המקום שהיא תופסת ב-sql של קארסופורום. וגם לא תעודות היושר שאתה מנפיק על תפיסות פוליטיות שזרות לך וכו'. אבל לא נורא. הכל הרי מלכתחילה לא נועד בשבילי, אלא בשביל שתמשיך להצביע בן גביר ומעוז. והדבר העצוב היחידי בזה, זה שאתה, עושה רושם, חושב שיש הבדל תפיסתי בינך לבין המקבילים אליך במערב, שפותרים כל בעיה עם המהגרים או קבוצות מיעוט אחרות שם ב-"אסור לבקר אותם! זו גזענות! אתם חשוכים!". בעוד שההבדל היחידי הוא הקבוצה האלימה שאסור אצלכם לבקר.

צום קל!

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 4
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני שעה, עדי-אל כתב:

יותר מזה

אני מסכים שיתפללו בהר הבית 

אז לפחות אנחנו מסכימים שהמשיחיים היהודים והקיצונים המוסלמים זה אותו קקי.

גם זו התקדמות.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 12 דקות, יבגניפ כתב:

נא. זה עוד חירטוט גנרי מחירטוטי הסימטריה שאפילו אתה לא המצאת, והמחנה שלך, כמו פנטים דתיים אחרים, משווק בעולם בהצלחה לגרסאות שונות של wokes ואנשים אחרים שמתקשים לשים לב ל"ניואנסים" (בגודל של עזריאלי במקרה שלנו).

אני לא מציע להעביר את האחים היהודים תהליך חילון. אני לא הולך לישובים דתיים בכלל, ובפרט לא כדי להחזיר אותם בשאלה. אני לא מארגן טקסי אכילת חזיר המוניים בכיכר הראשית של בני ברק ואלקנה. עשרים שלבים לפני זה, אני מכבד אפילו את זכותם של הדתיים לחיות בעיר בעלת גוון דתי. ואפילו התפילה כשלעצמה as is לא מפריעה לי. אלא האנשים שמאחוריה.

את כל זה לא עושה המחנה שלך ביחס אלי. למעשה, די ההפך. כל הטיקט של מעוז ושל חברו זעירא ושאר המטוררלים, זה חזרה המונית בתשובה. עידית סילמן הלכה עוד צעד קדימה והתייחסה לזה כ"חזית" אתמול. המשיחיים נלחמים בחמאס, חיזבאללה ובשמאל החילוני, שלא רואה את האור. וזו גם הסיבה הבסיסית שבגללה התפילה בגן מאיר בוטלה. אם אין פרובוקציה, אין מקום לדריסת רגל אלימה אצל השמאלנים גייז תל אביבים שותי אספרסו עם סויה, אין דרך להוציא מזה כותרת על "גזרות שמד", "ליל הבדולח" או כל דבר אחר שהאנשים היותר מפגרים במחנה שלך (שחלקם, אני בטוח, לא היו יכולים למצוא את גרמניה על המפה, עם כל החיבה לאסוציאציות שואה שלהם) מאמצים בהקשר הזה - אז למה? הרי מקום להתפלל פיזית יש בבתי כנסת. תמיד היה. והסיבה היחידה ליציאה לרחוב היתה הקורונה.

ולכן, כרגיל, הסימטריה שלך לא שווה את המקום שהיא תופסת ב-sql של קארסופורום. וגם לא תעודות היושר שאתה מנפיק על תפיסות פוליטיות שזרות לך וכו'. אבל לא נורא. הכל הרי מלכתחילה לא נועד בשבילי, אלא בשביל שתמשיך להצביע בן גביר ומעוז. והדבר העצוב היחידי בזה, זה שאתה, עושה רושם, חושב שיש הבדל תפיסתי בינך לבין המקבילים אליך במערב, שפותרים כל בעיה עם המהגרים או קבוצות מיעוט אחרות שם ב-"אסור לבקר אותם! זו גזענות! אתם חשוכים!". בעוד שההבדל היחידי הוא הקבוצה האלימה שאסור אצלכם לבקר.

צום קל!

אתה זה שנפגע מתפילה של שעתיים גבר, לא אני.

פורסם
לפני 11 דקות, פינדר כתב:

אז לפחות אנחנו מסכימים שהמשיחיים היהודים והקיצונים המוסלמים זה אותו קקי.

גם זו התקדמות.

איך הבנת את זה?

אני בעד 

פורסם (נערך)
לפני 39 דקות, יובל .מ. כתב:

אתה זה שנפגע מתפילה של שעתיים גבר, לא אני.

צר לי שאתה עדיין לא מבין את הסיטואציה, גבר. אבל גם אם הייתי נפגע מתפילה של שעתיים, גיבור, זה לא רלוונטי לשאלה האם אני ליברל או לא. זו תפיסת עולם פשטנית ונאיבית שאחים יהודים ומוסלמים מאכלים בכפית wokes ושייכים לכתות שלהם ברחבי העולם. וזה מדהים כמה זה אירוני שבתור מישהו ששמח מזה ששר הפיתות שלו עצר אישה על ריקוד בטיקטוק, אתה לא רואה את זה.

וזה בטח לא משנה לעובדה, אחוקי, שבתור מצביע למפלגה של אקס טרוריסטים דתיים, חלוקת הציונים שלך על ליברליזם היא בעלת ערך כמו חלוקת ציונים שלי על אורח חיים דתי. 

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

"Soft Baby, You're soft" - K.B

אני יודע שאתה מאמין שאתה ליברל, אתה פשוט צריך להודות שאתה אנטי יהדות. זהו.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • מצחיק 1
פורסם
לפני 44 דקות, עדי-אל כתב:

אני בעד

מעולה!

אז כמו שכתבתי, תדאג שרפורמים יוכלו להתפלל בכותל ואז אצטרף איתך למלחמה על התפילה בהר הבית.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 1 דקה, פינדר כתב:

מעולה!

אז כמו שכתבתי, תדאג שרפורמים יוכלו להתפלל בכותל ואז אצטרף איתך למלחמה על התפילה בהר הבית.

יש להם רחבה, הם לא מגיעים אליה פשוט.

פורסם

אבל למה אתה רוצה לשים אותם ברחבה הצדדית איפה שאף אחד לא רואה?

מה אתה אנטישמי?

ואגב, גם שם תקפו אותם באלימות.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

תגידו יא דפוקים,

ערב כיפור ואין לכם מה לעשות אלא לריב למי יש יותר גדול ומי תוקע למי יותר עמוק בעין?

העיקר עוד כמה שעות תבקשו סליחה אחד מהשני ותעצרו את הריבים ל 25 שעות עד שתחזרו למצב רגיל.

• רעיון טוב! 3

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 19 דקות, פינדר כתב:

אבל למה אתה רוצה לשים אותם ברחבה הצדדית איפה שאף אחד לא רואה?

מה אתה אנטישמי?

ואגב, גם שם תקפו אותם באלימות.

כולם רואים אותם. כולם יודעים שהם שם.

לא תקפו אותם באלימות, האלימות מתרחשת רק כשעופר קריב בא לעשות פרובוקציות. שאר הזמן המקום שומם.

לפני 2 דקות, Night Driver כתב:

תגידו יא דפוקים,

ערב כיפור ואין לכם מה לעשות אלא לריב למי יש יותר גדול ומי תוקע למי יותר עמוק בעין?

העיקר עוד כמה שעות תבקשו סליחה אחד מהשני ותעצרו את הריבים ל 25 שעות עד שתחזרו למצב רגיל.

אני לא מבקש סליחה על דברים שאני עושה בכוונה.

עם כל הכבוד - לא קיללתי פה אף אחד, לא דקרתי ולא גנבתי למישהו את הכסף מהחשבון.

אם הוא נפגע מדיון באינטרנט שייבכה בצד עד שיחליט איזה מגדר הוא היום.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 19 דקות, יובל .מ. כתב:

"Soft Baby, You're soft" - K.B

אני יודע שאתה מאמין שאתה ליברל, אתה פשוט צריך להודות שאתה אנטי יהדות. זהו.

אני לא מכיר את הציטוט.

אני יודע שבמחנה שלך הרגילו אותך שיהדות זה אבי מעוז וחננאל. וגם לימדו אותכם לעשןת מלא מלא פסיב אגרסיב, מתוך הנחה, כנראה שאם זה עובד עם wokes במערב זה יעבוד פה. ולכן אתה תקוע בלופ עם עצמך, עם שתי טענות ולא מצליח להבין גם אחרי 5 ריפיטים שזה לא עובד.

תבין, נסה לפחות: כשהבחירה היא בין ה"הישג" להחשב ליברל בעייני פנטים משיחיים מופרעים - לא משנה איך הם קוראים לאל שלהם - לבין שמירה על הבועה החילונית שלי, שלא נשלטת עדיין עי הכת שלך - הבחירה טריוויאלית. ואני מציע לך לחזור לבן גביר אן זעירא ולספר להם שהטקטיקה של הסימטריה המביישת נכשלה. ושמסתבר שזה לא מספיק לצווח "אתם לא ליברלים! וגם אנטישמים!" כדי שכולנו נתבייש ומיד נבקש להפוך את כיכר דיזמגוף לבית כנסת.

פורסם
לפני 5 דקות, Night Driver כתב:

לקח לי המון שנים לזהות את התופעה אבל חודש חודשיים לפני כיפור, הטונים של האנשים יורד (אלה שמאמינים וצמים בכיפור) ואחרי שבוע שבועיים חוזרים לסורם.

• אהבתי 1
  • מבאס 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 5 דקות, Night Driver כתב:

תגידו יא דפוקים,

ככה אתה מכיר אותנו? אותי? נראה לך כמו מישהו שמתבכיין על העדר אחדות מזויפת?

ומה יש לי לבקש סליחה מיובל? אם הוא נעלב שיבכה בצד עד שיחליט עם עצמו בן גביר כן או לא, ומתי *לא* צריך לירות במפגינים

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...