Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

לא בקיא בפוליטיקה של זלנסקי, אבל זה נראה שעיקר המאבק שלו מול רוסיה.

לעומתו ביבי נאבק בעיקר להישאר ראש ממשלה

להשקיע ולהסביר או לא ממש חשוב?

זלנסקי משחק בבעלי התפקידים ובממשלה כתלות באיך הולך במלחמה שלו. פתאום חברים טובים הם אוייבים ועפים מהכיסא. לא חושב שזה תופעה חיובית. ופה בהחלט אפשר למתוח קו די ברור לביבי ומה שהוא עושה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אם תסביר אני אטרח לקרוא.

תופעה חיובית זה בטוח לא. רק שאצל זלנסקי זה נובע מאיך הולך במלחמה ואצל ביבי זה נובע מיציבות הממשלה.

בגלל זה אני לא יודע מה לחשוב על זה.

או שהמצב במלחמה טוב ולא מדאיג אותם שאפשר לעבור להתעסק בחרא הזה, או שהמלחמה בכלל לא מעניינת אותם.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 37 דקות, יבגניפ כתב:

מתרבים הדיווחים על נערי גבעות שבאים לתקוף מפגינים בת״א בסופי השבוע.

דוד שלי. בן ה 90. הותקף באחת ההפגנות. דרדרו לעברו עגלה של סופר. יצא אם כחולים.

דרך אגב. שודר בחדשות 13 של שישי קבוצות של צעירים. מתערבבת בהפגנות. ותוקפים. מפגינים.

בן דוד. שגר באחד הקיבוצים בצפון. כנראה מתגרש. אשתו עזבה תקיבוץ. שכרה דירה.

אפילו שנתנו לה מגורים בקיבוץ. הקיבוץ סופג כטבמים. וטילים.

מתברר שהמלחמה. מפרקת משפחות. הוא היה מופתע. נפל עלו כמו רעם. ביום בהיר.

עריכה אחרונה על ידי yor2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 19 שעות, Night Driver כתב:

תגיד, אתה באמת רוצה תכנית בלי שום מידע?

כשאתה חולה אתה שולח הודעה לרופא אני מרגיש לא טוב ואם אין לו תכנית מלאה אז הוא חרא רופא?

אתה מעז לומר למי שמבקר את ניהול המלחמה שאין לו מספיק מידע?

אנשים יודעים שהדברים לא מתנהלים נכון, הם לא צריכים תדרוכים של אנשי צבא ומודיעין, הם רואים שאנחנו מפסידים במלחמה הזאת ויודעים מה צריך לעשות.

• אהבתי 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 1 דקה, Coro כתב:

אתה מעז לומר למי שמבקר את ניהול המלחמה שאין לו מספיק מידע?

אנשים יודעים שהדברים לא מתנהלים נכון, הם לא צריכים תדרוכים של אנשי צבא ומודיעין, הם רואים שאנחנו מפסידים במלחמה הזאת ויודעים מה צריך לעשות.

לדעת שלא מתנהל נכון זה דבר אחד ולהגיד מה צריך לעשות זה דבר אחר לחלוטין.

אם אתה מגיע לבית חולים עם הבטן פתוחה מצד לצד ושמים לך גבס ברגל אתה יודע שזה לא הטיפול הנכון אבל איך לטפל בבטן אין לך מושג כי אין לך את כל הידע והנתונים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני שעה, פינדר כתב:

מה סער עשה בחיים שלו? איזה הישג יש על שמו?

בין הבודדים שהתמודדו מול ביבי בעשור(?) האחרון ואפילו הצליחו לגרד קול או שניים. אבל זה יותר מעיד על חולשת הליכוד מאשר על יכולותיו של סער.

לפני שעה, יבגניפ כתב:

למה שסער לא יצטרף? הוא הבין שהוא לא מעניין איש מחוץ לליכוד ויעדיף לחזור למלחמות ירושה, בתקווה שהמלך יסמן אותו או משהו.

לא יקרה לדעתי. המלכה והנסיך לא סומכים עליו מספיק, ע״ע הפריימריז בהם סער ״העיז״ להתמודד מול המלך. יותר מזה, הוא האחרון שהצליח לייצר איזשהו מומנט במפלגה לכיוונו, וזה עלול להיות מסוכן מאוד לביבי להכניס מישהו כזה כשהוא יחסית פגיע.

אני מאמין שהמטרה העיקרית זה להלחיץ על גלנט. מקווה שהוא לא ימצמץ. הוא יודע טוב מאוד שפיטורים שלו יבעירו את הרחוב (ובצדק).

פשוט עצוב, בעיקר לנו.

לפני שעה, יבגניפ כתב:

וכן, זה מדהים כמה הפוליטיקאים בישראל רקובים עד היסוד. העיקר למלמל משהו על ערכים ואחדות וציונות.

אם יש משהו ללמוד הוא ש-3 הכ׳-ים הם מוטיבציה עוצמתית מאוד.

עריכה אחרונה על ידי Gosser1860
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 12 דקות, Coro כתב:

אנשים יודעים שהדברים לא מתנהלים נכון

אפילו ראש הממשלה יודעת שהדברים לא מתנהלים נכון.

היא רק מתלבטת איזה שר ביטחון יותר מתאים לצבע של הריהוט.

image.thumb.png.02887e749e3d99ec8ab6b2f96fd61a71.png

Just now, Gosser1860 כתב:

בין הבודדים שהתמודדו מול ביבי ואפילו הצליחו לגרד קול או שניים.

זה הישג? משהו שרושמים ברזומה?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 2 דקות, פינדר כתב:

זה הישג? משהו שרושמים ברזומה?

תלוי מול מה אתה משווה. מול שאר מלחכי פנכה בליכוד? זה כנראה הישג כלשהו. 

לעומת פוליטיקאים אחרים שהם מנהיגים דגולים או מחוקקים בחסד? ברור שלא, אפילו בצחוק לא הייתי מזכיר את זה בראיון.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא מבין איך עדיין לא עודכן הערך בוויקיפדיה שאומר שגולדה מאיר היתה ראשת הממשלה היחידה בישראל.

• מבאס 1

פורסם
לפני 17 דקות, Night Driver כתב:

לדעת שלא מתנהל נכון זה דבר אחד ולהגיד מה צריך לעשות זה דבר אחר לחלוטין.

אם אתה מגיע לבית חולים עם הבטן פתוחה מצד לצד ושמים לך גבס ברגל אתה יודע שזה לא הטיפול הנכון אבל איך לטפל בבטן אין לך מושג כי אין לך את כל הידע והנתונים.

אתה מתחמק מלומר איך צריך לנהל את המלחמה ובאותה עת מקטרג כל צעד.

אם אתה לא יודע מה צריך לעשות, זה צריך להיות בשני הצדדים.

רושם עז של פוזיציה נוטף מההודעות שלך, ונראה שיותר חשוב לך לפגוע בממשלה מאשר לנצח במלחמה.

באנלוגיה שלך, אתה מגיע למיון עם כאבים ובזמן הטיפול צורח על הצוות שהם טועים, וכשהם שואלים אותך היכן הטעות, אתה אומר "אני לא יודע! אני לא רופא!".

• אהבתי 2
  • מצחיק 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כלומר הממשלה עושה את מה שצריך פשוט כולם מפגרים ולא מבינים ש11 חודש של אין צפון זה טוב, ש101 חטופים בעזה זה חלק מהתכנית, שחמאס עדיין שולט ברצועה זה בדיוק מה שצריך עכשיו ושבכללי הכל מתנהל פה נהדר.

זה לא פיפי, זה גשמי הברכה.

• אהבתי 3

פורסם (נערך)
לפני 23 דקות, Coro כתב:

אתה מתחמק מלומר איך צריך לנהל את המלחמה ובאותה עת מקטרג כל צעד.

אם אתה לא יודע מה צריך לעשות, זה צריך להיות בשני הצדדים.

רושם עז של פוזיציה נוטף מההודעות שלך, ונראה שיותר חשוב לך לפגוע בממשלה מאשר לנצח במלחמה.

באנלוגיה שלך, אתה מגיע למיון עם כאבים ובזמן הטיפול צורח על הצוות שהם טועים, וכשהם שואלים אותך היכן הטעות, אתה אומר "אני לא יודע! אני לא רופא!".

אתה מגיע למיון עם יד שבורה, מגיע רופא עם פטיש ושובר לך את הרגל, אתה אומר לו משהו על זה או זורם איתו כי הוא הרופא?

שמעת פעם על חוות דעת שניה? על רשלנות רפואית?

אינשאללה כל הממשלה הזאת תפגע אחד אחד, חבורה של מסריחים. עושים פוליטיקה באמצע מלחמה על חשבון יהודיות שנאנסות בשבי. ביביסטים זה השמאל הכי קיצוני במדינה, יאיר גולן וזהבה גלאון עוקפים אותם מימין. המשותף לביביסטים ולעופר כסיף זה שלא אכפת להם שיהודים נרצחים, לעופר כסיף זה כי הם יהודים, לביביסטים זה כי הם שמאלנים מהקיבוץ.

חבורת הזבל.

על איזה ניצחון במלחמה אתה מדבר? הכניסו אתמול לרצועה סוני פלייסטיישן 5. אפילו אני לא קניתי עדיין.

מביאים להם סבון נקה 7 והם צוחקים עלייך עם קונוטציה ל-7.10

לפני 40 דקות, Gosser1860 כתב:

לא יקרה לדעתי. המלכה והנסיך לא סומכים עליו מספיק, ע״ע הפריימריז בהם סער ״העיז״ להתמודד מול המלך. יותר מזה, הוא האחרון שהצליח לייצר איזשהו מומנט במפלגה לכיוונו, וזה עלול להיות מסוכן מאוד לביבי להכניס מישהו כזה כשהוא יחסית פגיע.

אני מאמין שהמטרה העיקרית זה להלחיץ על גלנט. מקווה שהוא לא ימצמץ. הוא יודע טוב מאוד שפיטורים שלו יבעירו את הרחוב (ובצדק).

פשוט עצוב, בעיקר לנו.

יקרה.

אם גדעון סער חותם להם על חוק הגיוס החרדים זורמים עם התקציב וביבי יהיה ראש ממשלה עד 2026. מקסימום יפטרו אותו אחרי איזה חודשיים, זה לא שאנשי המחאה יצאו להפגין בשבילו אחרי הבגידה.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 3
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

העניין שכנראה גם לא יצאו שוב להפגין בגלל גלנט.

השיט הזה יעבור יחסית בשקט, החרדים יקבלו את הקומבינה שלהם ויציבות הממשלה תובטח.

פורסם
לפני 29 דקות, Coro כתב:

איך צריך לנהל את המלחמה

דבר ראשון? לגייס את כל בני ה-18 ולהכשיר אותם כלוחמים, מי שעומד בדרישות. 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

רק שאצל זלנסקי זה נובע מאיך הולך במלחמה ואצל ביבי זה נובע מיציבות הממשלה.

גם אצל ביבי זה נובע מאיך הולך במלחמה. אם היינו מנצחים "ניצחון מוחלט" אז למה צריך לפטר את גלנט, או לעשות משהו, ביבי היה מגיע ולוקח קרדיט והכול היה טוב.

זה בדיוק זה, כשמישהו לא רוצה לעשות את מה שזלנסקי רוצה לעשות - הוא מוחלף ואז יוצא לפועל איזה מהלך. גם אצל ביבי, מישהו לא רוצה לעשות את מה שביבי רוצה? יאללה להחלפה עד שנמצא מישהו שיסכים. 

ככה זה כשצריך יס-מן, גם אם כולם אומרים שזה טירוף. 

לפני 53 דקות, יובל .מ. כתב:

יהודיות שנאנסות בשבי

אתה ממשיך לחזור על זה, אבל אם נפרק את זה הדבר היחיד שחשוב פה זה "בשבי"

כי אם נוריד את היהודיות - זה עדיין לא סביר שאזרחי המדינה שלך נאנסים בשבי.

ואם נוריד את האונס - זה עדיין לא סביר שאזרחי המדינה שלך בשבי. גם אם הם לא יהודים וגם אם הם לא נאנסים

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...