Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, oryo כתב:

למי שהתעצל, הנה הציטוט שמספר את כל הסיפור כולו - ביבי מדבר עם אב שכול וזה מה שיש לו לומר

מטורף. סאטירה לא מצחיקה, מוגזמת מדי.

איזה זוג אנשים רעים.

• אהבתי 2
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

הצבא מודה היום שהחיסול של ראנדור חיסל גם שלושה חטופים שהיו יחד איתו.

למי שעדיין חושב שלחץ צבאי יחזיר חטופים..

אחד ההרוגים היה חייל של הבת של חבר טוב שלי. היא היתה כבר בידיים של הנבלות ואיכשהו ניצלה בנס ממוות או חטיפה שלא לדבר על אונס. קשה מאוד חשוב שגם היא היתה יכולה להיות איתם.

• מבאס 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

בשולי הדברים - משילות וסדר ברחובות

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 6 שעות, farkash7 כתב:

ווינר? הוא בסך הכל סוחט את ביבי, לא הייתי אומר שזה קשה. לא הייתי אומר שהוא ווינר.
גם בנגביר ווינר? 
סינוואר עשה את זה 15 שנה בלי מנדטים, מה זה אומר עליו?
מה דעתך על פרוטקשיין?

dont hate the player hate the game

סמוטריץ אמור לעבוד בשביל קהל הבוחרים שלו. אם הוא מצליח לשחק בפוליטיקה או שסתם היה לו מזל שהוא נהיה שר אוצר עם 4 מנדטים? שיבושם לו

פחות בקיא בסיטואציית בנגביר ועדיין לא גיבשתי דעה אם הוא באמת מאמין במשהו או לא

סינוואר לא שלט בדמוקרטיה

פורסם

בשולי הדברים - קמה לה קבוצת טלגרם, שהייעוד שלה היה פרסום הסרט המלא עם הקלטות של משפחת נתניהו בחקירות של תיקי אלפים.

עכשיו פרסמו בקבוצה - אחרי ייעוץ משפטי משהים כעת את הפרסום של הסרט, כאמור מישהו הפיץ שהולכים לשלוח את הסרט בקבוצה מסוימת בטלגרם (אני ראיתי את העניין בטמקא) והופ אחרי כמה שעות יש קבוצה שאפשר למכור למרבה במחיר.

או להפיץ קבצים עם וירוסים..

כאמור אני מאמין שעד הבוקר נראה פרסומים אצל כתבים עצמאיים כמו דניאל עמרם ללא צנזורה.

אני כמובן יופתע אם לא אראה צטוטים וכו' מאנשים כמוהו.. מה שכן אני לא אופתע אם אנשים כמו ערוץ פרספקטיבה הקנדי, לא כל כך יפרסם דברים על כך..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

תוך כדי השיחה המטורפת אתמול, ביבי נתן מונולוג רגיל על זה שהוא הקורבן של הלייף. שרה דאגה לתמוך ולספר שהוא לא מקבל כלום בתמורה. 

במציאות רק ב2019 2020 אנחנו, כלומר משלמי המיסים, פנקנו אותם במימון הוצאות בסך 4 מיליון שח. וזה כולל מקרר שהיעוד שלו הושחר בדוח - ואפשר לנחש שזה קשור לחיבתה של שרה למשקאות ורודים.

בכל פעם אנחנו נחשפים לעןד שכבה. הייתי אומר "ציניות". אבל אין כאן. במציאות שלהם 4 מיליון בשנה לא מגרדים אפילו את מה שמגיע להם על זה שביבי נלחם לבדו במדינה, בממסד, בארהב ובין לבין תופס פצצות אטום בידיים וזורק לים.

לפני 10 שעות, יובל .מ. כתב:

איזה זוג אנשים רעים.

בהחלט. מדהים כמה קל לראות את זה. ועד כמה לעבדים לא איכפת.

• אהבתי 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

לא יודע אם הם רעים, או שהם פשוט נרקיסיסטים ברמה שהם לא מבינים כמה הם מנותקים.

לאנשים שפונו מגוש קטיף בזמנו, הוא אמר שהוא יודע מה זה להיות מפונה מהבית כי כשהפסיד בבחירות הוא נאלץ לעזוב את מעון ראש הממשלה ולעבור להילטון.

לחטופים ששוחררו וסיפרו על תלאות השבי, הוא סיפר שהוא עבר סדרת שבי אז הוא יודע מה הם מרגישים.

להורים של חטוף הרוג הוא מספר שהוא שיחרר בני ערובה ממטוס.

הכל תמיד סביבו. הוא הנושא העיקרי. חוסר יכולת לתת הרגשה של סימפטיה והבנה, אפילו לא לזייף כזה רגש.

מה שנאמר בהמשך השיחה, זה פשוט הוא ושרה שבאמת ובתמים מאמינים שזה הם לבדם מול הסמול והאמריקאים והצבא (הישראלי) ורק הם יודעים מה הסכנות שיש לישראל ורק הם יכולים להציל את המדינה.

הבעיה שאיכשהו איזה 30 מנדטים הולכים אחרי הפסיכוזה הזו.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 4

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא יודע מה אתכם אני לא מתכוון לשמוע את השיחה הזאת. עושה לי רע לשמוע איך מתעללים באנשים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 16 דקות, SlowRide כתב:

לא יודע מה אתכם אני לא מתכוון לשמוע את השיחה הזאת. עושה לי רע לשמוע איך מתעללים באנשים.

אני גם התחמקתי מזה עד שראיתי פה את הציטוטים. אני משתדל לשמוע כמה שפחות חדשות כי אני יודע שזה פשוט יהיה חרא.

לפני כשעה, יבגניפ כתב:

במציאות רק ב2019 2020 אנחנו, כלומר משלמי המיסים, פנקנו אותם במימון הוצאות בסך 4 מיליון שח. וזה כולל מקרר שהיעוד שלו הושחר בדוח - ואפשר לנחש שזה קשור לחיבתה של שרה למשקאות ורודים.

בכל פעם אנחנו נחשפים לעןד שכבה. הייתי אומר "ציניות". אבל אין כאן. במציאות שלהם 4 מיליון בשנה לא מגרדים אפילו את מה שמגיע להם על זה שביבי נלחם לבדו במדינה, בממסד, בארהב ובין לבין תופס פצצות אטום בידיים וזורק לים.

הקטע זה שאם הוא לא היה כל כך אפס ופחדן שעסוק בלא להחליט זה לא היה מפריע פה לאף אחד. שיישתה שמפניה כל החיים מבחינתי רק שיגדל זוג ביצים ויפסיק להרוס.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 9 שעות, כוכב השחר כתב:

סמוטריץ אמור לעבוד בשביל קהל הבוחרים שלו. אם הוא מצליח לשחק בפוליטיקה או שסתם היה לו מזל שהוא נהיה שר אוצר עם 4 מנדטים? שיבושם לו

פחות בקיא בסיטואציית בנגביר ועדיין לא גיבשתי דעה אם הוא באמת מאמין במשהו או לא

סמוטריץ, בנגביר וכל הקטנים האלה שעולים לגדולה למרות שבערך 2.5 אנשים הצביעו להם הם עוד הוכחה לזה שצריך לשנות את שיטת הבחירות.

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

דברי חכמים בנחת נשמעים. זה לא היה שיח צעקות, האיש בצורה קרה פשוט אמר דברי תוכחה ולא נתן לזוג המחורפן לחזור על הקשקושים הרגילים שלהם שאני בטוח שהם באמת מאמינים בזה, הרי כל דיקטטור ממוצע חי בסוג של  בפרנויה תמידית. 

פורסם

במקרה זה לא מדובר בפרנויה אלא בנרקיסיסטיות הקיצונית של הזוג הזה. חוסר יכולת מוחלט לגלות אמפתיה כלשהי, והתרכזות מוחלטת בעצנם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 9 שעות, כוכב השחר כתב:

הפכת אותו לווינר. הוא רחוק מלהיות ווינר.
הוא לא שונה בהרבה מראש ארגון פשע שגובה פרוטקשיין או מטרוריסט שמאיים בטרור אם לא יקבל מזוודות עם דולרים, ההבדל שמה שהוא עושה חוקי.
חוקי חוקי, אבל ווינר הוא לא.

• אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

קטע זה שאם הוא לא היה כל כך אפס ופחדן שעסוק בלא להחליט זה לא היה מפריע פה לאף אחד. שיישתה שמפניה כל החיים מבחינתי רק שיגדל זוג ביצים ויפסיק להרוס.

כן. גם עזוב. בנקודה הזו אני מוכן למס ביבי - לתת 100 שקל כל חודש, שיקבל שמפניה ומה שבא לו. רק שיעזוב אותנו.

אבל העניין הוא שהאמת באמת בטוחים שהם מצילים את ישראל.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

בגלל זה לא צריך לשלם לו כלום כדי שיעזוב אותנו אלא להעזיב אותו.

אם מתגמלים התנהגות כזו יקום אחד אחר כמוהו ויעשה אותו הדבר.

• אהבתי 1

• תוכן חדש...