Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תדייק, הוא אמר את זה על למחבל נוחבה.

לא שזה בסדר אבל לא צריך להגיד סתם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

האירוע היום מדגיש את הבעייתיות בגיוס חרדים.

מצד אחד מחסור חמור בכח אדם. מצד שני הקמת גדוד\חטיבה הומוגנית שכל החיילים והמפקדים שלה כפופים לרבנים, זה לא פחות מסוכן.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

אתם שומעים לעצמכם? אתם נותנים תואר של ״אסיר״ ,״עצור״ ,״כלוא״ ,לייצור שהוא נוחבה. אין לו שום קשר לבן אדם או כל תואר שמדמה דמות אדם. לא רק לדפוק לו מטאטא לרקטום אלא גם לסובב. כשאנסו את הבנות ורצחו אותם , מישהו היה לעצור אותם? אני נורא נורא מרחם על החיילים שלנו ואת מה שמדינה המסריחה הזו מחזירה להם תמורת סיכון של חיים האישיים שלהם ואיבוד חברים רבים. לעולם , בחיים , אף פעם , never and ever, ישראל לא תחיה כמו בני אדם נורמליים כי האוכלוסיה הם חיות ששונאים אחד את השני בלי ערך והתחשבות בזה שנמצא לידו.  כל כך עצוב וכל כך כואב לגדל פה ילדים . זה פוסט שבא מתוך כאב נוראי על איפה הגענו ומי הוביל אותנו לשנאה המסריחה הזו. ומי שגרם לשנאת אחים כל כך עזה שרק גדלה . אפילו פה בפורום של אוהבי מוטוריקה אנשים שוחטים אחד את השני על פני דפי הפורום. אבל למה? 

עריכה אחרונה על ידי 98civic
  • רעיון גרוע 3

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם (נערך)

החיילים ששומרים בשדה תימן לא בסכנת חיים. 

והם מפלצות אז נהיה גם אנחנו? 

רעיון טוב. 

גם אם נסכים שהתעללות מינית במפלצת זה לגיטימי (בעיניי זה לא), זה בטח ובטח שלא נתון להחלטת חפש''ים או מפקדים זוטרים. 

אנחנו מדינת חוק, ואת העונש של המפלצות האלה יקבעו המנגנונים המתאימים, לא החמומי מוח (ומשועממים.. כולנו היינו בצבא ויודעים מה זאת שמירה) ששומרים עליהם. 

ובנוסף חלק מהאסירים בשדה תימן הם עזתים שנעצרו במהלך התמרון, חלקם באמת חפים מפשע שמשתחררים חזרה לעזה לאחר תשאול. אולי ניתן לחפ''שים לקבוע גם להם את העונש? הם יהיו שקולים ובמקום מקל מטאטא בשמה, הם רק יתלשו להם ציפורניים. 

עריכה אחרונה על ידי DubelBoom
  • אהבתי 3
פורסם

לפני 21 דקות, 98civic כתב:

אתם שומעים לעצמכם? אתם נותנים תואר של ״אסיר״ ,״עצור״ ,״כלוא״ ,לייצור שהוא נוחבה. אין לו שום קשר לבן אדם או כל תואר שמדמה דמות אדם. לא רק לדפוק לו מטאטא לרקטום אלא גם לסובב. כשאנסו את הבנות ורצחו אותם , מישהו היה לעצור אותם? אני נורא נורא מרחם על החיילים שלנו ואת מה שמדינה המסריחה הזו מחזירה להם תמורת סיכון של חיים האישיים שלהם ואיבוד חברים רבים. לעולם , בחיים , אף פעם , never and ever, ישראל לא תחיה כמו בני אדם נורמליים כי האוכלוסיה הם חיות ששונאים אחד את השני בלי ערך והתחשבות בזה שנמצא לידו.  כל כך עצוב וכל כך כואב לגדל פה ילדים . זה פוסט שבא מתוך כאב נוראי על איפה הגענו ומי הוביל אותנו לשנאה המסריחה הזו. ומי שגרם לשנאת אחים כל כך עזה שרק גדלה . אפילו פה בפורום של אוהבי מוטוריקה אנשים שוחטים אחד את השני על פני דפי הפורום. אבל למה? 

המהומות והפריצה לשדה תימן ואח"כ בבית ליד זו תחילתה של אנרכיה. זו החברה שאתה רוצה לחיות בה? חברה של סדיסטים? 

• אהבתי 2
פורסם
לפני 19 דקות, 98civic כתב:

אתם שומעים לעצמכם? אתם נותנים תואר של ״אסיר״ ,״עצור״ ,״כלוא״ ,לייצור שהוא נוחבה. אין לו שום קשר לבן אדם או כל תואר שמדמה דמות אדם

אבל מבחינה חוקית זה מה שהזבלים האלו.

כל עוד ישראל מדינת חוק, זה המצב, צריך לנהוג בהם לפי חוק.

למרות שאני כאדם הייתי מוכן ורוצה להכניס אותם חיים לדוד נחושת ולהפעיל את הברנר עד שייצא עשן.

זה ההבדל.

עכשיו אם אני כאדם נוהג כפי שאני רוצה, ושלטונות המדינה עולים על זה, הם חייבים לשפוט אותי. אין ברירה אחרת.

וכאשר מחוקקים חברי קואליציה פולשים לבסיס צבאי, מה שהם עושים זו חתירה תחת שלטון החוק. אנרכיזם.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 3
פורסם

לפני חודש עוד גייסו חיילות כדי לשמור על הנוחבות - בחיים לא הייתי נותן לבת שלי להתגייס למילואים בידיעה שאת הולכת לשמור עליהם. הכנסת שלנו מורכבת מאנשים שלא יודעים להתנהג, מכופפים את כל החוקים ויודעים שהם בצד הנכון כדי שלא יעשו להם כלום. ראש הממשלה חייב לפטר אותם הערב. אין תירוצים. שישאל אותם אם הם ח"כים אז מותר לכם להתפרץ לבסיס צה"ל? אז גם לח"כ ערבי מותר לעשות את זה! מעניין מה יענו

• אהבתי 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפטר אותם?! השתגעת? 

הוא עוד מסוגל לתת להם קידום, יחליף את גלנט בצבי סוכות אם זה כיוון הרוח בסקרים.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 29 דקות, 98civic כתב:

אין לו שום קשר לבן אדם או כל תואר שמדמה דמות אדם

השאלה היא אם אתה רוצה לגור במדינת חוק מערבית, או במדינת פח כמו לבנון או סוריה.

אין לי שום בעיה שכל מחבל שהשתתף באירועי אוקטובר יוצא להורג.

אנחנו כבר עשרה חודשים אחרי. אם היה פה מינימום של ממשלה מתפקדת, היו מעבירים חוק "עשיית דין במחבלי אוקטובר ועוזריהם", שופטים אותם בהליך חוקי ומסיימים את חייהם על חבל תליה.

במקום זה בחרו לא להחליט. לתת גיבוי לאנסים ולמענים.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

באמת שישראל היא מדינת חוק? מדינת חוק על מי? עליך ועליי?

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

https://www.themarker.com/allnews/2024-07-29/ty-article/00000190-fd62-da13-a5d5-fd7b82060000?gift=14af7e158f5f4d92ab598d4943b33a10

כשקיבלתי את החוזה מחברת הליסינג, היה נדמה לי שאולי נתניהו הוא שכתב אותו. או לפחות שהוא קיבל את אותן הנחיות עליהן נדרשתי לחתום. כן, גם אני החלטתי לקחת רכב ליסינג. זה אולי יקר, אבל כבר מספיק פעמים עבדו עליי כשהייתי צריך לקנות או למכור רכב יד שנייה עד שאמרתי די — נשלם מחיר, אבל לפחות הכל כתוב והכל מסודר 

בכל מקרה הסעיף שנתן לי את התחושה שמבקשים ממני להיות נתניהו, כלומר לא לקחת אחריות על כלום, מסתתר בפרק בנושא ביטוח הרכב. כך נכתב הסעיף בחוזה: "הלקוח מתחייב בזה כי בכל מקרה של תאונה (ולו גם תאונה קלה): 'לא להודות בכל אחריות ו/או בכל אשמה ולא לקבל כל הצעה, ולא להתחייב כל התחייבות, ולא להבטיח הבטחה כלשהי'". ובקיצור — הודיתם? הבטחתם? לקחתם אחריות? אכלתם אותה. מבחינה משפטית. זה כל הסיפור. ונתניהו? הוא בסך הכל חתום על חוזה ליסינג עם מדינה שעברה תאונה. מנהיג הוא לא. לכן הוא גם התעלם במשך שעתיים מהאירוע במחנה שדה תימן. כל מנהיג אחר היה יוצא מייד להגנת הצבא ומפקדיו במקום לתת לפופוליזם להשתולל בבסיס וברשתות החברתיות. לא נתניהו. הוא נהנה מהאנרכיה ומגנה בלחש ובאיחור.

• אהבתי 3

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

מה זה משנה מה יסיקו מזה בהאג? זה באמת השפיע על הגישה שלהם?

גם כשאתה מפנה את העזתים (ואיתם את חמאס), מכניס תרופות, אוכל, מים וחשמל הם קוראים לך פושע מלחמה.

זה לא יכול להשפיע על הגישה שלהם. זה יכול להשפיע על היכולת שלנו להתגונן. כשר המשטרה שלך מצדיק אונס של אסירים, מה תגיד? האנטישמים אפילו לא צריכים לעבוד קשה מדי.

עזוב. נניח שאין האג. אתה מבין שהמשיחיים זה אנטיתיזה למשילות, כן? כי הפירוש של "משילות" מעולם לא היה "היכולת לז*** ליטרלי או לא כל ערבי שאנחנו לא אוהבים, שיפחדו". 

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעה, 98civic כתב:

זו בכלל לא הנקודה.

מגיע להם ייסורי תופת ואף אחד לא חולק על זה אבל את הייסורים האלה בכל מדינה שרוצה להיות נורמטיבית  דברים כאלה קובעים בחוק ומבצעים דרך מערכת המשפט.

מחר תתחלף ממשלה ואיזה שוטר צבאי יחליט שזה בזדר לעשות אותו הדבר לחרדים עריקים או לבנות אולפנה שמפגינות למען טרוריסט. אתה מבין כמה המדרון חלקלק?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...