Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 דקות, פינדר כתב:

אני לא הבייס של נתניהו ובן גביר בכל מקרה. הספין מיועד אליך וליובל. שתתעסקו ביועמשית ובפיתות למחבלים, במקום בשאלות קצת יותר קשות מבחינת ממשלת הכשלון.

אתה מוכיח שזה עובד.

אחלה של אי-תשובה. אבל בדמגוגיה אתה 100/100

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 5 דקות, MostlyWicked כתב:

אתה רוצה לחזור לדיון על התגובה לאיראן? אין לי הרבה מה לחדש, מעבר למה שכבר כתבתי:

בתאריך 14.4.2024 בשעה 12:14, פינדר כתב:

לא יודע מה אתם מעשנים, אבל כדאי שתיגמלו.

נכון לרגע זה, אחרי חצי שנה של לחימה, עוד לא השגנו שליטה מלאה על הרצועה ועל שדרות עדיין נורים טילים.

בצפון, רצועת ארץ מפונה, כי לפי הערכות הצבא והממשלה, אין לנו יכולת להילחם בו״ז נגד שני ארגוני טרור.

אז עכשיו אתם גם חושבים שאנחנו יכולים להוסיף למשוואה הזו גם מלחמה כוללת מול אירן? ולא רק זה, אתם גם חושבים שניתן לעשות את זה ללא הסכמה מראש של האמריקאים והתחייבות שלהם לספק לנו תחמושת...

אם אתם מאמינים בזה, לא פלא שגבר עם שיער סגול הצליח לשכנע אותכם שהוא המשיח ואין בלתו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעה, avngas כתב:

הוגשה עתירה לבג"ץ על אוכל למחבלים. במסגרת ההכנות לתשובה לעתירה וכדי להבין את הנושא נציגי היועמ"שית שאלו שאלות. בן גביר הציג את זה כאילו יועמ"שית דואגת למחבלים. שר משה ארבל ענה לו וישר תקפו אותו שהוא דואג לתפקיד שופט בעתיד.

https://rotter.net/forum/scoops1/845601.shtml

שיהיו גם 100 עתירות.

היועמשית צריכה לפנות לבן גביר "התקבלה עתירה לגבי תנאי המזון של האסירים, החוק הבינלאומי דורש X, תעבירו בכתב את התפריט של האסירים שנראה עמידה בתנאים", לא שאלה על פירות ולא דאגה לאסירים כי "נקניקיות זה לא בריא". אם ארגון הבריאות העולמי ומשרדי הבריאת בעולם מאשרים לילדים לאכול נקניקיות גם הם יכולים.

לפני 30 דקות, פינדר כתב:

אני לא הבייס של נתניהו ובן גביר בכל מקרה. הספין מיועד אליך וליובל. שתתעסקו ביועמשית ובפיתות למחבלים, במקום בשאלות קצת יותר קשות מבחינת ממשלת הכשלון.

אתה מוכיח שזה עובד.

אפשר לתקוף גם את ביבי, גם את בן גביר וגם את היועמשית, אל תדאג. כל מי שפוגע באזרחים יחטוף כשהוא צריך, בין אם זה ברשת או בבחירות הבאות.

פורסם
לפני 12 דקות, פינדר כתב:

אתה רוצה לחזור לדיון על התגובה לאיראן? אין לי הרבה מה לחדש, מעבר למה שכבר כתבתי:

זאת בדיוק הנקודה שלי. בנשימה אחת אתה טוען שתגובה לאיראן זה רע, ובנשימה הבאה:

לפני 3 שעות, פינדר כתב:

ביום שבו 133 שבויים מוחזקים בעזה, הצבא מדשדש בכניסה לרפיח, חיזבאללה פינה לנו חבל ארץ בצפון וגובה מאיתנו קורבנות והאירנים יורים עלינו מבול של טילים ללא תגובה, הממשלה מעדיפה שתתעסק בספינים על היועמשית ולא בכשלון המתמשך שלה.

אתה מסביר שהעובדה שהאיראנים ירו עלינו ללא תגובה היא סיבה לשנוא את ביבי/הממשלה/המשיחיים/האילומינטי.

אבל לשיטתך תגובה תהיה אסון, אז עצם זה שביבי לא הגיב זה מצויין, לא? אתה אמור להגיד שזה ש״האירנים יורים עלינו מבול של טילים ללא תגובה״ זה מהלך מצויין, ולקרוא לכולנו להצביע מחל לאור ההברקה של בנימין נתניהו, שהקשיב במדויק לרחשי ליבך. מה, לא?

פורסם
לפני 50 דקות, יבגניפ כתב:

קשה לי עם התאורים האלו לא ממך ספציפית, אלא בכלליות, באקלים הפוליטי הישראלי. כי בממוצע אצל חלק לא מבוטל מתומכי הקואליציה הנוכחית, או סתם הימין הדתי או החרדים, "שנאה עצמית" ו-"אוטואנטישמיות", יחד עם "עלילות דם", זה טענות יותר מדי פופולריות שנזרקות נגד כל מי שלא מיישר את הקו איתם.

אני בהחלט מסכים שיש אינפלציה בשימוש במונחים האלה. לימני הישראלי הממוצע אין שום מושג לגבי התהום הפעורה בין מה שמכנים "סמול" (קרי מירב מיכאלי ותמי זנדברג וכאלה) לבין השמאל הרדיקלי, הוא לא יודע שהשמאלן הרדיקלי מתעב מעל הכל אנשי עבודה-מרץ כאלה, ולעומת זאת מכבד ואף מעריך אנשי ימין קיצוני כמו בן גביר.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

חזיר דיזל

פורסם
לפני 2 דקות, MostlyWicked כתב:

אתה מסביר שהעובדה שהאיראנים ירו עלינו ללא תגובה היא סיבה לשנוא את ביבי/הממשלה/המשיחיים/האילומינטי.

אבל לשיטתך תגובה תהיה אסון, אז עצם זה שביבי לא הגיב זה מצויין, לא? אתה אמור להגיד שזה ש״האירנים יורים עלינו מבול של טילים ללא תגובה״ זה מהלך מצויין, ולקרוא לכולנו להצביע מחל לאור ההברקה של בנימין נתניהו, שהקשיב במדויק לרחשי ליבך. מה, לא?

לא יודע איך לכתוב בצורה יותר ברורה ממה שכבר כתבתי. אנסה פעם אחרונה:

1. לביבי והממשלה שלו זה רע שהציבור שאמור להצביע לו, יעלה שאלות קשות, כמו למה לא תוקפים באיראן. (האם להגיב לאיראנים זה חכם או לא, זו שאלה נפרדת)

2. לביבי ובן גביר הרבה יותר נוח שבמקום זה, אתה ויובל תתעסקו בזה שהיועמשית לכאורה מונעת מבן גביר להרעיב את מחבלי הנוחבה.

לפני 13 דקות, יובל .מ. כתב:

ל מי שפוגע באזרחים יחטוף כשהוא צריך, בין אם זה ברשת או בבחירות הבאות.

בדיוק. ככל שתתעסק בפיתות ובנקניקיות, ככה פחות תתעסק בשאלה, מתי הבחירות הבאות, שלפי כל סטנדרט מינימלי של שלטון, היה אמור כבר להיקבע להן מועד.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 27 דקות, פינדר כתב:

מתי הבחירות הבאות, שלפי כל סטנדרט מינימלי של שלטון, היה אמור כבר להיקבע להן מועד.

למה?

שוב קרה משהו עם החמץ בבתי החולים???

• מצחיק 8
  • רעיון טוב! 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 55 דקות, יובל .מ. כתב:

היועמשית צריכה לפנות לבן גביר "התקבלה עתירה לגבי תנאי המזון של האסירים, החוק הבינלאומי דורש X, תעבירו בכתב את התפריט של האסירים שנראה עמידה בתנאים", לא שאלה על פירות ולא דאגה לאסירים כי "נקניקיות זה לא בריא". אם ארגון הבריאות העולמי ומשרדי הבריאת בעולם מאשרים לילדים לאכול נקניקיות גם הם יכולים.

אתה עו"ד עם נסיון בעתירות בג"ץ ויודע איך צריך להיות מנוסח מסמך?

זה הפרסום ב "ישראל היום":

image.thumb.png.ac1f391ad01a5c5f06f2de9d14ff1641.png

אולי נוסח השאלות של נציגי היועמ"שית מושפע מנוסח העתירה, כי כך מגישים כתב הגנה לבית משפט?

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

לא דאגה לאסירים כי "נקניקיות זה לא בריא"

וזה מאיפה הגיע? זה לא מה שכתוב במסמך. זו פרשנות שלך? של בן גביר? של ערוץ 14? כתוב שהם מבקשים פירוט האם אין בכך כדי לפגוע בבריאות האסירים ע"פ פקודת בתי הסוהר.

אני רואה שאנחנו נסכים על דבר אחד - המחבלים האלה הם בני מוות אבל אם השאירו אותם בחיים, המדינה צריכה להתמודד עם זה.

• אהבתי 4
  • מעניין 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

ספין מטומטם. חבל שאתם נופלים לזה וחוזרים למלחמוץ הימין שמאל של הליכוד.

את הנקניקיה הציבור מקבל.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ציטוט

אני רואה שאנחנו נסכים על דבר אחד - המחבלים האלה הם בני מוות אבל אם השאירו אותם בחיים, המדינה צריכה להתמודד עם זה

בדיוק זה.

צריך להיות עונש מוות למחבלים.

אבל כל עוד הם אסירים הם זכאים לתנאים בסיסיים כלשהם. מה התנאים בדיוק, זה כבר עניינם של השב"ס ושל בית המשפט, לא של גולשי קארספורום. 

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
לפני שעתיים, MostlyWicked כתב:

אחלה תשובה. מדויקת ב-100%. האובים האמיתיים של שר הפיתות הם היועמ"שית, בג"צ ושמאלנים. הרבה יותר פוטוגני (במיוחד מול הבייס)  לתקוף אותם ותנאי האסירים מאשר להילחם בפשע.

לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

לא שאלה על פירות ולא דאגה לאסירים כי "נקניקיות זה לא בריא"

פעם במילואים זרקו פלוגה שלי לאבטח את כלא מגידו. אז אני מניח שזה לא GULAG ולא GUANTANAMO (אותם לא ראיתי). אבל תאמין לי שהיית מת לא להיות במקומות מהסוג הזה. ודרך אגב נקניקיות מגישים גם בחדרי אוכל של יחידות מובחרות של צה"ל.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 21 שעות, יובל .מ. כתב:

ביום שמשתחרר תיעוד נוסף של ירדן ביבס נחטף לעזה וחוטף מכות מעשרות מחבלים "בלתי מעורבים", היועמשית והנציגים שלה מתחבטים בשאלה השאלה הקשה של למה מחבלי הנוחבה לא מקבלים פירות ושנקניקיות שהם מקבלים זה לא בריא.

רק אדם עם חשיבה מעוותת של יפה נפש יכול לחשוב על דברים כאלה. מגיע להם שליש כוס מים ביום עם לחם מחודש שעבר במקרה הטוב.

הופיע בטלביזיה מפקד לשעבר של בתי הכלא הביטחוניים והוא הסביר שכל עוד המדינה מגדירה אותם אסירים ביטחוניים ולא תחת סטטוס אחר, המדינה צריכה לעמוד בתקנות עליהם היא חתומה שכוללים תנאי תזונה מסוימים בהם יש ירידה לרזולוציה שאתה תתפלץ אם תשמע אותה אבל היא קיימת בכל המזון המוסדי, בין אם זה בצבא, כלא, מרכז יום לקשיש ועוד. תואיל המדינה להגדיר אותם אחרת ואז לא יהיו שאלות.

(כאן נמחק קטע שנכתב בשפה לא נעימה ולא מכבדת - הכותב נשלח ל"פינת חשיבה" ליומיים)

• אהבתי 5
פורסם (נערך)

תזכירו לי- לא דיברנו כבר על זה פה בעבר? אני חושש שהסכנה הזו של אפקט הדומינו של חברות בינלאומיות מעבר לפינה עם הממשלה שיש לנו כיום:
(וואלה)

image.thumb.png.e0e5dfab690166505bc0e3fbb7928d77.png

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...