Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה זה השטות הזאת?

איך זה לא נחשב כספאם?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 15 דקות, פינדר כתב:

מסתבר שזה סמס קלאס 0. הודעה שקופצת למסך ולא נשמרת בזיכרון. מעשה נלוז אך חוקי, בטח בישראל בה הפוליטיקאים החריגו את עצמם מחוק הספאם.

https://x.com/barzik/status/1761059202586276274?s=20

אז עכשיו תתנצל שקבעת ש"כמו שאף אחד לא יעמוד לדין על ניצול של הודעות טקסט לשעת חירום (הודעות שקופצות למסך) לטובת מע׳ הבחירות של המועמד של בן גביר."

• מצחיק 2
פורסם
לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

תתנצל

סליחה בן גביר!!

סלח לי שאמרתי שאתה פאשיסט, גזען, שר כושל ושהנציג שלך משתמש בהודעות טקסט  לשעת חירום, בניגוד לחוק. הבנתי שאין חוק כזה.

• מצחיק 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

כמאמר בר זיק - "הופה הופה הופה פה זה לא אירופה".

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 39 דקות, פינדר כתב:

סליחה בן גביר!!

סלח לי שאמרתי שאתה פאשיסט, גזען, שר כושל ושהנציג שלך משתמש בהודעות טקסט  לשעת חירום, בניגוד לחוק. הבנתי שאין חוק כזה.

טענת שהוא משתמש במערכת להודעות דחופות של מדינת ישראל לצרכים אישיים, מתברר שזה משהו שיש גם לערוץ הקניות פשוט בוחרים לא להשתמש בו כי זה לא יעיל להם.

לא טענתי שאתה צריך להתנצל על זה שהוא שר כושל.

פורסם

כן, ביביסטים מבצעים עבירת צנזורה, כנראה באישור מר ביטחון שיודע יןתר טוב. הוא רץ לספר ששוב הוא לא ידע. כמובן. למה שכן ידע משהו? ולמי איכפת שאת מפקד 8200 נגיד מבקרים בדיוק על זה שלא ידע? למלך מותר.

עוברת שעה וחצי. מוציאים הכחשה. הוא כן ידע אבל לא באמת. 

עבד אחר מבטל את פרס ישראל. עדיף שלא יהיה משיגיע לסמולנים. חלאה פרימיטיבית שלישית מספר בראיון בטלויזיה שהטבח בכלל מגיע לנו, כי עיצבנו את אלוקים, שכידוע היהמאוד חשוב לו להפוך את דיזנגוף לשטעטעל.

אין תחתית שהם לא יגיעו אליה. 

נ.ב ראיתי השבוע גרף שמראה שגם כלכלית ישראל צמחה הכי לאט בשנות ביבי. לא יודע אם נכון, אבל לא מפתיע. ואני עוד חשבתי פעם שיאיר לפיד הוא האפס הכי חלןל בפוליטיקה פה, התמים שאני.

• אהבתי 4
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

אולי כדאי שמישהו יעדכן אותו שיש מלחמה בצפון.

נראה שהוא לא מודע לעניין.

זה די מסכם את העניין:

IMG_8667.jpeg

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

לפני 5 דקות, ALÞћÃ כתב:

כמה לא מפתיע שהבנגביר בחר ב-Flash SMS בכדי לעקוף את ההודעה המסורתית ש-99.9% הייתה נכנסת אוטומטית לספאם.

גם גנץ עשה את זה בבחירות בזמן שהיה שר ביטחון.

לדעתי לא שייך.

זה אופציה שצריך לשמור רק למקרי חירום.

.

פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

עבד אחר מבטל את פרס ישראל. עדיף שלא יהיה משיגיע לסמולנים.

תראה מופתע הפרס יגיע אליו, אולי לא עכשיו או בשנה שנתיים הקרובות אבל הוא יגיע..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

נראה שהבחירות נהיו תחרות מי מטריד תושבים יותר.

בנוסף לשיחות הטרדה במשך היום ועד הלילה. עוד מפלגות מאמצות את הflash sms הזה, קיבלתי אחד ממפלגה אחרת בבחירות העירוניות.

זה וזה שראש עיר מכהן מרשה לעצמו לשלוח ילדים לתלות בלונים על מכוניות של אזרחים כאילו היו הרכוש שלו ועוד יום יומיים ילכלכו את רחובות העיר.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

אולי כדאי שמישהו יעדכן אותו שיש מלחמה בצפון.

נראה שהוא לא מודע לעניין.

זה די מסכם את העניין:

IMG_8667.jpeg

פרובינציאלים פתטיים, עם כבוד עצמי של כלב שננטש ברחוב.

דמוקרטיה סבירה מתבססת, לדעתי לפחות, גם על תחושת כבוד עצמי של האזרחים. הם מאמינים בזכותם ויכולתם לעצב את המדינה שהם חיים בה. לא אצל ביביסטים. כמו אצל המעריצים של פוטין, ושות. וזה לא פלא גדול שהשאיפה הכי גדולה במחנה הזה, זה ללקק לביבי את היד או לאכול ממנה איזה כדור פלאפל.

• אהבתי 5
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 29 דקות, yoav911gt2 כתב:

נראה שהבחירות נהיו תחרות מי מטריד תושבים יותר.

בנוסף לשיחות הטרדה במשך היום ועד הלילה. עוד מפלגות מאמצות את הflash sms הזה, קיבלתי אחד ממפלגה אחרת בבחירות העירוניות.

זה וזה שראש עיר מכהן מרשה לעצמו לשלוח ילדים לתלות בלונים על מכוניות של אזרחים כאילו היו הרכוש שלו ועוד יום יומיים ילכלכו את רחובות העיר.

משה ליאון?

ראיתי את זה ברחוב המקביל אלי, פשוט בדיחה.

הבעיה שהחילונים בירושלים לא יוצאים להצביע, ואנשי ימין לא מצביעים להתעוררות כי הם "שמאלנים", בלי הבנה שברשות עירונית זה לא מעניין אם הם ימין או שמאל בזמן שכל המשאבים של העירייה הולכים למגזר אחד.

לפני שעה, יבגניפ כתב:

ביביסטים מבצעים עבירת צנזורה, כנראה באישור מר ביטחון שיודע יןתר טוב. הוא רץ לספר ששוב הוא לא ידע. כמובן. למה שכן ידע משהו? ולמי איכפת שאת מפקד 8200 נגיד מבקרים בדיוק על זה שלא ידע? למלך מותר.

עוברת שעה וחצי. מוציאים הכחשה. הוא כן ידע אבל לא באמת. 

הגיע הזמן לסנקציות על כל עיתונאי שמפר צנזורה או מדליף משהו סודי. שיקחו לו את התעודת לע"מ, משהו.

מדינה חלטורה.

• תוכן חדש...