Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא בגלל שהוא נהג מונית.

יש נהגי מוניות מאוד אינטיליגנטיים ותתפלא אבל אחוז הביביסטים ביניהם לא שונה בהרבה מאחוז הביביסטים באוכלוסייה הכללית.

יש אנשים אינטיליגנטיים שהם ביביסטים שרופים ויש כאלה סתומים. פשוט במקרה שמתואה מדובר בנהג מונית. זה יכול היה להיות גם רופא ועדיין התגובה היתה זהה.

וכשמישהו מציג מקרה אני יוצא מנקודת הנחה שהוא נכון עד יבוא מישהו שיצליח להטיל ספק סביר. בינתיים המישהו הזה עוד לא בא.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 18 דקות, Night Driver כתב:

אבל הוא לא אויב לא שלי ולא של המדינה.

פה הטעות שלך.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 16 דקות, SlowRide כתב:

פה הטעות שלך.

בזה נשיאר חלוקים.

אני מאמין שהדרך שלו נוראית למדינה אבל הוא עדיין לא אוייב שלי כי הוא מאמין שהוא עושה טוב למדינה.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 53 דקות, Night Driver כתב:

אתה קורא את מה שאותו אחד אמר ואת מה שאתה עונה?

אף אחד לא ביקש שתצביע בשבילו או שתאהב אותו אלא שלא תפסול אדם כאדם רק בגלל שהוא נגד הממשלה או בעדה.

חבל שלא הגישו תלונה למשרד התחבורה נגד אותו הנהג. שישב בבית כמה זמן בלי רישיון למונית ואחרי ששילם קנס שמן ויחשוב שוב על הדברים שלו.

ניסחתי בצורה שגויה.

אם הנהג חושב שיאיר גולן שקרן מה משנה מה הוא עשה ב 7 באוקטובר? 

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, Night Driver כתב:

אני מאמין שהדרך שלו נוראית למדינה אבל הוא עדיין לא אוייב שלי כי הוא מאמין שהוא עושה טוב למדינה

כוונות טובות יש לכולם. מה שקובע זה מעשים ותוצאותיהם. 

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 20 דקות, SlowRide כתב:

פה הטעות שלך.

תבחין בין אדם כמו אלמוג כהן, לבין אדם כמו איתמר בן גביר לדוגמה, האחד אולי לא חכם גדול אך הוא מגיע ממקום חיובי בסך הכל,  השני נבלה ונותר כזה כל חייו.

לצערנו, ביבי יצר מצב שיש המון נבלות בפוליטיקה הישראלית, כאלו שזה הם לפני הכל. זה כמו שביבי הנבלה אמר לאחרונה "שהתפקיד של שרים הוא לשאול שאלות קשות בקבינט" רק שהשאלות ששמענו לאחרונה הן ריקות מתוכן, לא תורמות דבר לחיים שלנו כאן, חוכמת הבדיעבד וכל תפקידן הוא שמירה על הכיסא. מעניין שהם לא שאלו את השאלות הקשות לפני האסון, מעניין שאת התוכן של לפני האסון הם לא הדליפו מעניין שכל מה שיש להם לומר זה עשינו מה שהדרג המקצועי, "הפקידים", המליצו לנו. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 5 דקות, עדי-אל כתב:

ניסחתי בצורה שגויה.

אם הנהג חושב שיאיר גולן שקרן מה משנה מה הוא עשה ב 7 באוקטובר? 

זה כבר נשמע אחרת לחלוטין.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, Supertigre כתב:

תבחין בין אדם כמו אלמוג כהן, לבין אדם כמו איתמר בן גביר לדוגמה, האחד אולי לא חכם גדול אך הוא מגיע ממקום חיובי בסך הכל,  השני נבלה ונותר כזה כל חייו

הוא נגרר וגורר אחריו אנשים כדי לקדם את האינטרסים של הנבלה. זאת הבעיה.

גם ביבי לא האמין שיקרה כזה אסון הכוונות שלו היו חיוביות.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם

בכלל, נראה ששני הצדדים חזרו ללפני ה-7 באוקטובר. גם השמאל חוזר בחזרה לדבר על קורבנות ערבים, מחזיר תומכי חמאס ופיגועים לאוניברסיטאות, מדבר על ״נסיבות״ ועל כך ״שלא כולם אותו דבר״. נראה שהם רואים את אירועי ה-7 באוקטובר יותר בתור ״אסון טבע״ מאשר פעולה פלסטינית.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אל תגיד "השמאל" אלא אנשים מנותקים ומשועממים שחוץ מללכת לממד כמה פעמים לא עשו יותר מדי.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

הוא נגרר וגורר אחריו אנשים כדי לקדם את האינטרסים של הנבלה. זאת הבעיה.

נכון, אבל אני עדיין מעדיף 10 אלמוג כהן על מירי רגב, סמוטריץ, בן גביר, אמסלם, כץ, ברקת, דיכטר, אוחנה ועוד ועוד, אלו שבאמת יש להם את הכוח להעיף מכאן את האדם שלא אכפת לו מהמדינה. 

במקרה של ביבי? ברור שהוא לא רצה אסון, אבל הוא כמובן הנבלה הראשי ואני לא חושד בו בכוונות חיוביות. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

החלק הראשון נכון. השני ממש לא.

לפני 25 דקות, garicho כתב:

בכלל, נראה ששני הצדדים חזרו ללפני ה-7 באוקטובר. גם השמאל חוזר בחזרה לדבר על קורבנות ערבים, מחזיר תומכי חמאס ופיגועים לאוניברסיטאות, מדבר על ״נסיבות״ ועל כך ״שלא כולם אותו דבר״. נראה שהם רואים את אירועי ה-7 באוקטובר יותר בתור ״אסון טבע״ מאשר פעולה פלסטינית.

איזה צדדים?

רוב הציבור ממש לא חוזר לשם. אתה שופט לפי הרעשנים.

פורסם
לפני 11 דקות, SlowRide כתב:

אל תגיד "השמאל" אלא אנשים מנותקים ומשועממים שחוץ מללכת לממד כמה פעמים לא עשו יותר מדי.

לא יודע, רואה מספיק כאלה. גם כאלה שהיו אפילו בקיבוצי העוטף וקרובים שלהם נרצחו, מדברים על ״לא כולם כאלה ומה שצה״ל עושה בעזה זה מזעזע…״

• תוכן חדש...